Accel-kärjettömän jakajan johdot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja MH, 31.10.2008.

  1. MH

    MH 3rd gear

    Olisiko jollain varmaa tietoa tuollaisen tarvikejakajan johtojen kytkennöistä.
    Jakaja on letukan pikkulohkossa joka nyt tietenkään ole tässä ihan vieressä, mutta jakajan alla on sellainen musta "laatikko" mihin tulee kaksi johtoa ja siitä laatikosta johdot jatkavat jakajan sisälle.

    Niissä navoissa oli kirjaimet joita en tietenkään muistanut kirjoittaa ylös, toinen taisi olla "b"? Yritän sunnuntaina viimeistään katsoa jakajan mallin ja noi kirjaimet.

    Kyseiseen konseptiin kuuluu vielä ilmeisesti accelin sellainen keltainen iso puola ja etuvastus.
    Onko etuvastus kyseisen puolan kanssa ihan ok?

    Ongelmana on että kyseisen auton rakentanut ja purkanut henkilö vaihtoi yläkerran orkesteriin ja oikeastaan noi kipinäjohdot on enää selvittämättä. :(
     

Kerro tästä muillekin!