-96 Rotke ramin napalukot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa '4x4', aloittaja jylppy, 21.1.2005.

  1. jylppy

    jylppy Gearhead

    Millainen systeemi tää sähkölukko oikein on? Mulla se ei nyt jokatapauksessa kovinhyvin toimi. neliveto menee kovin heikosti päälle, ja kun menee niin akselilta kuuluu jonkin näköstä kirskuntaa! nelikon kun kytkeepi pois niin kirskunta jatkuu jonkun aikaa, ja sitten loppuu. Nelivedon merkkivalo vilkahtaa aina kun ajaa monttuun? jos jollain olis heittää esim. jonkinasteista räjäytyskuvaa kyseisestä akselista, niin pääsis vähän kärryille... :eek:
     
  2. Mastodontti

    Mastodontti Gearhead

    Siis kuuluuko sieltä nelikko päällä ajaessa jotain kirskuntaa, vai pelkästään kytkiessä? iso nelikko pitäis kyllä mennä ihan helposti päälle, pikkualueessa onkin sitten oma juttunsa, eli pitää vetää tosi nopeasti sen vapaan alueen läpi , jos pyhähtyy siihen niin sitten kuuluu kyllä ikävää ääntä yrittää sitten kumpaan suuntaan tahansa, hitaalle alueelle laittaessa muistaakseni vapaalla oltava ite loota.
     
  3. freeride

    freeride Gearhead

    ei siinä mitään sähkölukkoa ole vaan alipainetta käyttävä systeemi.

    [​IMG]

    http://www.dodgeram.org/tech/repair/4X4 ... agment.htm
     
  4. jylppy

    jylppy Gearhead

    No tuota se kirskunta kuuluu sillon JOS saa nelikon koplattua päälle, ja jonkun aikaa sen jälkeen kun on koplannut sen pois päältä. Nyt se on jo työn takana että sen saa päälle. Toi kuva on hyvä, kiitos!
     

Kerro tästä muillekin!