A-Kromi?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Nickel, 21.2.2014.

 1. Nickel

  Nickel 1st gear

  minne on hävinnyt ko. firma? nettisivut aukee,siellä ei paljon tietoa ole. Eikös joku "uhonnut" että pohjanmaalla pitäis kohta avata niklaamo. Onko kyseessä sama juttu?
   
 2. Jokeri

  Jokeri Double Gearhead

  Kaupparekisteri sanoo että lakannut. siis ei se mitään maalia oo vetäny vaan lopettanut toimintansa
   
 3. 74

  74 Gearhead

  Näin sen A-Kromin kaverin jo pidemmän aikaa sitten eräissä juhlissa ja muistelisin että oli myyny altaat yms. jonnekkin olisko ollu Riihimäen suuntaan...
   
 4. Nickel

  Nickel 1st gear

  Olen kuullut että Kurikan lähelle vehkeet on myyty,mutta miksei toiminta käynnisty?A-Kromin puhelinnumero johtaa Kurikan liepeille ja on edelleen käytössä.Pohjanmaalla piti toisenkin niklaamon aloittaa toiminta jo vuosia sitten,tästä oli puhetta jossain mp foorumilla,mutten muista missä.
   
 5. 1purehell

  1purehell Double Gearhead

  Olisko ympäristöluvista kiinni? Ei tuollaiselle pinnoittamolle sellaisia lupia niin vain saa.
   
 6. Toope

  Toope 2nd gear

  Pitäs ja pitäs käynnistyä....moni hyväkin asia on dumpattu tässä maassa byrokratian ja kukkahattutätien neulekoriin. :-?
   
 7. rane58

  rane58 Double Gearhead

  Sääli, niinhän se on tässä maassa. Kaikki on kiellettyä mikäli se ei ole erikseen sallittua..? :-?
   
 8. Cocco Bill

  Cocco Bill Gearhead

  Niin,turha byrokratia on niin Suomalainen juttu että kaikki mahdollinen on kielletty ellei erikseen ilmoitettu että sallittu..rajoitetusti.
  Kumminkin ympäristöluvat ja ympäristön+luonnonsuojelun näen niin tärkeäna asiana että kannatan jopa ehtojen kiristämistä.
  Talvivaara hyvä esimerkki eli tervemenoa tutustumaan ja nauttimaan!
  Paljon muitakin löytyy toki ja kun/jos menette ulkomaille ja vaikka vain Etelä Eurooppaan Hotelli-turistialueen ulkopuolelle,puhumattakaan Kiinasta,Afrikasta,Aasiasta yleensä jne niin näette millaista on kun ei mitään väliä millään,paskat,pullot,pesukoneet.. ja roskat aidan yli kadulle/metsään/mereen/jokeen tai ihan mihin vaan silmistä pois.
  Tokko sitä "coolia"ilmiötä kuitenkaan tänne kaipaatte,vai onko kromipuskurit tai ruuvien nikkelöinti vielä tärkeämpää...??
  Ruotsista löytyy lähimmät hyvät kromaamot ja kuulemma Puolastakin.
   
 9. 74

  74 Gearhead

  Ai saastutaaks kromaamot vähemmän Ruotsissa ja Puolassa?
   
 10. Upeasti luettu!
   

Kerro tästä muillekin!