Äänenvaimennin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja 4x4_76, 30.7.2003.

  1. 4x4_76

    4x4_76 1st gear

    Kävin eilen tarjoamassa Chevyä leimalle mut oli leimanhaltija sitä mieltä että liian kova ääni.No,ei siinä mitään.Olen itsekkin ajatellut että pitäisi hieman lisätä vaimennusta.Lähinnä korkeita ääniä leikata pois/hiljentää.Minkä tyyppinen vaimennin tulisi kyseeseen?
    Nyt mulla on omavamista putkisto pakosarjoista taakse.Putket yhdistyvät vaihteiston takan yhdeksi 3" rööriksi missä on 1 simonsin vaimennin.Ja mottihan on 6.2D.
     
  2. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Paa siihen yks Simonsin pönttö lisää.
     
  3. 4x4_76

    4x4_76 1st gear

    Njoo,pitää kattoo et mitä sinne saa mahtumaan.
     
  4. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Luulis ainakin niitä pyöreitä sinne johonkin mahtuvan. Yks sellanen pitkä pyöree vaikka taka-akselin jälkeen vois tehdä ihmeitä.
     
  5. Vani-91

    Vani-91 1st gear

    Asiahan onkin nii että äänenvaimentajat on VAAN katsastusta varten.. Ei niitä muuten tarttekaan. Voihan tästä asiasta olla muitakin näkemyksiä.. :grin:
     
  6. Rubberduck

    Rubberduck 1st gear

    Voihan se tietysti noinkin olla... Jotenkin vaan pää ei enää vanhemmiten kestä kuunnella kovin kovia pakoääniä, oli siellä putken päässä sitten nelonen tai kasi. Yhtenä syynä on varmaan ne vaimentamattomat viritelmät joilla tuli ajeltua nuoruudessa ja toinen syy on varmaankin aivan kadun varressa sijaitseva rivitaloasunto... :grin:
     
  7. 4x4_76

    4x4_76 1st gear

    Kyllä mä sen toisenkin vaimentimen sinne jätän,on nimittäin alkanut vituttaa se mekkala mikä siellä kabiinissa on kun työstää menemään maantiellä.Reilun vuoden ajanu nykysellä putkistolla mikä itseasiassa meni läpi katsastuksesta viime vuonna .Taitaa olla katsastusmiehestä kiinni mitä hyväksyy.
    Anyway,sinne mahtuu toinen vaimennin heti entisen vaimentimen perään ennen taka-akselia.Kattelin kataloogista että löytyy 3" pönttö 130mm halkaisijalla 250mm pitkänä.
    _________________
    Chevrolet K5 Blazer 6.2D+TH350+NP205+D44+12bolt

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: 4x4_76 2003-07-30 12:16 ]</font>
     
  8. Comrad

    Comrad 1st gear

    Niillä nyrkkiä puistavilla marketinvastustajilla todennäköisesti on eri näkemys asiasta :razz:
     
  9. 4x4_76

    4x4_76 1st gear

    No niin!Ruuvasin lauantaina 250mm pitkän Simonsin pöntön entisen perään ja kyllähän muuttui pakosaundit.Nyt on mukava lasettaa menemään maantiellä kun ei enää kumise kabiinissa=)
     

Kerro tästä muillekin!