99 chevrolet Transsportin tuulilasin pyyhin ryttyilee

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja neliveto, 16.8.2005.

 1. neliveto

  neliveto 1st gear

  Pyyhkimestä lakkasivat toimimasta kaikki muut toiminnot paitsi nopea pyyhintä. Moottori ei siis ole rikki. Löytyykö pyyhkijöihin "mustaa laatikkoa" ja missä se sijaitsee? Mielestäni vika elektroniikkapuolella. Löytyykö pyyhkijöihin varaosia vai joutuuko ostamaan koko laitteiston.
   
 2. Konte

  Konte 1st gear

  Pyyhkijöiden "musta laatikko" sijaitsee moottorissa, jossa on liittimet B+, Ground, Mux1, Mux2 ja Hi. Liittimeen Hi tuodaan ohjaus nopealta pyyhinnältä, Mux1 ja Mux2 saavat eri nopeuksien ohjaukset jännitejakojen kautta.... hieman monimutkaista selittää...mutta vika voisi olla kytkimessä, liittimissä tai moottorissa (kuitenkin).

  Jos haluat niin laita yv:llä sähköpostiosoitteesi, voin skannata sulle korjausoppaasta tuon kytkentäkaavion.
   
 3. sportfury59

  sportfury59 Gearhead

  mulla oli pontiac trans sportissa semmonen vika ettei pyyhkijät toimineet lainkaan.loppujen lopuksi ei ollut sen isompi vika kun pyyhkijöiden moottori ei maadottanut lainkaan.täyty vetää yli määränen maa-johto pyyhkijänmoottoriin ,niin rupes pelamaan.
   

Kerro tästä muillekin!