A-bodyt liikenteessä!!!

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja kinde, 31.1.2009.

 1. dart -66

  dart -66 Gearhead

  Mitäs, ajokausi jatkuu ja auringon paistaessa Dartilla kuljetaan vaikka töihin...

  ........ja takas :poff:
   
 2. ESMCB

  ESMCB Gearhead

  Jospa nyt alkas saada jo lämmintä kyytiä. Laitoin kesän kolmannen lämmpärin kennon paikalleen. Edellinen kesti melkein tunnin ja 4tuntia sitä kuitenki ähelsin tinaten ja paikalleen laittaen. Tätä en tinannu ni ehkä tää kestäs? Enemmänkin tulis ajettua mutta kun tämä krooninen köyhyys ei oo kivaa vaik se naurattaakin... 6000km jo tullu tänä kesänä rullailtua.
   
 3. kinde

  kinde Gearhead

  No keskiviikkona kävin Barracudalla Hyvinkään keskiviikkomiitissä ja tänään laitoin liikennepoistoon...........................

  Kone pitää avata ja tutkia......................
  Perän vaihdan jos jaksan.......................
   
 4. maxvo2

  maxvo2 Gearhead

  Jahas se on sitte rojektointi alkanut teidän kulmilla. Mahtaa kiiltää ja olla komia ensi kesänä. :wink:
   
 5. kinde

  kinde Gearhead

 6. maxvo2

  maxvo2 Gearhead

 7. ESMCB

  ESMCB Gearhead

  Nyt on dartin kesän ajelut takana, tuliha tuota useempi tuhat kilsaa ajeltua. Sain lopultakin talveks säilytys paikan. On tosin v-mäisesti ison halli peräl et talvel ei saa autoa ulos huoltoon. Keväällä sit saa rempata et saa leimaan ku ei talvel pysty mitään tekemään. Mut eipähä toisaalta tarvi taivas alla säilyttää.
   
 8. Käkö

  Käkö Gearhead

  Yep, niin on Luiskahuulenkin ajelut suoritettu, jo muutaman viikon seissy tallin perällä, jatketaan ajelua Kiilakyljellä ('65 Valiant) taas tulevakin talvi, pitäis vaan vaihtaa talvirenkaat ku kerkeis...
   
 9. jariha

  jariha Gearhead

  luumu leimattu eilen ja purettu kansi samontein pois, tänään vietiin kansi mikkeliin pajalle :D siitä se sit lähti tämäkin talvi
   
 10. kinde

  kinde Gearhead

  Barracuda odottaa kuljetusta Helsingin lämpöön.....talliin ku omaan ei mahdu ku "joku" on laittanut sinne jo liian monta A-bodya :rotfl:

  Vanilla ajelin just räntäsateessa kotiin Stadista. Piti olla kieli keskellä, ku noi 275 leveet ei oikeen ole mukavat liukkaalla. Pääsin kumminkin.

  Kävin ihastelemassa soodapuhallettua Swingeriä. :D :D On se komee.
   
 11. L.P.

  L.P. 3rd gear

  Tällä kertaa Dart on liikenteessä koko talven. Kun ei kerennyt kesällä paljoa ajelemaan ja vakuutuksetkin on niin halvat. No, kyllä siihen täytyy tehdä remonttiakin, kuten apurungon hitsaus ja vaihdelaatikko.
   
 12. Tero2

  Tero2 Gearhead

  -64 4d Vallu hommattu käyttikseksi! Slantilla ja manuaalilla.......voi tietty olla et tulee myyntiinkin :lol:
   
 13. L.P.

  L.P. 3rd gear

  No-niin.

  Tänään käväisin vuoden ekalla lyhyellä ajelulla Dartilla. Piti testata löytyykö vaihdelaatikosta kaikki vaihteet, mutta en saanut selville kun oli pihatie niin peilijäässä ja kesät alla.
   
 14. jaketin

  jaketin Gearhead

 15. maxvo2

  maxvo2 Gearhead

  Tänään laitoin Valdon käymään, oleskele edelleen kylmässä tallissa, mutta hyvin on talvehtinut. Toki peitettynä. :rotfl:

  Kosanilla putkea pitkin kuumaa ilmaa öljypohjaan. Öljyn lämmettyä käyntiin.

  Kesä tulee 8)
   
 16. Tero2

  Tero2 Gearhead

  Huamenna koittaan saiskos pumppu vallu leiman.... Leima tuli TIETTY!!
   
 17. voihanrontti

  voihanrontti 2nd gear

  Tänään käytelty lämpimäks. Ihmeen hyvin akku pitäny virtaa :eek: Vähän pumpitipump kaasulla ja pröm pröm... Pihalle ei vielä saanu, kun lumikinos ikävästi eessä :-?
   
 18. jaketin

  jaketin Gearhead

  dartissa todettiin ruostevaurioita katsastuksessa sen verran, että nyt joutuu pitämään pois liikenteestä hieman pidempään :-?
   
 19. ESMCB

  ESMCB Gearhead

  Eile laitoin liikenteeseen ja tänään kävin hakee talvi varastolta kun leimaakin on viel reilusti jälellä. Eteen laitoin onneks talvi renkaat koti matkalla kävi nimittäin loppu matkal sataa lunta ni oli mukavan liukasta. Melko hyvin pelaa talvi seisotuksen jäleltä kun sen vaan eka sai käyntiin. Ilmeni meinaan semmonen juttu kun sitä koetti startata nin kun avaimista kääns virran pois ni starttaus vaan jatku eikä loppunu muulla ku akun irti ottamisella. Missähän lie vika? Uuden startin releen jo hommasin ku se temppuili vähän viime kesänä.

  Tuossa vielä tosidtus ianeistoa että on lunta tullu
  [​IMG]
   

Kerro tästä muillekin!