-96 ford explorer ja abs

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja renttu81, 14.12.2015.

  1. renttu81

    renttu81 Gearhead

    Kaverilla kyseinen kikotin ja siitä abs:ät otettu pois käytöstä. Eli siis ei pala valo, mutta kaikki kilkkeet kyllä löytyy. Onko noita saanu ilman abs:sää ja mistä silloin sais todistuksen? Maahantuojalta? Mitään ohjekirjoja ei ole niin eipä noista sulakkeistakaan selvää ota.. hyvät neuvot kalliit. Leiman saanti vain tästä kiinni..
     
  2. pajapiru

    pajapiru 3rd gear

  3. renttu81

    renttu81 Gearhead

    No joo. Käytti autoshkössä ja viaksi paljastui tod.näk. abs yksikkö. Vinkkasin kyllä noista johdoista/liittimistä. Toisaalta eip kiinnosta koko paskakasa yhtään. Pääasia että sain sen ulos omasta tallista reilun kuukauden ruosteitten paikkailujen jälkeen. Kikkea ne ihmiset ostaakin.. hyi vittu!
     

Kerro tästä muillekin!