-96 suburban

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja ransukoira, 22.3.2018.

  1. ransukoira

    ransukoira 1st gear

    Olisiko kellään tietoa tai halua kertoa siirtopumpulle tulevan ja lähtevän putken kierteen kokoa.. Kun pitäisi saada tollaselle punpulle sovitteet jossa on M18x1,5 ja M12x1,5 kierteet :odroll:
     
  2. ransukoira

    ransukoira 1st gear

    No tulihan se kierre selvitettyä ja uus punppu asennettua paikoilleen... :D Eipä sitä iloa kauan kestänyt.. hienosti lähti käyntiin ja toimi hyvin niin kauan kunnes p-a suodatin päätti sitte purkaa paineet pihalle :mad:
    Elikkäs onko kellään ideoita mistä suodatin joka kestää pikkasen enemmä painetta???
     
  3. palontie

    palontie Double Gearhead

    Mikäs pumppu sulla siellä on?
     
  4. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Onko kyse rieselistä?
     
  5. ransukoira

    ransukoira 1st gear

  6. ransukoira

    ransukoira 1st gear

    juu on rieseli juu
     
  7. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Juu ei dieseli tarvii tota painetta yhtään mihinkään kun se tekee paineet ite. Sen takia filtterihässäkkääkään ei ole tehty 8 bar:in painetta kestäväksi. Tuottoa saa olla vaikka 1000 litraa minuutissa mutta painetta ei paljon puolta baaria enempää.
     
    palontie tykkää tästä.
  8. palontie

    palontie Double Gearhead

    sen hankinnassa meni sitten 1/3osa esim walbron frp hinnasta..
     
  9. ransukoira

    ransukoira 1st gear

    Niimpä tuli huomattua ettei tarvihe välttämättä ihan noin paljoa.. Mutta lähtipä käyntiin paremmin kuin koskaan..
     
  10. tapsa4x4

    tapsa4x4 Gearhead

    Mä joskus korjailin dieselia vuotavaan subbaria mihin oli viritetty joku diesel beramin korkea painepumppu. Syöttöpumppu vuoti ku seula ja vaihto putket ja walbron ni parin päivän ajamisella loppu vuotaminenkin.
     
  11. ransukoira

    ransukoira 1st gear

    No nyt on rojekti saatu edistymään jo sen verran jotta saa takamuksen liikutettua paikasta toiseen ainakin hetken ajan taas :):rolleyes::)
    Tosin teettihän se taas muutaman tunnin töitä ja uuden punpun :( mutta jäipähän se ylitehokas nyt sitte johonkin toiseen rojektiin...o_O
     

Kerro tästä muillekin!