-87 sedan capricen listan irroitus? (kuva)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Cnn, 24.11.2010.

  1. Cnn

    Cnn 3rd gear

    Jees eli tällaista. Pitäs saada irrotettua tuo takalasin ja takaluukun välissä oleva peltipala. Pitäs päästä ottaan pintaruosteet sieltä alapuolelta pois. Eli ite huomasin et se ois kolmella peltiruuvilla kiinni tuolla takaluukun kannen alapuolella, ja sitten mistä? Ilmeisesti ainakin tuo takalsin vinyylin alapuolella oleva lista pitää sitä kiinni. Ja mitenhän tämä lista lähtee irti särkemättä? :D

    Siis tästä pellistä ois kyse

    [​IMG]
     
  2. jontsa

    jontsa Gearhead

    Just otin omasta nuo samat listat irti mutta kyllä osa niistä listan alla olevista muoviklipsuista napsahteli poikki. Onneksi uusia saa nippelit.fi:stä halavalla.

    Nuo lasin takana olevat kaksi pitkää listaa on pelkästään klipsuilla kiinni. Muistaakseni avitin ensin jollain lastalla listan irti parista klipsusta ja sitten se lähti vetämällä irti. Noi reunimmaiset voi olla klipsujen lisäksi toisesta päästä ruuvilla kiinni ja siksi nuo kaksi pitkää listaa tartti ottaa ekana irti.
    Se vinyylikaton palanen ikkunan takana lähtee ruuveilla irti sitten kun saat tuon listan irti.
     
  3. Cnn

    Cnn 3rd gear

    Lähteekös ne kaks pitkää listaa irti yhdessä vai pitääkö purkaa siitä keskellä olevasta liitoskohdasta?? Tai mikä lie palikka siinä keskellä onkaan. :D
    Ja onkos tietoa et onko tuo peltiosa siellä listojen tai vinyylin takana vielä jollain kiinni?
     
  4. Cnn

    Cnn 3rd gear

    No niin, nyt on listat irti. muutama kiinnike napsahti poikki kuten odotettavissa oli. Mutta nyt pääsee taas hommat jatkuun. Kiitoksia avusta :)
     

Kerro tästä muillekin!