Äänieristysmassa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja B 49, 27.2.2004.

  1. B 49

    B 49 Gearhead

    Onko kenelläkään kokemuksia?Olen kuullut huhuja jostain ruiskutettavasta massasta.On kuulemma kallista,mutta hyvää.Kuka sitä myy?Paljonko maksaa?
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

  3. herrakani

    herrakani 1st gear

    Tavallinen uretaanikiveniskumassa toimii yhtä hyvin, tossa noisekillerissä on etuna vaan se, että se on vesiliukoinen, ei haise kuivuessaan, saa auton nopeemmin ajoon.
     
  4. Jäpälä

    Jäpälä Gearhead

    Olenko väärässä,mutta on kuultu että tuo noisekiller ei tykkää kuivuttuaankaan vedestä, siis että murenee tms. Eli ei sovellu vuotaviin (yleensä) amerikkalaisiin. Tää on siis vaan kuultua. Mutta onkos kukaan lutrannut bitumin kanssa ,siis että olis juoksevassa muodossa olevalla bitumilla hölvännyt osia ,lattioita jne...
     
  5. bandit_1

    bandit_1 Gearhead

    ...eihän ne amerikkalaiset vuoda... minullakin sateella kastuupi housut kajuutassa, jotain klappia ?!?
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    Noisekillerin huono puoli on, että jos se kostuu, se imee veden sisäänsä ja ruostuttaa vähitellen allaolevan pellin. Yhtä kallis, mutta kosteudenkestävä aine on Noxudol, jota myy ainakin Audio-Hellman Turussa (www.audiohellman.fi).
    - Rusty Life -
     
  7. B 49

    B 49 Gearhead

    NOXUDOL 3100 VAIMENNUSMASSA, 1L

    Käyttöohje: Puhdista käsiteltävä kohde huolellisesti. Levitys käy parhaiten pensselillä tai massaruiskulla, hyvään tulokseen pääset levittämällä massaa 3-4 kerrosta, yhteensä noin 1,5-2,5mm kerroksen. Massa kestää kuivuttuaan hyvin kosteutta, eli päällemaalausta ei välttämättä tarvita. Kuivumisaika: 6-12 tuntia, riippuu kerroksen paksuudesta ja ilman lämpötilasta.


    http://www.autostudio.fi/?page=tuotteet&tuote=1468

    22 egee litra.

    Näytti olevan toi Autostudio halvin noista mitä googlella äkkiä löytyi.Jossain oli 30€ litra

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: B 49 2004-02-28 20:17 ]</font>
     
  8. herrakani

    herrakani 1st gear

    linkki bilteman massaan. Maksaa 6.70 litra, eli jonkun sentin halvempi.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: herrakani 2004-02-29 15:54 ]</font>
     
  9. B 49

    B 49 Gearhead

    Tuohon hintaan saa kyllä ihan laatutuotteitakin,ei tarvitse mennä välttämättä sinne piilteemaan.
     
  10. herrakani

    herrakani 1st gear

    samaa kamaa se on
     
  11. Mistäs tämmöistä nestemäistä bitumia mahtaisi saada??
     
  12. Jäpälä

    Jäpälä Gearhead

    Ainakin Lemminkäiseltä :smile: Tai keittää ite, äitiltä vaan mehumaija vähäks aikaa lainaan. No noita kattohuopa hommia tekevillä on noihin laitteet, tuli vaan ajatus et onko kukaan jo kokeillut.
     
  13. siltsi

    siltsi 1st gear

    Laitoin vanhaan 240 farmari-Volvoon bitumileyä takaronttiin kuumailmapuhaltimella tohnottaen ja hyvin se siellä toimi. Eikä maksanu paljon kun oli isäukolta jääny ylijäämäjätepala jostain kattoprojektista, tai mistä lie. Ei se varmaan milleekkään autohifistille ois kelvannut, mutta kyllä oman puheensa sai kuuluviin rengasmelun seasta...
     
  14. ipe

    ipe Gearhead

    Kivjalka bitumimatto lev.50cm pit.8m hinta pari vuotta sitten noin 150mk. samaa ainetta ku autotarvike liikkeen äänieristysmatto mutta täytyi sulattaa toholla muovikelmu toiselta pinnalta ja pysyy pa*** junttilan tuvan seinässä.
     
  15. Telex

    Telex Gearhead

    Just kävin perjantaina hakemassa Starkilta 2 rullaa tota sokkelimattoa. Paksuutta n. 4 mm ja pinta karhea kuin hiomapaperi. Hintaa oli 23 eeroo rulla (ei paha). Pitäis Vanin lattiat käsitellä, kun tää hiton flunssa hellittäis. Ton päälle tulee vielä 10mm solumuovi (sekin Starkilta, valueriste nimellä, 2.40 e/neliö) Tuntuu et rakennusliikkeissä on hinnat kohillaan, sama tuote eri nimellä esim. Etolasta oli 6.80 e/neliö.
     
  16. speed82

    speed82 1st gear

    Itse eristin vanhan hondani joskus muinoin kattohuovalla eli sellasella missä toinen puoli on bitumia ja se on about 4-5mm paksua. kaasupolttimella vaan bitumipuoli sulaks ja lättää kiinni peltiin niin pysyy. eristää ääntä ihan julmetusti ja on helppo tehdä. hinnasta en osaa sanoo kun työmaalle tehtiin uutta kattoo niin otin sieltä hukkapaloja mut tuskinpa on kovin kallista.
     
  17. Anonymous

    Anonymous Guest

Kerro tästä muillekin!