`90 Jeep cherokee vinkkejä kaivataan

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Naxu, 12.12.2004.

  1. Naxu

    Naxu Double Gearhead

    Olisi kiikarissa `90 jeep cherokee 4 litran kutvosella ja tomaagilla. Ajettu n. 250 tkm. Ilmeisesti hyvin huollettu ja pidetty.

    Kaivattaisiin tuollaiseen vinkkejä koeajolle-> mitä paikkoja kannattaa tutkia ja mitä vikoja etsiä. Myös käyttökokemuksia saapi kertoilla.
     
  2. veekasi

    veekasi Gearhead

    Ei niissä mitään ihmeellisyyksiä ollu. Normaaleja öljyvuotoja...jakolaatikon stefat ym. Yks heikko paikka on pakosarja. Vakiomallin peltisarjan näkönen missä 5 pyttyä menee yhteen ja kutonen eri, niin halkeilevat(eli saattaa murtua), oli huono korjata hitsaamalla, ei tahtoneet kestää. HO mallin pakosarja kestää. Muita heikkouksia en tiedä, e o niin pitkää kokemusta ko autosta.
     
  3. intiaani_chief

    intiaani_chief 3rd gear

    Helmat ruosteessa, tyhjäkäyntiongelmia ja etuperän ristinivelet tarkastaa. Jos tavaratilassa sellaiset peltiset listat niin kannattaa vilkaista tavaratilan maton alle onko ruostunut.
    Takapenkin kiinnitys murtunut useassa, sekin kannattaa tarkastaa ja takavöiden kiinnityspisteet penkin alla usein ruosteessa.
    Tuon takapenkin kiinnityksen murtuminen tekee reiän takalokasuojaan, yleensä vielä pelkääjän puolella.
     

Kerro tästä muillekin!