9.7. Alastaro Ford Nationals drag team kaipaa vahvistusta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja Fastback, 6.6.2011.

  1. Fastback

    Fastback Gearhead

    neljännen kerran järjesttävään Ford Nationals tapahtumaan kaipaisin Drag race tiimiini vahvistuksia. Käytännössä katsastajaksi, line-upiin, harjamieheksi ja burnisavustajaksi on mahdollisuuksia tulla. Tunnin tai kahden työllä tienaat ilmaisen sisäänpääsyn ja ruokalipun, sekä roppakaupalla hyvää hiperformance mieltä toiminnan keskipisteessä. Työtä ja ajamista sopivassa suhteessa, eli myös drag tiimi pääsee ajamaan mikäli halua on.

    Ei tarvitse puurtaa hampaat irvessä, vaan puurretaan suu korvissa!! :) Minä koulutan miten missäkin "postissa" menetellään. Tämä on oiva tapa päästä toiminnan keskipisteeseen ja päästä katsomaan oivaa lajia aivan paalupaikalta. Näkeä mitä muut eivät näe ja tuntea miten jalkapohja liimautuu stripin pintaan. Ihmetellä mitä ihmeellisempiä osia lähtöalueelle tippuu... Tuntea ärisevän V8:n pauhu rintalastassa jne... Huh, tulisi jo Natikat!!

    Yhteydenotot meikäläiseen:
    0400-802 274 / Jari
     
  2. Galaxie61

    Galaxie61 Gearhead

    just näin. olis mukava päästä näkemään niitä autoja toiminnassakin eikä pelkästään katsastuksessa.

    vois tietenki helpottaa jos katsastaja ottaakin koe-ajon jokaisella autolla :rotfl:
     
  3. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

    Muuten olisin kyllä vapaaehtoinen moiseen touhuun, mutta kun pitäisi vissiin kuulutella ja siinä ohessa soittaa musaa ja avustaa sitä toista reikäpäätä ja jopa itsekkin istua line upissa ja lipua kohti kuusta. Toivottavasti ei kuitenkaan päin kuusta :rotfl: .
     
  4. Fastback

    Fastback Gearhead

    Voittehan te olla drag teamissa vuoronperään vai ootteko tehneet 2-paikkaisen drasterin?? :rotfl: No juu juu... Samaa vikaa rahikaisella, auton pitäisi nyt olla ekaa kertaa oikeasti valmiina vartin mittaukseen ja sillä suunnitelmissa olisi ottaa useampi lähtö mikäli katiska pysyy kasassa.
     
  5. muthafukka

    muthafukka 1st gear

    voisin muuten tulla mutta ruåttissa on jenkki-auto tapahtuma samana aikana..
     
  6. yfreak57

    yfreak57 Gearhead

    Autetaan siinä missä ehtii. Katsotaan nyt kuinka monella autolla tullaan... :eek:
     
  7. Fastback

    Fastback Gearhead

    Tosi Fordistit menevät samaan aikaan jenkki-Ford tapahtumaan Suomen Alastaroon. :lol: Muthafukallekin voisin luvata paikan drag race tiimistä, mieti mikä säästö kun ei tartte dokata Ruotissa Länsiharju nimisessä kyläpahasessa ja maata auringon poltteessa ydinvoimalan varjossa vanhalla lentokentällä... Onhan poweri oma tapahtumansa, mutta sen verran on Ford vakaumusta veressä, että menen ensin vaikka taunus miittiin ennekuin poweriin, tarkoitan amerikan taunus miittiin. :wink:

    Ällös muumio kuoriudu käärinpapereistasi! Hauskanpito on pääasia. Teilläkin jos dräägsteri on ajokunnossa, niin veikkaan että ekan shake down runin jälkeen ruuvattavaa löytyy. Jos ei löydy ruuvattavaa, niin ootte Sepon kanssa aivan väärällä alalla.

    Hollow Head Race Fabrications Enterprises??
     
  8. yfreak57

    yfreak57 Gearhead

    Ehkä enempi experimentaalia touhua, mutta tosiaan hauskanpito etusijalla.
    Vankka pyrkimys tuoda alteredi radalle. On sitten ruuvattavaa tai ei... :D
     
  9. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

    Voitaisiinko pitää pitkästä aikaa myös autontyöntökisat kuten ennen vanhaan? Voitaisiin meinaan kerrankin pärjätä, kun ei tuo putki ihan hirveästi paina. Simolle kun luvattaisiin pari bisseä, niin sehän työntää häkkyrän vaikka itsestään sinne maalipään hiekkaesteisiin... :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!