Agentti 000 ja kuoleman kurvit elokuva

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja petro_din, 3.2.2006.

  1. petro_din

    petro_din Gearhead

    Onko kuinka moni mahtanut katsoa tuon vuonna 1983 tehdyn Visa Mäkisen ohjaamaan elokuvan?

    "kotimainen, hauska, kieli poskella tehty agenttijännäri. Vauhtiralli, jossa pelti rytisee, aseet paukkuvat ja huumori kukkii.
    Elokuvan teossa oli mukana myös Bond-elokuvien stuntmanina mainetta niittänyt Johwn Wood. Agentti 000 ja Kuoleman kurvit on elokuva, jota kriitikot eivät suostuneet edes arvostelemaan!"

    Kuvassa esiintyy ainakin mercury cougar, varsin hienoin maalauksin, maalauksessa näkyy myös "cougar" teksti jännästi yhdistettynä muuhun maalaukseen..

    Olisiko tietoa onko moinen auto vielä hengissä?

    Ainakin mosseja ja pari ooppelia taidetaan elokuvassa tuhota.
    Tietysti yksi poliisi saabi pitää kaataa :p
     
  2. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Simo Riikosen maalaama ja V8 lehdessä joskus oli juttukin 80 luvulla. Joskus 20 vuotta sitten kaveri vaihtoi sen HDeen ja ajeli sillä vähän aikaa. 302 2 barrel ei vienyt bensaa juuri mitään. Tais olla 69 ja se oli kerskempi XR-7 malli. Toi oli jo mennyt muodista silloin ja kaveria vähän nolotti kun tuli sillä kaivariin ja asiantuntijat ivasivat sitä. Se myi sen ja uusi omistaja maalasi sen heti org yksiväri metalli sinisekseksi ja mustat peltivanteet alla ja laski sen peränkin siitä mikä oli aika korkealla. Käsittääkseni se on olemassa vielä vaikka ei ole näillä kulmilla enää näkynyt.
     
  3. perkele

    perkele Gearhead

    en tiedä pitääkö tää huhu paikkansa että tää john wood kuulemma asuisi suomessa,oli kuulemma elokuvan tekoaikaan naimisissa suomalaisen kans.....
     

Kerro tästä muillekin!