A-bodyt liikenteessä!!!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja kinde, 31.1.2009.

  1. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Mitäs, ajokausi jatkuu ja auringon paistaessa Dartilla kuljetaan vaikka töihin...

















    ........ja takas :poff:
     
  2. ESMCB

    ESMCB Gearhead

    Jospa nyt alkas saada jo lämmintä kyytiä. Laitoin kesän kolmannen lämmpärin kennon paikalleen. Edellinen kesti melkein tunnin ja 4tuntia sitä kuitenki ähelsin tinaten ja paikalleen laittaen. Tätä en tinannu ni ehkä tää kestäs? Enemmänkin tulis ajettua mutta kun tämä krooninen köyhyys ei oo kivaa vaik se naurattaakin... 6000km jo tullu tänä kesänä rullailtua.
     
  3. kinde

    kinde Gearhead

    No keskiviikkona kävin Barracudalla Hyvinkään keskiviikkomiitissä ja tänään laitoin liikennepoistoon...........................

    Kone pitää avata ja tutkia......................
    Perän vaihdan jos jaksan.......................
     
  4. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Jahas se on sitte rojektointi alkanut teidän kulmilla. Mahtaa kiiltää ja olla komia ensi kesänä. :wink:
     
  5. kinde

    kinde Gearhead

  6. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

  7. ESMCB

    ESMCB Gearhead

    Nyt on dartin kesän ajelut takana, tuliha tuota useempi tuhat kilsaa ajeltua. Sain lopultakin talveks säilytys paikan. On tosin v-mäisesti ison halli peräl et talvel ei saa autoa ulos huoltoon. Keväällä sit saa rempata et saa leimaan ku ei talvel pysty mitään tekemään. Mut eipähä toisaalta tarvi taivas alla säilyttää.
     
  8. Käkö

    Käkö Gearhead

    Yep, niin on Luiskahuulenkin ajelut suoritettu, jo muutaman viikon seissy tallin perällä, jatketaan ajelua Kiilakyljellä ('65 Valiant) taas tulevakin talvi, pitäis vaan vaihtaa talvirenkaat ku kerkeis...
     
  9. jariha

    jariha Double Gearhead

    luumu leimattu eilen ja purettu kansi samontein pois, tänään vietiin kansi mikkeliin pajalle :D siitä se sit lähti tämäkin talvi
     
  10. kinde

    kinde Gearhead

    Barracuda odottaa kuljetusta Helsingin lämpöön.....talliin ku omaan ei mahdu ku "joku" on laittanut sinne jo liian monta A-bodya :rotfl:

    Vanilla ajelin just räntäsateessa kotiin Stadista. Piti olla kieli keskellä, ku noi 275 leveet ei oikeen ole mukavat liukkaalla. Pääsin kumminkin.

    Kävin ihastelemassa soodapuhallettua Swingeriä. :D :D On se komee.
     
  11. L.P.

    L.P. Gearhead

    Tällä kertaa Dart on liikenteessä koko talven. Kun ei kerennyt kesällä paljoa ajelemaan ja vakuutuksetkin on niin halvat. No, kyllä siihen täytyy tehdä remonttiakin, kuten apurungon hitsaus ja vaihdelaatikko.
     
  12. Tero2

    Tero2 Double Gearhead

    -64 4d Vallu hommattu käyttikseksi! Slantilla ja manuaalilla.......voi tietty olla et tulee myyntiinkin :lol:
     
  13. L.P.

    L.P. Gearhead

    No-niin.

    Tänään käväisin vuoden ekalla lyhyellä ajelulla Dartilla. Piti testata löytyykö vaihdelaatikosta kaikki vaihteet, mutta en saanut selville kun oli pihatie niin peilijäässä ja kesät alla.
     
  14. jaketin

    jaketin Gearhead

  15. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Tänään laitoin Valdon käymään, oleskele edelleen kylmässä tallissa, mutta hyvin on talvehtinut. Toki peitettynä. :rotfl:

    Kosanilla putkea pitkin kuumaa ilmaa öljypohjaan. Öljyn lämmettyä käyntiin.

    Kesä tulee 8)
     
  16. Tero2

    Tero2 Double Gearhead

    Huamenna koittaan saiskos pumppu vallu leiman.... Leima tuli TIETTY!!
     
  17. voihanrontti

    voihanrontti 2nd gear

    Tänään käytelty lämpimäks. Ihmeen hyvin akku pitäny virtaa :eek: Vähän pumpitipump kaasulla ja pröm pröm... Pihalle ei vielä saanu, kun lumikinos ikävästi eessä :-?
     
  18. jaketin

    jaketin Gearhead

    dartissa todettiin ruostevaurioita katsastuksessa sen verran, että nyt joutuu pitämään pois liikenteestä hieman pidempään :-?
     
  19. ESMCB

    ESMCB Gearhead

    Eile laitoin liikenteeseen ja tänään kävin hakee talvi varastolta kun leimaakin on viel reilusti jälellä. Eteen laitoin onneks talvi renkaat koti matkalla kävi nimittäin loppu matkal sataa lunta ni oli mukavan liukasta. Melko hyvin pelaa talvi seisotuksen jäleltä kun sen vaan eka sai käyntiin. Ilmeni meinaan semmonen juttu kun sitä koetti startata nin kun avaimista kääns virran pois ni starttaus vaan jatku eikä loppunu muulla ku akun irti ottamisella. Missähän lie vika? Uuden startin releen jo hommasin ku se temppuili vähän viime kesänä.

    Tuossa vielä tosidtus ianeistoa että on lunta tullu
    [​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!