A-body levyjarruista

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja Dartblower, 27.11.2003.

  1. outlaw

    outlaw 1st gear

    a-body:n ylätukivarret löytyy jos joku niitä tarvii,isolla pallolla.

    outlaw@netlife.fi tarjouksia.
     
  2. Duster

    Duster 1st gear

    Taitaa olla ainut kohta, mistä en ole vielä muistanut kuvaa ottaa, mut muistelisin että samaa palikkaa ovat. (en oo 100% varma, kun ei muista)
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    ITSE LAITON -64 VALTTERIIN JA -69 DARTTIIN
    ASPENIN LEVYJARRUT.IRROTAT VAAN ASPENIN SPINDELISTÄ SEN PALIKAN MIHIN ALAPALLO KIINNITTYY JA RUUVAAT SIIHEN ISOJAKOJARRUJEN ALAPALLON.JA SITTE MUUTAT SEN YLÄTUKIVARREN ISOMMALLA NIVELELLÄ OLEVAKSI.TERV.CUDA69
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    jotakuinkin noinhan se menee,sanoo kirjat mitä sanoo.jos ei ihan heittämällä mene?niin koneistamothan on keksitty.
     
  5. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    EIkä noita ylätukivarsiakaan pitäis olla vaikeeta löytää. Mullakin on niitä kaks paria, jos joku sattuu kaipaamaan, tosin kehnohko kuntosia, mutta sais niistä ainakin "osia"
     
  6. Micky

    Micky Gearhead

    itte kairailin 69 valluun alapallon kiinnitysreiät isommiksi(66 vallusta)kun olivat levyjarrulliseen liika pienellä reikelillä...en tiiä sitten hinnoista mitään ku tein vanhoista
     

Kerro tästä muillekin!