Addco kallistuksen vakaaja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja jaketin, 22.3.2010.

 1. jaketin

  jaketin Gearhead

  ostin coronettiin eteen addcon kallistuksenvakaajan. mukana tuli asennus ohje, joka on todella epäselvä, siis kopion kopion kopion kopio.. muutenkin oudon näköiset asennusosat. ei osu edes reikien kohdalle.. netistä en löytänyt mitään apuja. sen tiedon sain, että kuvat on muillakin huonoja eikä addco vastaa kyselyihin... onko kellään mitään kuvaa etuvakaajan kiinnityksestä ???
   
 2. Belvedereman

  Belvedereman 1st gear

  Mä laitoin tuollaisen -68 Belvedereen mutten muista löytyykö kuvaa siitä asennettuna. Niistä asennushiluista jo näki ettei se parhaimmasta päästä ole mutteihan ne kalliitakaan vakaajapaketteja toisaalta ole. Jos sulla on valmiina reiät siellä etupalkissa niin sopiihan se sinne, ne kantikkaat paketissa tulleet kiinnikkeet joissa on yhteensä muistaakseni 6 pultinreikää laitetaan eka sinne palkkiin kiinni ja niistä 6 reiästä jää 2 kokonaankäyttämättä. Ja muutenkin ne kiinnikkeet jää hassun näköisesti siihen palkkiin. Ne menee niin päin että näiden kantikkaiden kiinnikkeiden keskiosa on vaakasuorassa maahan nähden, väärinpäin asennettuna ne on sit aivan vinossa. Niihin sitten laitetaan 2 pultilla kiinni ne kiinnikkeet joihin sopii ne uretaanipuslat. Tää nyt oli taas tämmöinen sepustus ettei tästä ota mitään selvää mutta yritetty on :oops: :oops: Koitan katsella löytyiskö sitä kuvaa jostain koneelta.
   
 3. Belvedereman

  Belvedereman 1st gear

 4. jaketin

  jaketin Gearhead

  Juuri tuon setin ostin. Ohje oli pari valokuvaa kopioitu ja todella huonolaatusia :eek:

  täytyypä katsella tuota toista ohjetta, täytyy vamaan itse hieman työstää palikoita..
   
 5. cuda69

  cuda69 Gearhead

  mulla on tuo sama vakaaja eteen ja se on kyllä mitotettu päin persettä.vakaajan päät ovat suoraan reaktiotankojen kohdalla ja etukiinnitys pitää väsätä kokonaan uudestaan
   
 6. jaketin

  jaketin Gearhead

  kuulostaa rohkaisevalta :poff: itsellä nuo päät näyttäis osuvan kohdalleen :odroll:
   

Kerro tästä muillekin!