Ajankohtaista UCC:lta!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'USA Car Club Pieksämäki ry', aloittaja Heikki, 11.1.2020.

 1. Heikki

  Heikki Gearhead Admin

 2. Rex King

  Rex King 2nd gear

  [​IMG]
  :)
   
  xarper tykkää tästä.
 3. Heikki

  Heikki Gearhead Admin

  Ja tuulivoima liittyy USA Car Club Pieksämäki ry:n toimintaan...?
   
 4. Rex King

  Rex King 2nd gear

  Ihan samoin kuin sinä liityt USA Car Club Pieksämäki ry:n toimintaan.
   
 5. Heikki

  Heikki Gearhead Admin

  Nyt menee kryptiseksi :odeek:
   
 6. TEKELE

  TEKELE Gearhead

  Tässä nyt ollaan viimeiset pari kuukautta (plus) "sattuneista syistä" eletty hiljaiseloa, mutta jahka kokoontumisrajoitukset höllenevät, voimme näillä näkymin harkita (turvallinen toteutus huomioiden) kerhoiltojen jatkamista kesäkuussa.

  Toki turvaväleistä on vielä toistaiseksi syytä pitää huolta, joten ehkä emme heti alkuun kesäkuun ensimmäinen torstai kokoonnu kahvitilaan, tahi ahtaasti muuallekkaan, vaan säätilan mukaan joko ulos tai kerhotalliin väljästi levittyen. Samassa taloudessa elävillä on tottakai enimmäkseen samat taudit, joten emme tietenkään lähde vaatimaan että perheet ovat kahden metrin välillä toisiinsa jo ihan tilasyistä, mutta tahdomme myöskin mahdollistaa sen, että osallistumaan halukkaat voivat kohdata muita jäseniä suositeltuja turvavälejä kunnioittaen.

  Seuraamalla someviestintää pysytte kartalla toiminnasta kun alamme palata "corona-horroksesta":

  https://www.usacarclub.net/ajankohtaista/

  Oikopolkuja sometileihin:

  https://www.instagram.com/usacarclub/
  https://www.facebook.com/USACarClubPieksamaki/
  https://twitter.com/USACarClub

  Tervetuloa seuraamaan touhujamme, pyrimme välttämään turhanpäiväisen paskan postaamisen ja pysymään asiassa.

  Vastikkeeksi pyydämme vain, että ethän pommita harvojen ja valittujen henkilöiden hallinnoimia sometilejämme kinkkisellä vastausta vaativalla palautteella, vaan osoitat mieluummin kriittisen palautteen ja tarkemmat kysymykset suoraan johtokunnalle
  https://www.usacarclub.net/yhdistys/johtokunta/
  etunimi.sukunimi@usacarclub.net sähköpostiosoitteita (ja mielellään mahdollisimman laajaa vastaanottajakuntaa) käyttäen
  Suosittelen laittamaan ainakin ensimmäiset 4-5 nimeä vastaanottajiksi - arvostamme palautettanne mutta myöskin yksityisyyttänne siinä määrin, että haluamme mielellään kaikki päästä sen lukemaan, jotta voimme keskustella siitä ja kehittää toimintaamme sen pohjalta.

  Allekirjoittaneelle saa aina lähettää ko. sähköpostiosoite-formaattia käyttäen palautetta, mutta pyydän että mainitsette jo viestissänne että sen saa jakaa ja siitä keskustella koko johtokunnan kesken, varsinkin jos haluatte vastauksen viestiinne.

  COVID-19 terveisin:

  Manu Korhonen
  Puheenjohtaja
  Usa Car Club Pieksämäki ry
   
 7. TEKELE

  TEKELE Gearhead

  Koronatauon jälkeisen ensimmäisen kerholillan osallistujamäärä oli hyvä, ja meno hyvä. Siitä kiitos itseni ja koko johtokunnan puolesta kaikille osallistuneille. Erityiskiitos teille, jotka osallistuitte makkara- ja lettutarjoiluihin. Emme olisi kyenneet tähän ilman teidän henkilökohtaista panostanne, jota arvostamme suuresti.

  Pidetään lippu korkealla ja hyvä meininki yllä.

  Seuraava kerhoilta torstaina 11.6. Kangaskadun tallilla, jäsenet ja myös muut uteliaat ja autoharrastuksesta kiinnostuneet tervetuloa, kaffepannu on lämmin about 17.30 ja ainakin tunnin-puolitoista siitä eteenpäin. Jos ei muuta fiksua aihetta keksitä, niin puhutaan vaikka paskaa.

  https://www.facebook.com/USACarClubPieksamaki/posts/1124526517932479

  -Manu
  PJ
  UCC Pieksämäki ry
   
  Muokattu: 10.6.2020
 8. TEKELE

  TEKELE Gearhead

  Seuraavia juttuja kalenterissa:

  Talkoot Kangaskadun tallilla 29.8. klo 17:00 alkaen (tallipaikkalaisten kokouksen jälkeen).
  Makkaraa ainakin tarjolla, mahdollisesti jotain muutakin. Siistitään vähän paikkoja talvikautta varten. Voidaan osallistujien niin halutessa istua muutama tunti iltaa siihen perään, siihen jokainselle omat nestemäiset eväät. Tapahtumasta on tiedotettu jo sosiaalisessa mediassa hyvän aikaa sitten, ohessa vielä linkki facebook tapahtumasivulle

  https://www.facebook.com/events/668145637414825/

  Yleinen kokous Kangaskadun tallilla 30.8. klo 16:00 alkaen.
  Käsitellään hallituksen esitys sääntöuudistuksesta ja siihen liittyvät asiat. Tämä jäi rästiin keväämmältä, kun koronahommat otti tuulettimeen, yritetään saada nyt käsiteltyä. Kaikki jäsenet tervetuloa, tässä kokouksessa ei valita henkilöitä luottamustoimiin joten jokainen uskaltaa varmasti tulla paikalle. Tästä jäi tiedotus vähän viimetinkaan allekirjoittaneen työkuormituksesta johtuen, mutta 7 vrk varoaika toteutuu.

  https://www.facebook.com/USACarClubPieksamaki/posts/1183572798694517

  -Manu
  PJ
  UCC Pieksämäki ry
   
 9. TEKELE

  TEKELE Gearhead

  Iso kiitos vielä näin jälkikäteen kaikille jotka osallistuivat talkoisiin panoksellaan, oli se sitten mikä tahansa.
  Erityiskiitos vielä KL-Rengas ja Nenoset ja valikoidut muut jotka tiedätte osuutenne kokonaisuudessa, oli se sitten vaikka osallistuminen ruokatarjoiluun josta ainakin itse nautin suuresti.
  Käytetyt renkaat ja kaikki hyötyjäte kun saatiin asiallisia kanavia pitkin kiertoon, niin varsinaista roskaa saatikka ongelmajätettä meillä olikin lopulta yllättävän vähän, ja nämä myös hävitettiin/hävitetään asiallisia kanavia myöten käsistämme.

  Yleisestä kokouksesta sen varsinaisessa ketjussa enemmän.

  Manu
  PJ
  UCC Pieksämäki ry
   

Kerro tästä muillekin!