904 ja 71/4 välinen matka

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja leksa, 16.10.2011.

  1. leksa

    leksa Gearhead

    Elikkäs. Kirjoitin tuonne Valiant palstallekin jo mutta ajattelin kysyä täältäkin.

    Olisiko kellään ulkomuistissa Valiant 65 kardanin pituutta ristikon keskeltä keskelle? laatikkohan olisi 904 ja perä 7 1/4.

    Ja olosikonha kellään havaintoa moisesta putkenkappaleesta?

    Ikää on tullut ja muisti mennyt. Muistin ennen nuo pituudet noihin merkkeihin, mutten enää.



    Omia hilputtimia myynnissä
     
  2. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Kuusvitosessahan on jo ristikot molemmissa päissä? Jos on, niin -66 Dartin korjaamomanuaalista löytyy mitat. Dartissa axeli on 56.61" paitsi station wagonissa, jossa pituus on 51.61". Ja jos oikein muistan, niin just tuo kartanovaunu on Valiantin pohjalevylle tehty, joka puolestaan on muita Dartteja 5" lyhyempi akseliväliltään.

    Ehdotan, että mitta on 51.61" ja mitta on "From centerline of front yoke bearing bores to centerlin of rear bearing bores".

    Akselia ei ole tarjota.
     
  3. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

  4. F-body

    F-body Gearhead

    1310mm ristikoiden keskeltä Valiantissa. Yks melkein ylimääräinen olis nurkissa. Tarkoitus oli lyhennellä, mutta on halkaisijaltaan hiukan pieni voimamoottorin perään. -65 Valiantissa on alkujaan tosin laippa laatikon päässä ja vasta -66 ristikot yokella.
     
  5. FURY BB

    FURY BB 3rd gear

    Paiskasin sulle @postia. :p
     

Kerro tästä muillekin!