Äfiksen logoskaba

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'FHRA Kouvola Club ry', aloittaja BBC-Bome, 23.3.2010.

  1. BBC-Bome

    BBC-Bome 3rd gear

    Hej, te taiteilijat! :eek:

    Niin kuin tiedetään, kerho täyttää syksyllä komiat 30 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi panimme pystyyn logonsuunnittelukilpailun! Tee, piirrä, tuherra kerholle juhlavuoden logo! Juhlalogo tulee komeilemaan kerhon sivuilla, tapahtumissa jne. Hallitus valitsee ja palkitsee voittajan. Paras ehdotus palkitaan 50 euron arvoisella lahjakortilla vapaavalintaiseen alan liikkeeseen tai ravintolaan Kouvolassa!

    Lähetä logoehdotuksesi osoitteeseen: logokilpailu(at)fhrakouvola.fi
    TAHI
    Kanervistontien postilaatikkoon viimeistään 12.4.2010

    Tässä vielä viiden vuoden takainen logo:
    [​IMG]
     
  2. BBC-Bome

    BBC-Bome 3rd gear

    Helou!

    Äfiksen logokilpailu on nyt päättynyt. Kiitokset kaikille ehdotuksensa lähettäneille! Voittaja ilmoitetaan lähiaikoina.
     
  3. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Jumatsuikka! Osallistuiko siihen oikeasti joku? Sitä vois pitää kerhotoiminnan elpymisenä. Aikoinaan Swapissa oli tv-sarja Murharyhmästä tietovisa. Siihen ei osallistunut kukaan. Rakentelustipendiin, jossa oli selvää rahaa jaossa, ei osallistunut kukaan. Viiden vuoden takaiseen logoskabaan osallistui 1 henkilö hätäisesti Paint-ohjelmalla laaditulla kyhäelmällä, joka ei ollut kerhon neljännesvuosisadan mittaisen historian arvoinen. Niinpä voittajaa ei julistettu. Logon teki sitten Od:n Heikki mun hahmotelmien pohjalta.
    Mulla oli hyvä idea tähänkin kisaan, mutta mun käden vakaus ja värikynät ei riitä julkaisukelpoiseen toteuttamiseen ja osaaminen ei riitä tietokoneohjelmiin. Puutteessa ei tarvi elää. Ohjelmien ilmaisia kokeiluversiota näyttää saavan mukavasti. Niitä vaan pitäis osata käyttää.
    Aika korjannee tämänkin ongelman. Jahka juniorit lähtee koulutielle, saan parilla Kinder-munalla lahjottua toteutuksen tuunatusta ja photochopatusta... no, mikä nyt milloinkin polttelee.
     
  4. signet

    signet Gearhead

    Älä nyt ainakaan pornoa...
     
  5. BBC-Bome

    BBC-Bome 3rd gear



    Senverran voin sanoa, että piirustuksia tuli n. 10kpl! Hyvin oli porukka lähtenyt tempaukseen mukaan. Kiitos siitä! Kunhan hallituksen jäsenet saisivat sähköpostinsa auki ja vastailtua allekirjoittaneelle, niin saataisiin voittajakin selville :mad:

    -rahuri
     
  6. arzi

    arzi Gearhead

    No joko on kisa ratkennnut? 8)
     
  7. BBC-Bome

    BBC-Bome 3rd gear


    KYLLÄ! Voittajalle on ilmoitettu ja kukkalähetykset lähteneet matkaan. :eek:
     
  8. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Asiasta aasinsiltaan. Moni kerholainen joutuu tänäkin vuonna osallistumaan ylioppilasjuhliin. Lahjatoivetta ei enää tarvi pähkäillä, sillä abitytön toive on saada älliä ja kukkia. Vai oliko se...
     
  9. BBC-Bome

    BBC-Bome 3rd gear

    Hyvät naiset ja muut tässä tulee juhlavuoden logo!

    [​IMG]
     
  10. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Aikas hiano 8)
     
  11. arzi

    arzi Gearhead

    Katotaanpa innostuuko logotoimikunta tekemään vielä jutun kerholehteenkin aiheesta! Jos vaan saadaan siis lupa "taiteilijoilta" niin laitetaan ehdokkaat siis näytille Swappi-lehteen :eek: ja pidetään homma siten vain sisäpiirin tiedossa. 8) Ja tuohon sisäpiiriinhän eli jäseneksi siis pääsee kun käy täällä.
     
  12. repecab

    repecab 1st gear

    Onko Kouvola club since 1980 tekstin pakko olla ylösalaisin, muuten oikein hieno.
     
  13. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Niinhän myö kerholaisetkin useimmiten ollaa :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!