Aina laadukkaiksi tiedetyt tuotemerkit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja BRAKE DRUM, 22.4.2020.

  1. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Ovatko pysyneet laadukkaina vai onko reaalikapitalismi päässyt nakertamaan ?
     
  2. exchevelle

    exchevelle Gearhead

    Vastauksia on yhtä monta kuin laadukkaita tuotemerkkejä.

    Olen usein todennut uusien autojen kohdalta että ne ovat -brändejä-. Ei se tuotemerkki määrittele laatua tai kuka ja missä on komponentit tehnyt. Kuluttajille myydään mielikuvia.
     
    Sounderi, 12345678910 ja juko7 tykkäävät tästä.
  3. juko7

    juko7 Double Gearhead

    Minusta esimerkiksi työkalujen laatu on keskiarvoistunut. Kaupasta ei enää löydy kinesiumista (salainen työkalumateriaali, jonka tarkkaa koostumusta ei ole kyetty selvittämään, mahdollisesti pahvin ja sinkin seos) valmistettuja hylsyavaimia, jotka väänsi yhdellä kädellä solmuun, ja samaan aikaan ns. "merkkivalmistajat" ovat siirtäneet tuotantoaan Aasiaan erilaisille alihankkijoille.
     
    12345678910 ja onoff road tykkäävät tästä.
  4. Ei mulle tule mieleen kuin yksi..

    [​IMG]
     
    Sounderi, SS-454, mpower ja 1 muu tykkäävät tästä.
  5. jorkkeri72

    jorkkeri72 Gearhead

    epäilen kinesiumin yhtä ainesosaa käytetyksi uudenvuodentinaksi,toinen ainesosa on luultavasti riisi???
     
    juko7 tykkää tästä.
  6. Näyttää kinesium olevan joku fillareiden metalliseos:

    There has been recent news about hydroforming bringing titanium to the masses. Until recently, it was difficult to use titanium on a commercial scale because of the cost as compared to the more affordable but weaker alternatives such as stainless steel. Hydroforming has pioneered cost saving methods to take advantage of titanium and its benefits.

    But titanium isn’t the only alloy that has advantages for hydroformed components. Kinesium is a relatively new alloy that holds great potential by using the favorable aspects of both titanium and aluminum:

    Kinesium is 25% stronger than 7005 series aluminum
    The greater concentration of titanium allows for improved hardness and tensile strength
    Kinesium is lightweight, partially because of the aluminum, but also because the greater strength allows for a thinner wall thickness in tubing
    Kinesium is very affordable as an alloy because of its aluminum content
    The company who created Kinesium, Kinesis, was specifically testing for an alloy that could make better bicycle frames. The innovation and opportunities provided by hydroforming have allowed this company to expand the possibilities of this alloy. The use of hydroforming also allowed Kinesis to create a shape that can withstand stresses experience by high performance bikes:
     
  7. Seppä Leonardo

    Seppä Leonardo Gearhead

    Sorvi ja jyrsin ,Sveitsiläinen Schaublin.Siinä hienoja metallin työstökoneita.Oli kirjoitus virhe,c jäänyt pois.Kannattaa katsoa ,teränpidikkeitä vertasivat saksalaiseen laatuun ja oli valtava laatuero jodlaajien eduksi.
     
    Muokattu: 22.4.2020
    mpower tykkää tästä.
  8. juko7

    juko7 Double Gearhead

  9. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Tiä noiden ulkomaan elävien viinoistakaan, onko entisensä. Käytiin toissasuvena, kai se 2018 oli, ajamassa harrikalla rouvan kanssa läpi eroavan eu-maan ja sieltä rundi Irlannin ympäri. Kun oli aikanaan ollut rattoisaa kiertää ylämailla tislaamoja niin sitä samaa toivoin irkkukierroksesta. Pthyi. Tullamore visitorcenterissä esittelivät aikalaisia viinapannuja ja kertoivat heti perään, ettei me enää noin vaikeasti (kolme kertaa, perinteisellä viskipannulla) asiaa tehdä, vaan meillä on... ja se oli semmonen Rajamäen Alkon kerrostava pannu, jolla saadaan kyllä aikaiseksi Spiritus Fortusta, mutta ei se viskilinjalle kuulu. Sehän on sen pannun jäljiltäs sama vaikka olisi kamelinpaskasta tehty se rankki!
     
  10. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Juu, huomattiin suunnilleen toissa vuonna tämä. Iänkaiken joulukarkkikoriin ostetut nougatit olivat oudon tahruja. Googlaamalla selvisi, että ovat vaihtaneet dieselin raaka-aineen sinne. Ei olla enää ostettu. Otin Fazerille yhteyttä mainiten, että tuote ei ole entisensä. Tuli just tuo "tasainen laatu", kaikki huonoja, selitys sieltä. Mignonmuniin ne ei ole vielä dieselin esiastetta laittaneet.
     
  11. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Kumituotteet. Nykyään ne laittaa niin paljon muavia joukkoon ettei ne kestä ku muutaman vuojen. Sitte alkaa pykimään halki. Ostit sitte roiskeläppäkumia, halpaa kumikaapelia, pyärän renkaat taikka kummisaappaat etc. Sanotaan tuotemerkiksi sitte vaikka nokian saappaat jos joku pittää valita.

    autoista kun mainittiin ni sanotaan mb. Viimonen äärimmäusen vahva oli 124 sarja. Sitte alettiinkiin laskea saksassa mitä sen tuottaminen sais maksaa. Niinku muutenkii enne oli hyviä ja huonoja. Nykyään samaa kauraa.

    ennen philips oli ratioissa laatumerkki. Nykyään sen nimen muiston varjolla myyrään vaikka mitä ja monet tuotteet luakatonta kuraa.
     
    karra, malvasto ja Sounderi tykkäävät tästä.
  12. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Saarioisten maksalaatikko.
     
    Roberto tykkää tästä.
  13. AnHie65

    AnHie65 2nd gear

    Partasen Hannan munkit. Ilman kaksimielisyyksiä ;)
     
    puna niska, isalmela ja leivonharri tykkäävät tästä.
  14. MJF

    MJF Double Gearhead

    Omar-karkit, entistä herkkua. Joku aika sitten kun uusivat pakkaukset, ei ole tullut kuin paha mieli. Niin vittumaisesti pakattu ettei ole sen takia enää tullut ostettua :(
     
  15. No hiukan kääntäen. Joku saattaa luulla, että MrGasketin tuotteet on amerikkalaisia tai jotain. Nehän on pääsääntöisesti pahinta kiinapaskaa.

    Selailin aina yhtä ihmeellistä Aliexpressia. Sieltä tuli vastaa bensanpainemittari ja mikä parasta, toisessa kuvassa MrGasketin nimikin..

    [​IMG]
     
  16. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Muinoin öljynjäähdytintä kaivatessani tuote oli Roihupellon valinnasta (ja valikoiduilta jälleenmyyjiltä) tilapäisesti loppu. Olisi ollut jotakin 90 euron luokkaa. Ali E:ltä löytyi ja oli kuvia myöten sama. Noin kympin kustansi ”free shipping” included.

    Ja sama toisinpäin. Teetimme työnantajalleni erityisen muokatun osan liittyen 3D tulostukseen ja löysimme sen hetken päästä Ali E:n putiikista - ja vielä halvemmalla yksin kappalein kuin meidän tuhatmääräisessä ostosopparissa oli sovittu.

    Itämaan kauppiaiden kanssa pelatessa täytyy käyttää niiden säännöt myös.

    On saattanut se öljyn jäähdyttimen alunperin tilannut maksaa niistä enemmän kuin sen kympin!
     
  17. Seppä Leonardo

    Seppä Leonardo Gearhead

    Toinen karkkipaska on Kettukarkkina tunnettu pihlajanmarja karkki,täyttä paskaa makua ja ulkonäköä myöten.
     
  18. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Karhu, päälliköiden juoma. Ei voi edes verrata siihen väljähtyneen makuseen kraanaveteen joka toimii porttiteoriana kovempiin ja parempiin aineisiin, joka tunnetaan eversti Sandelsina.
     
  19. Weijari

    Weijari Gearhead

    En muista milloin olisin rikkonut jotain Fiskarsilta muutoin kuin erityisellä melkein tahallista paskomista hipovalla väärinkäytöllä.
     
    malvasto ja Roberto tykkäävät tästä.
  20. Roberto

    Roberto 3rd gear

    Moni varmaan tietää noi (ehkä 80-luvulta?) olevat kottikärryt.
    Keltaiset, sinisillä kahvoilla.
    Oisko jopa joku Fiskars?
    No joka tapauksessa, kova sana maailmaa vastaan, verrattuna niihin peltisiin mitä on kattellu nykyään rautakaupoissa..
     
    malvasto ja Swinger71 tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!