Aerostar 4X4

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja lucky13, 9.2.2008.

  1. lucky13

    lucky13 1st gear

    Onko noi nyt todella NIIN paskoja laitteita kuin olen antanut itseni ymmärtää? Kansi on vissiin tossa 4.0 koneessa heikko kohta ja loota ei kai vahvin mahdollinen ole? Tarkoitus olis hommata emännyydelle isompi kauppakassi, kun on noita muksujakin siunaantunut niin, ettei normiautoon enää mahdu. Eikä tuo neliveto olisi täällä keskellä ei mitään (tai oikeammin sen laidalla) ollenkaan huono juttu.

    Siis kestääkö noi normaalia käyttöä, ralliahan tässä ei olla menossa ajamaan...
     
  2. yfreak57

    yfreak57 Gearhead

    Kyllä neliveto-tilatähti rankkoja kuljetuksia kestää ja jopa entisten rallikuskien :rotfl: otteita. Kysy lisää Hollow Headilta.
     
  3. lucky13

    lucky13 1st gear

    Tuli nyt sitten tuommoinen hommattua, aika näyttää, missä mennään. Leppoisa ajettavahan tuo tuntuu olevan, eikä sutimisesta juuri pelkoa...
     
  4. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

    Tervetuloa onnellisten Aerostar-omistajien joukkoon. Ja jos jotain särkyy tai muuten tarviit, niin ota yhteyttä. Osia on. Ei tosin moottoria eikä laatikkoa, mutta korin osia ja muuta pientä kuten esim etuperä saattaisi olla jouten... :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!