A-fordin kattojen muodot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Anonymous, 10.9.2003.

  1. B 49

    B 49 Gearhead

  2. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Arvailut loppuivat, hienoa B 49!!
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    soita tangolaulaja esko rahkoselle,siltä löytyy noin 20 fordin runkoa ja voi olla jopa korejakin.kannattaa soittaa viikolla,terv cuda69
     
  4. A Tudor

    A Tudor Gearhead

    Kun soitatte Rahkoselle ni koittakaa edes esittää että entisöitte että saatte kaupat tehtyä! Sammarit jalkaan ja willapaitaa päälle! :grin:
     
  5. Forvolet

    Forvolet 1st gear

    Näinhän se menee, eipäs ole kuin pari viikkoa, kun käytiin yhtä A:ta kaverin kanssa katsomassa toiselta kaverilta lainatulla MR-kilvitetyllä avo Buickilla erään vanhemman miehen tallilla. Sivujakaus ja rippipukukin kävivät kyllä mielessä. Kaupantekoon kuuluivat luonnollisesti keskustelut hitsausmenetelmistä, tinauksesta ja alkuperäisosien hankintakanavista...
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    Tuo vähän selvitti jo aavistuksia työn määrästä coupen katto näyttää pyöreämmältä kuin fordorin 3 w malli, onneks en oo viellä aloittannu yhteen liittämistä kun edelleen niitä mittoja haeskelen.mutta kun choppaa kattoa niin eipä sitten oo kellään mitään sanomista millainen se on.
     
  7. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    :wink: Mikä korimalli tämä on?
    [​IMG]
     
  8. cubic_inch

    cubic_inch 1st gear

    Peppureppu 2D? :wink: chevy? 33?
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    kori vaikuttaa noin 32 mutta kontti 35-36 siis fordin ja vanteet volvosta. tämä pelkkä arvaus
     
  10. Anonymous

    Anonymous Guest

    jossain seniilimoblassa oli taanoin noi A-Hopan eri variaatiot ihan tehdaskuvina oiskoon kellään tietoo missä numerossa ne oli jos tilais sen lehen sitten ihmeteltäväksi.
     
  11. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ne jotka lasikuitukoreja morkkaavat eivät yleensä itse omista rodia ollenkaan.
     
  12. cubic_inch

    cubic_inch 1st gear

    olix toi tarkoitettu mulle? jos oli voin sanoa että tykkään tost peltipuhdas/ruosteenruskee tyylist. sixi en tykkää lasikuitusT!!!!!!!!!
     
  13. Vicky55

    Vicky55 1st gear

    Kaverillani oleva 32 roadster on kuitu koppainen. Rakennusaikana tuki nähtyä että kuidun kanssa riittää yhtä paljon tekemistä kuin peltikopassa tai ellei jopa enemän.
     
  14. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    "If God had meant us to build fibreglass rods he would have grown fibreglass trees!"

    :grin: Ei toi oikeen toimi rodeissa, kun on alunperin puu-/kuituveneisiin tarkoitettu lausahdus. No, ajatus on tärkein! Kuitukopat on vähän pakkorako, tykkäs niistä tai ei. Metallisia kun ei tule uusia (paitsi Reprosteeliltä) :wink:
     
  15. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

  16. B 49

    B 49 Gearhead

  17. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

  18. Anonymous

    Anonymous Guest

    Olen ilmeisesti ymmärtänyt asian ihan väärin kun olen ajatellut että hot rodding on juuri sitä itseään elikkäs erikoisuuden tavoittelua. Tarvii varmaan ruveta entistämään. Täähän on ihan tylsää.
     

Kerro tästä muillekin!