Ajokauden avajaiset

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja Tuide, 15.4.2012.

 1. Tuide

  Tuide 1st gear

  Vietetään lauantaina 19.5.12 Kokoontuminen tallilla päivällä klo 12 (ohjelmasta lisää myöhemmin) ja illalla sitten kerholla iltakinkerit. Eli askarrelkaa autot kuntoon ja fiilis kevätmielelelle, otetaan rokaten ja rollaten uusi ajokausi vastaan :pinup:
   
 2. toomass

  toomass 1st gear

  Hienosti on taas cruisingin kanssa samalle päivälle häppeninki laitettu.
   
 3. Tuide

  Tuide 1st gear

  Tämä oli päätös, mutta eiköhän myö cruisinkiin(kin) ehitä.. ite ainassii aattelin keretä joka paikkaan, ehkäpä on sitten ihan selvistäpäin niin kerkee liikkumaan autolla jouhevasti paikasta A paikkaan B. :)
   
 4. supo

  supo Gearhead

  Tässä ehdotus jos ei ole vielä päätöksiä tehty eli aikaistatte lähtöä vaikka klo 9.00 ja suuntaatte kohti Motoparkkiin Virtasalmelle katsomaan drag race kisojen lajittelupäivää porukalla jonne ei ole pitkä matka!!!Katselette porukalla niin radalla tapahtuvaa toimintaa sekä tietysti varikolla missä niin autoja kuin hienoja pyöriä!!!Sieltä sitten porukalla harrastepirsseillä ja pyörillä tyylikkäästi esim.Cruisingin iltakinkereihin!!Ps.luulen että jos lapsia mukana niin pillimehut löytyy varikolta!!Näin tehtiin -07 eli Kerho toi Mäntykankaan lapsia kisoja katsomaan ja esim.Saapolan Seppo esitteli ProMod kilpuria,ProEtRaacing.fi samoin,yksi Mäntykankaan opettaja sai kaksipaikkaisella Dragsterilla kyydin jne oli hieno reissu missä kaikki viihtyivät.Oma porukka tuli harrastepeleillä paikalle ja olivat esillä!!!Hienoa aikaa!!!
   
 5. Naumasto

  Naumasto 3rd gear

  JepJep,kone lähti tulille.Suuret kiitokset kaikille auttaneille.Oli pienet savujaisetki,ihan oikeesti savujaiset ja höyryjäisetki :eek:

  Suattaap olla tai suattaap olla olemati että kahvion pöyvällä on savujaiskaljoo jos M.E.P ei oo tuhonna niitä,olokee hyvijä ja ottakee,noppeilla suu makia,hittailla ei niin kovin
   
 6. Tuide

  Tuide 1st gear

  Kiitos vaan kaljoista ja hyvä kun lähti tulille! (Vaikka ensin vähän pelotti että se höyry onkin savua :) )
   

Kerro tästä muillekin!