AAR Cudan speksit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja mercakungen, 18.8.2009.

  1. mercakungen

    mercakungen Gearhead

    Tervehdys,

    Työn alla on AAR Cudan saattaminen museorekisteriin. Museoajoneuvotodistukseen tarvittavia tietoja olisi tarvis kuten paino, mitat ym.. Cooglettamalla en löytänyt tietoja. 340 Cudan tiedot varmaan olisivat ok.

    Matti
     
  2. VSOP

    VSOP Gearhead

    Onks mun Cudan tiedoista mitään apua ? Jos on,niin laita yv:tä !
     
  3. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

  4. PasiR

    PasiR Gearhead

  5. mercakungen

    mercakungen Gearhead

    Kiitoksia tiedoista, näillä pitäisi hoitua.

    Amerikanbensa loppui tankista ja V-powerilla nakuttaa herkästi. Sisälokasuojassa on tarra, jossa on tyhjäkäynti asetukset: 950rpm, 2.5 astetta ennakkoa ja seos 14-14,4. Ennakko tuntuu aika pieneltä.
    Tarkastin ennakon ja sitä oli 15 astetta. Pienensin ennakon 10 asteeseen, josta seurasi tulta ja tappuraa kaasarissa. Ruuvasin keskimmäisessä kaasarissa olevaa säätöruuvilta näyttävää kierroksen kiinni. Yskiminen loppui lähes kokonaan kuten nakutuskin mutta kovilla kierroksilla ei pauhaa mielestäni oikein. Kuka mahtaisi ymmärtää six barrelin päälle? Minulla ei kokemusta näistä. Kai tällä uskaltaa tulla Vantaalle pyörähtämään...?

    Matti
     
  6. PasiR

    PasiR Gearhead

    Yv:ä lähti.
     

Kerro tästä muillekin!