9.6 5th Rockin´n´Cruisin JOENSUU

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja HV, 5.6.2012.

  1. HV

    HV Gearhead

    Joensuussa on perinteinen tapahtuma. Vuonna 2005 oli ekan kerran ja välillä oli välivuosia...Aina on pyritty järjestämään kyseisenä päivänä. Tapahtuma on suunnattu Amerikan ajoneuvoharrastajille, samalla saadaan muille tielle liikkujille näkyvyyttä tästä harrastuksesta.

    9.6 5th Rockin´n´Cruisin JOENSUU
    klo 13- kokoontuminen automuseo Myllyn Wanhat autot Ylämylly (13 km Joensuusta Kuopioon päin), Lippu vain 3 € (lastenlipun hinnalla), myynissä Rockin´n´Cruisin T-paitoja , ruokaa yms....

    http://www.automuseo.info/etusivu/

    Museo on ISO 6 hallia autoja, henkilöautoja n.200 moottoripyöriä/mopoja n.60 traktoreita n.10 Kuorma-autoja n.20, Suomen suurin??? Tapahtuma on yksityistilaisuutena museolla Amerikan ajoneuvoharrastajille että saadaan jenkit sopimaan museon pihaan. Ilta kinkerit on sitten ”avoimet” kaikille.

    klo. 16.30 Museon näyttely sulkeutuu, että järjestäjät kerkiävät myös cruisinkiin.

    klo. 17.00 Cruisinki lähtee ajetaan vähä pitempi lenkki noin 60 km. Ilmeisesti Ylämylly-Polvijärvi-Huhmari-Joensuu

    Iltakinkereiden lippu 5 €

    Rytmiryhmät ovat:

    Slow Down Trio

    http://www.myspace.com/slowdowntrio

    Shoebox Revue

    http://www.youtube.com/watch?v=CoPVX-BpE18

    [​IMG]

    Tuolla isompana:
    http://kuvablogi.com/nayta/3521060/

    2005 jenkkejä 86
    2006 jenkkejä 113
    jne.
     
  2. HV

    HV Gearhead

  3. HV

    HV Gearhead

    Sää vaikuttaa hyvältä, ei tule vettä ainakaan. :D

    Tervetuloa tutustumaan museoon ja ajamaan hyvä lenkki maakunnassa. Ja illaksi rokkaamaan. Mestarissa myös pyttipannua, jos nälkä yllättää illalla. :wink:
     

Kerro tästä muillekin!