-90 dodge ram van, vilkut katos

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Kapteenikosmos, 23.6.2010.

  1. Kapteenikosmos

    Kapteenikosmos Gearhead

    Prisman parkkipaikalta veivatessa pihalle vilkut katos kuin pieru saharaan. Kumpaankaan suuntaan ei tuikkaa mitään. Hätävilkku toimii ja vilkuttaa kaikkia vilkkuja niinkuin pitääkin. Vipu ja osa vilkkupiiristä ilmeisesti toimii, koska takana jarruvalo sammuu aina siltä puolelta minne vilkun viiksen kääntää. Eli siis periaatteessa tossa on takana ns. köyhän miehen vilkku kun renkkaa vilkun viikseä sillai sopivalla tahdilla päälle ja pois. Harmi vaan kun eteenpäin ei syty mitään eli jotain pitäis varmaan tehdä.

    Onko hätävilkulla oma rele vai onko samassa? Jos on sama niin mikä vois aiheuttaa kyseisen ilmiön?

    En satu omistamaan sähkökaaviota kyseisestä vehkeestä eli jos jollain ois sellanen lähettää niin sekin auttais varmasti.
     
  2. Kapteenikosmos

    Kapteenikosmos Gearhead

    Itse itselleni vastaten --> KVG eli kato v-ttu googlesta. 2 relettä näemmä ja tässä tapauksessa varsinainen vilkunrele sökö. Vaihdoin hätävilkun releen tilalle ja hienosti toimii. Mukavampi ajella juhannusruuhkissa kun saa vilkutella kanssakulkijoille.
     

Kerro tästä muillekin!