Äfiksen logoskaba

Ketju osiossa 'FHRA Kouvola Club ry', aloittaja BBC-Bome, 23.3.2010.

 1. BBC-Bome

  BBC-Bome 3rd gear

  Hej, te taiteilijat! :eek:

  Niin kuin tiedetään, kerho täyttää syksyllä komiat 30 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi panimme pystyyn logonsuunnittelukilpailun! Tee, piirrä, tuherra kerholle juhlavuoden logo! Juhlalogo tulee komeilemaan kerhon sivuilla, tapahtumissa jne. Hallitus valitsee ja palkitsee voittajan. Paras ehdotus palkitaan 50 euron arvoisella lahjakortilla vapaavalintaiseen alan liikkeeseen tai ravintolaan Kouvolassa!

  Lähetä logoehdotuksesi osoitteeseen: logokilpailu(at)fhrakouvola.fi
  TAHI
  Kanervistontien postilaatikkoon viimeistään 12.4.2010

  Tässä vielä viiden vuoden takainen logo:
  [​IMG]
   
 2. BBC-Bome

  BBC-Bome 3rd gear

  Helou!

  Äfiksen logokilpailu on nyt päättynyt. Kiitokset kaikille ehdotuksensa lähettäneille! Voittaja ilmoitetaan lähiaikoina.
   
 3. 4dFunClub

  4dFunClub 1st gear

  Jumatsuikka! Osallistuiko siihen oikeasti joku? Sitä vois pitää kerhotoiminnan elpymisenä. Aikoinaan Swapissa oli tv-sarja Murharyhmästä tietovisa. Siihen ei osallistunut kukaan. Rakentelustipendiin, jossa oli selvää rahaa jaossa, ei osallistunut kukaan. Viiden vuoden takaiseen logoskabaan osallistui 1 henkilö hätäisesti Paint-ohjelmalla laaditulla kyhäelmällä, joka ei ollut kerhon neljännesvuosisadan mittaisen historian arvoinen. Niinpä voittajaa ei julistettu. Logon teki sitten Od:n Heikki mun hahmotelmien pohjalta.
  Mulla oli hyvä idea tähänkin kisaan, mutta mun käden vakaus ja värikynät ei riitä julkaisukelpoiseen toteuttamiseen ja osaaminen ei riitä tietokoneohjelmiin. Puutteessa ei tarvi elää. Ohjelmien ilmaisia kokeiluversiota näyttää saavan mukavasti. Niitä vaan pitäis osata käyttää.
  Aika korjannee tämänkin ongelman. Jahka juniorit lähtee koulutielle, saan parilla Kinder-munalla lahjottua toteutuksen tuunatusta ja photochopatusta... no, mikä nyt milloinkin polttelee.
   
 4. signet

  signet Gearhead

  Älä nyt ainakaan pornoa...
   
 5. BBC-Bome

  BBC-Bome 3rd gear  Senverran voin sanoa, että piirustuksia tuli n. 10kpl! Hyvin oli porukka lähtenyt tempaukseen mukaan. Kiitos siitä! Kunhan hallituksen jäsenet saisivat sähköpostinsa auki ja vastailtua allekirjoittaneelle, niin saataisiin voittajakin selville :mad:

  -rahuri
   
 6. arzi

  arzi Gearhead

  No joko on kisa ratkennnut? 8)
   
 7. BBC-Bome

  BBC-Bome 3rd gear


  KYLLÄ! Voittajalle on ilmoitettu ja kukkalähetykset lähteneet matkaan. :eek:
   
 8. 4dFunClub

  4dFunClub 1st gear

  Asiasta aasinsiltaan. Moni kerholainen joutuu tänäkin vuonna osallistumaan ylioppilasjuhliin. Lahjatoivetta ei enää tarvi pähkäillä, sillä abitytön toive on saada älliä ja kukkia. Vai oliko se...
   
 9. BBC-Bome

  BBC-Bome 3rd gear

  Hyvät naiset ja muut tässä tulee juhlavuoden logo!

  [​IMG]
   
 10. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Aikas hiano 8)
   
 11. arzi

  arzi Gearhead

  Katotaanpa innostuuko logotoimikunta tekemään vielä jutun kerholehteenkin aiheesta! Jos vaan saadaan siis lupa "taiteilijoilta" niin laitetaan ehdokkaat siis näytille Swappi-lehteen :eek: ja pidetään homma siten vain sisäpiirin tiedossa. 8) Ja tuohon sisäpiiriinhän eli jäseneksi siis pääsee kun käy täällä.
   
 12. repecab

  repecab 1st gear

  Onko Kouvola club since 1980 tekstin pakko olla ylösalaisin, muuten oikein hieno.
   
 13. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Niinhän myö kerholaisetkin useimmiten ollaa :rotfl:
   

Kerro tästä muillekin!