9th Big Wheels 16.-18.7.2010

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja USA Car Club ry, 28.4.2010.

  1. MoParMike

    MoParMike 1st gear

    Iso kiitos täältäkin järjestäjille, mukavaa oli taas kierrellä ja katella.
     
  2. ZYN-5

    ZYN-5 Gearhead

    Täällä myös saavuttu kotosalle, autokin pelitti komiasti, mitä nyt meinas bensa loppua 1km ennen kotoa, onneks on asema lähellä.

    Kiitoksia Ehdottomasti Parhaimmasta tapahtumasta!! Tänne olis tarkoitus tulla jatkossakin!
     
  3. USA Car Club ry

    USA Car Club ry Gearhead

    Jos muuten haluatte kiittää pieksämäkeläistä yleisöä tai viihdyitte kaupungissa, niin yksi hyvä väylä siihen on Pieksämäen Lehden "tekstarit" -palsta. Siellähän oli ennen tapahtumaa monelaista kommenttia tapahtumasta. Toki sinne voi kritiikkiä ja palautettakin laittaa.

    Numeroon 173521 voi laittaa 160 merkkisen viestin, jonka tulee alkaa pl (välilyönti) mielipide (välilyönti) viesti ja viestin loppuun nimi tai nimimerkki. Viestien hinta on 0,99e. Viestit julkaistaan sitten paikallislehden yleisönosaston vieressä.

    Jos haluaa laittaa ilman maksua pidempää viestiä yleisönosastolle niin sen voi lähettää lehden nettisivujen kautta: http://www.pieksamaenlehti.fi/
     
  4. Eyetech

    Eyetech Gearhead

    Kotio päästy, aivan sairaan väsyneenä, mutta jälleen hyvissä fiiliksissä.

    Parkkipirkkojen puolesta kiitos tapahtumaan osallistuneille, kaikki meni taas nappiin!
     
  5. gec

    gec 3rd gear

    Oli hienot menot. Kiitos!! :D
     
  6. ari j

    ari j Gearhead

    Mihinkäs meni se palkinto Mini?
     
  7. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Ei ole vielä voittaja ilmoittautunut. Numerot arvottiin tänään torilla poliisin valvonnassa ja ulkopuolisen onnettaren nostaessa numeroita.

    Mini Cooper 1,3i vm. 1993 osui arpanumerolle 2263.
    Saunarekka Collection -kylpytynnyri osui arpanumerolle: 3557.

    Tarkistakaapa arpanne ja toimikaa arpalipussa olevien ohjeiden mukaan, jos nuo numerosarjat arvasta löytyy.
     
  8. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    "Tarkkoja lukuja ei ole tarjolla, kun ei ole ehditty laskutoimituksia suorittaa, mutta vahva arvio on, että noin 10.000 henkeä vieraili päivätapahtumassa, mukaanlukien maksava yleisö sekä vapaalippuväki, kuten autojen matkustajat ja alle 15v lapset. Ajoneuvoja tapahtumaan osallistui noin 800 kappaletta, mukaanlukien autot, moottoripyörät, mopot ja polkuautot. Cruising-paraatireitin varrella oli arviolta noin 4500 hengen yleisö"

    Varsin kunnioitettavia kävijämääriä, tällaisen "marginaaliryhmän" harrastetapahtumalle. :lol:
    Kuopiossa pidettiin viinijuhlat, kestivät koko viikon, harrastajaporukkana alkoholin käyttäjät (joita on paljon) ja hyvän ruuan ystävät (joita ehkä vielä enemmän) ja musiikin kuuntelijat ( no on niitäkin aika paljon, tosin montaa mieltä voidaan olla esiintyjien laadusta...) ja koko VIIKON kävijämääränä n 30 000 henkeä... :odroll:
     
  9. raggar

    raggar Gearhead

    Vielä kerran kiitos, kerrassa mukavat kemut.

    Kuveja on tulossa, kunhan saan huonoimmat siivoiltua pois. Oli niin saatanasti porukkata että kuvaaminenkin ol meleko hankalata, mutta ei se mitään.

    Lärvikin kyrvähti aika huolella :rotfl:
     
  10. neppari

    neppari Gearhead

    Hyvät oli pileet taaskin.

    Parit startti vaikaiset letutatkin bongattiin. Toinen on ainakin jo kotona. Toinenkin on toivottavasti jo kotona.
     
  11. Junkster

    Junkster 1st gear

    No juu, olihan noita muitakin. Yhden violetin Dusterin kuskikaan ei meinannut millään malttaa ajella nätisti. Mikäs siinä, mukavaahan se on mutta jos varta vasten kuulutetaan ja kielletään, niin onko pakko just sillon siinä letkassa? Ois voinu säästellä vaikka kotimatkalle.

    Järjestäjille kiitokset täältäkin. Kaiken kaikkiaan niin esimerkillisesti hoidettu kaikki järjestelyt, etten tiedä voiko paljoa paremmaksi pistää!
     
  12. Virpi59

    Virpi59 Gearhead

    Hienosti järjestetty tapahtuma kerta kaikkiaan, isot kiitokset puuhaväelle!
    Mekin päästiin kotiin laturi-ongelmista huolimatta :)
     
  13. ZYN-5

    ZYN-5 Gearhead

  14. sotarauta

    sotarauta 1st gear

    Imatran tiimi kiittää erittäin mukavasta päivästä. Tapahtuma erittäin hyvin järjestetty ja porukkakin oli hyvässä yhteishengessä ja asiallisesti. Ja tuttujakin oli yllättäen paikanpäällä. Tämä tapahtuma lisätään suosikkeihin.
     
  15. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Kiitoksia erittäin hyvästä järjestelystä. Hienosti oli väkeä paikalla ja ne puolestaan piti minut niin kiireisenä etten kerennyt edes kiertää aluetta.


    Saksasta Imperialilla Big Wheelsiin saapuneet Monika ja Robert kiittää myös erittäin hienosta tapahtumasta ja toivottavat suomalaiset tervetulleeksi myös saksan harrasteauto tapahtumiin.
     
  16. MissTake

    MissTake 1st gear

    Kiiiiiiitos järjestäjille ja ystäville! Tätä viikonloppua on taas hyvä muistella sitten, ku on -30 astetta pakkasta. Kellee ei ainakaa jää epäselväks, et kuka oli kuskina, ku poskipunaa tartti lisätä ainoastaa oikeelle poskelle, toinen hohkaa iha itestää :poff: Samoin vasen korva ja olkapää, otsasta puhumattakaan! Haaskaa oli joka tapauksessa!
     
  17. vespa68

    vespa68 Gearhead

  18. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Onpas tungosta, autot hukkuu ihmismassaan :eek:
    [​IMG]

    Ai niin, olennaisia tuloksia:

    People's Choice meni toista vuotta peräkkäin Cadillac Eldoradolle. Viime vuonna voittaja oli vuosimallia 1955 ja tänä vuonna vuorossa oli vaaleansininen 1953.

    Järjestäjien valinta oli puolestaan harmaa 1960 Imperial Saksasta - eikä palkinto tullut pelkästään "longest run" -hengessä vaan autohan oli viimeistelyltään äärimmäisen hieno.

    Polkuautopokaalin voitti hieno 50-lukulainen polkuauto, mutta juuri nyt en muista auton merkkiä, mallia enkä omistajaa. Pitää univelan kuittaamisen jälkeen selvitellä tapahtumatavarat ja poimia tuloslista sieltä.
     
  19. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Näemmä joka vuosi löytyy ihmeellisiä lauseita Big Wheelsistä. Olikos se Savon Sanomissa viime vuonna se juttu, että tapahtumassa naisen paikka oli takapenkillä tms. kummallinen heitto. Nyt taas Savon Sanomien nettisivuilla bloggaava kesäkirjeenvaihtaja tai oikeastaan hänen isänsä on päätellyt että amerikanrautojen omistajat pistävät huoltoasemien vessat sekaisin. Noh, ABC:lla useammin vessassa käyneenä täytyy todeta että käsipyyhepapereita on lattiat täynnä usein tavallisinakin perjantai-iltoina.

    Vaikka kesäkirjeenvaihtaja tässä onkin kai pilke silmäkulmassa koettanut asiaa kirjoittaa ja ei siis tarkoita todellisuudessa sitä mitä sanoo niin silti se kyllä harmittaa vähäsen että Google löytää Big Wheelsillä tollaisia lausuntoja. Mutta ne stereotypiat, ne stereotypiat...

    http://www.savonsanomat.fi/teemat/kirje ... nSpark=769

    "Pieksämäellä ihailtiin vielä ABC:n parkkipaikalle kokoontuneita vanhoja Amerikan rautoja. Lauantaina Pieksämäellä on Big Wheels - tapahtuma ja osa osallistujista oli tullut jo edellisenä päivänä paikkakunnalle. Isäkin puhisi harmissaan vessan lattioiden olevan heitelty täyteen käsipyyhepapereita. Ja syy oli tietenkin Amerikan rautojen omistajien. "

    Sen sijaan Savon Sanomien varsinainen toimittaja loihti varsin mainion artikkelin tapahtumasta lehteen ja löytyypä SS:n nettisivuilta hyvä kuvasarjakin:
    http://www.savonsanomat.fi/video-kuva/k ... g-wheels-pärisi-ennätyksiin/581798
     
  20. Marko Nykänen

    Marko Nykänen Double Gearhead

    Miten lie todellisuus viime vuonna, mutta tänä vuonna oli ainakin päinvastoin :rotfl:

    http://jva0316.1g.fi/kuvat/N%E4yttelyt/ ... _3368e.jpg
     

Kerro tästä muillekin!