ajoominaisuudet ja leveät renkaat...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa '4x4', aloittaja Anonymous, 19.8.2004.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    kyseessä hj60 laitoin autoon 235/15 nokia nrlt renkaat manges vanteille. vanteet olivat hieman ulos levittävät eli raideväli kasvoi joitain senttejä.
    autosta tuli erittäin hankala ajettava,ei kuje suoraan kuin tosi sileällä asfaltilla jossa ei ole uria.onko tämä normaali ilmiö? ihmettelen kuinka joku ajelee 33/10´5 renkailla?? auruksissa ja nivelissä ei ole vikaa.autossa on korottavat vahistetut pakat ja monroen kaasut. siispä onko konstia?[/b]
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Jos aurauskulmat,nivelet ja jousien puslat on kunnossa ei pitäis tommosen muutoksen vaikuttaa juurikaan.ohjaus iskunvaimentimen kunto vaikuttaa jonkinverran levottomuuteen.
     
  3. weripuo

    weripuo Gearhead

    vanteen leveys ja offset vaikuttaa yllättävänkin paljon ajettavuuteen samoin autoon kuulumaton rengas tuskin tekee ajoa mukavammaksi.

    kuten joku nainen on joskus sanonut niin ulkonäön takia pitää kärsiä :wink:
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    mulla on 32" bfg all terrain renkaat vakio ramchargerissa, ja ihan siedettävä se on ajaa, en usko että perus radiaaleilla sen mukavampi olisi. nyökkiminen on vielä kohtuullista, ei mitään hyppyyttämistä.

    pahemmin mun mielestä vanha iso wagoneerikin nyökki, ja alustakin tuntui siinä jotenkin kovemmalta. tiedä sitä sitten kun ei ole ollut samaan aikaan omistuksessa.
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Laitoin Hankookin Dynamic MT:t kokoa 31x11.5x15 ja 15x8 vanteet hj61:een ja ajettavuus ei juurikaan kärsinyt. Tietysti ohjaus tuntuu vähän hitaammalta ja tunnottomammalta verrattuna originellikokoon, mutta vain vähän.. Vanteet on muistaakseni offsetiltaan -19.

    Sleeper
     

Kerro tästä muillekin!