9/16" U-pultteja kovia?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Fastback, 24.1.2011.

  1. Fastback

    Fastback Gearhead

    9/16" u-pultteja taka-akselin kiinnitykseen etsiskelen. Summitilta löytyy pino erilaisia. Ainoa probleema (?) on että ovat kaikki trukki käyttöön tehtyjä. Ovatko noi kuinka kovaa tavaraa yleensä pick-upeissa? Nopeasti ajateltuna luulisi niiden jotain kestävän, koska tollainen pick-up on äkkiä 4 tn painoltaan ja pultit pitkiä kuin faan. Tarve olisi 3" putkelle ja pituutta pultille jotain 6,5-7,5" - lyhentäminen ei ole ongelma. Cal-tracsien aisapariksi katselen, näkyy 1/2" materiaalista tehdyt grade 5:t vääntyilevän vastaavissa kapineissa.

    Soveltuuko esim. Skyjackerin u-pultit strippi käyttöön tai mistä kotimaasta voisi tuollaisia kovia 9/16" u-pultteja 3" sisähalkaisijalla kysellä?
     
  2. lumikola

    lumikola 1st gear

    Vallilan takomo tai joku muu jousipaja varmaan tommoset pystyis tekemään,raskaan kaluston pultteja ainakin tekevät.
     
  3. pjtk

    pjtk Gearhead

Kerro tästä muillekin!