ACS 2017

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Marklin, 6.2.2017.

 1. 1320

  1320 Gearhead

  Mikäs nyt kun OD:lla ei haukuta American Car Showta kuten yleensä.:poff:

  Näyttelyhän oli jälleen kerran hyvä, etenkin oli hienoa nähdä Rodeja enemmän kuin parina viime vuotena ja pari erittäin hienoa Customiakin oli paikalla! Nostalgiaosasto oli hyvä lisäys, noita vanhoja näyttelyautoja oli hieno nähdä, vaikka kaikki ei tietysti enää samassa kuosissa olleet kuin silloin ennen.

  Tuolla on kasa kuvia. https://tapahtumakuvia.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat+2017/40th+American+Car+Show+14.-16.4.2017/

  Niin ja samana viikonloppuna tuli käytyä myös Elmiassa. Siellä lipun hinta oli käytännössä sama (ACS 28€, Elmia 260 Kr). Kaluston taso oli kyllä edellä Suomen näyttelyitä, niitä tuninkipuolia ei tullut niin tarkkaan kierreltyä, mutta ainakin Jenkki/Klassikkoautopuolella kaikki autot oli näyttelykuntoisia. Eniten pisti varmaan silmään virheettömät maalipinnat, joita oli monessa autossa ja osa autoista oli rakenneltu niin siistiksi, että tuskin niillä paljoa ajetaan. Niitä on hieno katsella, vaikka itselleni en sellaista haluiskaan, koska kyllä autolla pitää pystyä lähtemään liikenteeseen, vaikka sitten sataisi vettä.

  Lopputuloksena molemmat näyttelyt oli hyviä, Elmian nostaisin hieman Stadin näyttelyä paremmaksi, mutta missään nimessä ei voi haukkua American Car Showtakaan. Ensi vuotta odotellessa.:odwink:
   
  jaketin tykkää tästä.
 2. Petri R.

  Petri R. Double Gearhead

  Tällä kertaa jäi töiden vuoksi käymättä, 2009 alkaen on vissiin vain pari-kolme kertaa jäänyt välistä. Tasokas näyttely kuvien perusteella ja kuvista kiitos kuvaajille.

  Edelleenki vaan ihmetyttää tuo valitus että kun liput on niin kalliita. Sitä kun Kemistä asti lähtee isolle kirkolle kattomaan amerikanautoja niin 28 euroa on menny bensaan jo kolmeen kertaan ennen ku päästään Helsinkiin, ja parhaimpina reissuina 28 euroa on mennyt jo kaljaan ennen ku laskeudutaan ne messukeskuksen portaat alas varsinaiselle näyttelyalueelle. Tietysti jos asuu messukeskuksen vieressä ja miettii, että käynkö näyttelyssä vai makaanko kämpillä, niin eka vaihtoehto on 28 euroa toista kalliimpi.
   
  Muokattu: 18.4.2017
  cama73 tykkää tästä.
 3. TimoN

  TimoN 3rd gear

  Mukava katsella kuvia, kun niitä on näinkin moni kävijä laittanut nähtäville. Samalla tulee esille se, että eri kuvaajat ovat selvästikin laittaneet vähän eri aiheisiin kuvauksen pääpainoa, tai ainakin tiettyä vivahde-eroa on havaittavissa; se lisää ainakin omasta näkökulmastani mielenkiintoa noita kuvia kohtaan.

  Se on kyllä pakko todeta, että noista tuolla esillä olleista autoista käy varsin vahvasti ilmi se, miten erilaiset tyylitajut ihmisillä on. Omaan silmääni monet noista autoista ovat tosi hienoja, eikä niistä välttämättä ainakaan kuvien perusteella keksi yhtään mitään parannettavaa. Toisaalta sitten taas jotkut ovat sellaisiksi muokattu, ettei itselle tulisi ikipäivänä pieneen mieleenikään mennä tekemään tuommoisia virityksiä puhumattakaan, että niitä rupeaisi toteuttamaan. No kukin tyylillään, eihän siinä mitään väärää ole.
   
 4. three hundred

  three hundred 3rd gear

  Sisältä kyllä hyvä kuvasettiä saatavilla, mutta harraste parkista todella vähän materiaalia.... Oli ainakin perjantaina hienoja autoja pihalla parkissa, tietty ilma vaikutti määrään.
   
 5. Marklin

  Marklin Double Gearhead

  ^
  Omalta osaltani puolustaudun sillä, että tultiin sisään eri puolelta kun tuo harrasteparkki. Siellä ovella ei ollut kuvattavana kuin ABCS:n mainosvani ja vihreä Mustang.
  En ottanut riskiä, että poistumalla välillä pihalle kuvaamaan joutuisi maksamaan uuden pääsymaksun, joten tyydyin pariin räpsyyn ravintolasta käsin :D.
   
  Elky70 tykkää tästä.
 6. three hundred

  three hundred 3rd gear

  Hyväksyn tuon... Ja kiitän hyvistä kuvista!!;)
   
  Marklin tykkää tästä.
 7. ata

  ata Gearhead

  Juu, harrasteparkki jäi aika vähälle kuvaukselle, lauantaina nappasin muutaman kuvan sisään mennessä, mutta kun oli jo vähän kiire sisälle ja oltiin porukalla liikkellä, niin ei siinä ollut aikaa enempää kuvailla. Sunnuntaina olin omalla käyttöjenkkiautolla harrasteparkissa, mutta en ehtinyt kuvaamaan mitään, kun oli jo vähän kiire FHRA:n kokoukseen... ja siinä välissä ei päässyt kuvaamaan, kun ei sen jälkeen olisi päässyt enää takaisin halliin. Ja sitten lähtiessä oli suuri osa autoista jo lähtenytkin, kun sunnuntaina meni siinä jonkun verran aikaa vielä oman kerhon osaston purkamisessa auttamisessa.

  Olisi ihan hyvä, jos FHRA tarjoaisi jäsenetuna vaikka sellaisen, että normaalilla yhden päivän lipun hinnalla saisi kokoaikarannekkeen, näin tulopuoli FHRA:lle olisi about sama, se jäsen säästäisi 10 euroa vrt kokoaikalippu, saattaisi joku jäsen vaikka lähteä paikalle joka muuten jättäisi väliinkin ja olisi win-win-tilanne ja pääsisi harrasteparkkiakin kuvaamaan. Harrasteparkista sinänsä ei ole oikein mitään hyötyä sinne autolla tulijalle, kun parkkihinta on sama ja eipä siinä juuri mitään lyhyemmän kävelytmatkan eroakaan ole. Ennen vanhaan oli parkkialueella enemmän harrastekalustoa muutenkin. Lauantaina tulin itsekin paikalle kaverin bemarin kyydissä ja jätin jenkit kotiin.
   
 8. beefeater

  beefeater 2nd gear

  Kuvaajille kiitoksia.
   
  leivonharri tykkää tästä.
 9. Rotten

  Rotten Gearhead

  sbc350 kuvas!?
  [​IMG]
  Oltiin paikalla!:cool:
  Ekakertalainen acssässä, en osaa sanoo oliko verrattuna parempi vai huonompi? Mainostusta en juurikaan nähnyt missään etukäteen ja ehkä joku flyeri kartta ois ollu jees, mistä ois nähny missä mitäkin! Koitin kiertää kaikki paikat, mut kuvista löytyi kuitenkin autoja joita en nähnyt, no se oo kenenkään vika!
  Ihan kuin joskus ois ollut? Onko? Mut pienoismalleja / dioramoja löytänyt? Jos oli, nii se kartta!;)

  Kaikinpuolin ookoo reissu.
  Ja hyvä et oli kurainen ja ei niin viimoisenpäälle olevassa maalissa olevalla autolla oltiin, just tuossa. Viel enemmn ränttätänttä chevy tuli viereen parkkiin ja taka ovi kylkeen! No vahinkoa ei onneks käynyt/näkynyt! (Mainitsin kyllä, et haluun pitää nuokin maalit, mitä on:p)
   
  big t ja three hundred tykkäävät tästä.
 10. sbc350

  sbc350 Gearhead

  Meillä oli oma hovikuvaaja joka toimitti kuvat ja mä löin näkyville :)
  Oishan tuon kuvan voinnu linkittää ihan meidänkin sivuille mistä kuva on otettu ;)
   
  Rotten tykkää tästä.
 11. Rotten

  Rotten Gearhead

  Edit: siis screensohtilla jaoin vaimolle, (enkä millään snäpshotilla, mut kuiteskin) messenkeriin, ni sillä oli sit helppo aijaan kautta tänne!?
  Ei muuta tarkoitusta!:oops:
   
  Muokattu: 20.4.2017
 12. sbc350

  sbc350 Gearhead

  Joo no problem :)
   
 13. Marklin

  Marklin Double Gearhead

  [​IMG]

  Tuossa kuvassa takaoikealla näkyvän vaalean väliseinän edessä niitä pienoismalleja oli.
  Ja olen samaa mieltä semmoisen pohjakartan hyödyllisyydestä. Sen ei luulisi olevan ihan mahdoton juttu, koska sellainen esim. MP-näyttelystäkin löytyy jo etukäteen netistä, eli voi valmiiksi katsoa mitä firmoja on paikalla ja mistä ne löytyvät. Mielikuva kyllä on, että ACS:sakin semmoinen olisi joskus ollut.
   
 14. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Kävelin mä tosta monta kertaa ohi, mutta en mä mitään pienoismalleja huomannut. kartta/pamfletti olis ollut kiva muisto näyttelystä.
   
 15. three hundred

  three hundred 3rd gear

  Ennen oli kaikki paremmin...
   
  viikinki75 tykkää tästä.
 16. ThaTintti

  ThaTintti 1st gear

 17. arskazone

  arskazone Gearhead

  Tämän ja kaikkien näyttelyiden mielestäni paras vaihe->  Muutoinhan nää on sama kuin katselisi lehmiä laitumella..
   
  Mr J, Herje, kapa73 ja 1 muu tykkäävät tästä.
 18. lazy cruisers

  lazy cruisers Gearhead

 19. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

 20. Mr J

  Mr J 3rd gear

  En tiedä pistikö muille silmään, mutta autojen "viralliset" esittelykyltit oli kyllä kirjoittanut joku jo ala-asteella äidinkielestä luokalle jäänyt "kynämies"? Täynnä kirjoitusvirheitä olevia käsittämättömiä mongerruksia suurin osa...

  Tuli myös mieleen, että olisiko kansainvälisessä näyttelyssä syytä olla jotain infoa autoista myös englanniksi?
   

Kerro tästä muillekin!