akku rälläkkä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja 6.2vani, 4.12.2014.

  1. 6.2vani

    6.2vani Gearhead

  2. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Villi veikkaus, ei tee.
    Hintansa puolesta jo vaikuttaa niin halpislelulta ettei välttämättä kannata sortua.

    Akut todennäköisesti kestää vuoden, koneet voi kestää kauemmin, jos kiinnostaa käyttää niitä ensipettymysten jälkeen uudestaan.
     
  3. Tuomo_

    Tuomo_ 1st gear

    Jos hyvän haluaa niin Milwauken. Kohtuullinen on Makita (itellä on sellanen).

    Melkosen hengettömiä kapistuksia noi "laatu" merkitkin, halppis-kiinalainen varmaan jo käyttökelvoton. Tosin eipä tossa tolla hinnalla kovin korkealta tipahda.

    Makitalla viittii pihalla muutaman 5/8" U-pultin katkaista, yhtään enempää jos tarvii niin jaksan tallista hakea roikkakoneen ja jatkojohdon (Makitoita muutes nekin :rotfl: koska sattumoisin saan niitä halvalla).
    Ja jos oikeesti pitää saada näkyvää aikaiseksi niin happisaha nelosen suuttimella otetaan käyttöön :rotfl:
     
  4. fastback65

    fastback65 3rd gear

    Milwaukeelle ääni täältäkin, toimiva peli.
     
  5. mopo-ukko

    mopo-ukko Gearhead

    Töissä Milwaukee,pystyy tekemään töitäkin.
     
  6. 6.2vani

    6.2vani Gearhead

    eipä tuolla tarvis mitään jätti rautoja pieniä,ois kätevä jos tarvii joku pultti/mutteri saada elävien kirjoilta pois.nuo merkki vehkeet aika tyyritä.hinta meni jotain akku 30e laturi30e kone30e.eihän tuossa korkealta putoa
     
  7. Jülppü

    Jülppü 2nd gear

    Metabon akkuvehkeisiin älkööt kukaan kajotko!! Akut todella surkeita.
     
  8. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Onkos noissa akuilla niin suurta merkitystä eli amppeerit/voltit?

    Mikä olisi sellainen hinta laatusuhteeltaan hyvä satunnaiseen pultin katkaisuun tai lokasuojan kaaren pihalla irroitteluun?

    Tai romiksella tukivarren katkaisuun jos vaikka napaa tarttee, muutama jousi tolppa tullut nopeasto poistettua kun laikkaa yläpään pelteineen irti ja tukivarresta pultin päästää irti, niin ei tartte tapella poistettaessa


    Jos akun latauskesto on kehno niin vaihto akut sais olla halpoja vai tuleeko halvemmaksi ja helpommaksi salkkuagre ja normi rälläkkä
     
  9. nuc-64

    nuc-64 3rd gear

    Honkkari taisi noita aloittajan linkin merkiisiä Zoodos koneita kaupitella jo pari vuotta sitten, olivat siellä mielestäni täysin oransseja väriltään, ehkä vanhempia malleja? Nyt näyttää ainakin täällä olevan nuo loput Zoodokset poistomyynnissä. Itse kun niitä aikanaan katselin, niin olivat niin kovasta muovista tehdyn oloisia koneita, että luulin niitä ensin lasten leluiksi. Pakkaseen en ainakaan noita kovamuovisia honkkarissa myytäviä Zoodoksia veisi.
     
  10. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Eiköhän noi pikalaturit merkistä riippumatta lataa akut yhtä nopeasti.

    ITse sijoittaisin siihen merkkivehkeeseen heti 3 kertaa enemmän euroja, koska mikään ei vituta enempää kuin se valmiiksi huono ominaisuuksiltaan oleva kone, minkä akut eivät pidä enään virtaa.
    Ja se virta loppuu just siinä kohdassa kun toisella kädellä kannattelet sitä runkoaisaa ja toisella koitat katkaista.
     
  11. Tuomo_

    Tuomo_ 1st gear

    Eikä ne merkkivehkeet enää nykypäivän mitään aivan mahdottomia maksa, sopiva combo kit missä esim. porakone ja joku muu niin saa pari akkua ja laturin, sen pelkän rälläkän rungon saa alta parin sadan. Näin ainakin Makitoissa, eikä se Milwaukee oo juurikaan kalliimpi. Jokainen toki hankkii ne vehkeet mitä kokee tarvitsevansa ja käyttää rahaa just tarpeellisen määrän.

    18V Makitoissa se hyvä ominaisuus että laturi lataa akun tyhjästä täyteen nopeesti, tais olla 22min. Ite en ihan tyhjäksi käytä koskaan niin menee noi 15min. Eli kahdella akulla pärjää aika hyvin. Toki rälläkkää jos pyörittää niin sitten... mutta pulttimopo laulaa renkaanvaihdossa ja konerempoissa kyllä ongelmitta niin kauan ennenkuin toinen akku on täynnä.
    Makitan pieni akkupulttipyssy on turhankin hyvä ja näppärä, tulee käytettyä ihan liikaa siihen nähden että tallissa on iso kompura ja pari IR:n komposiittipyssyä. Noi akkuvehkeet ei kestä samanlaista toistoa kuin ilmakoneet.
     
  12. 6.2vani

    6.2vani Gearhead

    no kävimpä tuon ostaan vaikka mielipiteet oli ......... on omasta mielestä ihan hyvä siihen tarkoitukseen mihin ajatelin,elikkä pieneen tarpeseen pultti poikki yms millisellä rosterilaikalla toimii 8) 8) rautasaha jäi osa aika eläkelle :rotfl:
     
  13. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    No joo, jos sen ostaa rautasahan tilalla, ei voi hirveästi metsään mennä.

    Eipä oo tullut rautasahaa käytettyä moneen vuoteen.
     
  14. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    Itse etsisin juurikin tarjouksessa olevia kittejä, kun voi saada pelkän akun hinnalla muutaman koneen ja silti vielä pari akkua. IKH:ssa oli joulun tienoin Milwaukee tarjouksessa, tiedä onko enään.
    Vähän OT kun ei kunnon merkki ole, mutta duunikaveri haki K-autoon Ryobin imurin. No sehän huomas autossa ettei ne tule akun kanssa, ja takas kauppaan. Uusi akku (1kpl) ja laturi olis maksanu siihen 40e imuriin 150e. No sit siinä vieressä oli kitti, missä oli muutama kone ja 2 akkua ja hintaa 130e. Vaikea valinta :eek:
     
  15. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Ehdoton ääni kunnon koneille,maksaa mutta on ilo tehdä hommiakin. Seuraava ostos Milwaukeen akkuräikkä. Ei tarvi vetää paskasta letkua joka paikkaan.
     
  16. f34

    f34 Double Gearhead

    Mikä on akkuräikkä?
     
  17. juhamann

    juhamann 3rd gear

    Itselläni useampi Makitan 18 voltin laite, ei mitään valittamista k.o.laitteista! Toki uusien hiiliharjattomien moottorien myötä taitaa Makitankin valmistus olla siirtynyt ainakin osittain Kiinaan, omat on sentään vielä Japanilaisia.
     
  18. juhamann

    juhamann 3rd gear

    Mutterinväännin?
     
  19. kuula

    kuula Gearhead

    Täältä ääni Boschin siniselle 18v rältsylle.
     
  20. josu

    josu Gearhead

    De waltti ollu noin 10 vuotta enkä pois vaihtais akut kennotettu yhdesti. Toisaalta jos tänään ostaisin niin makitan niillä on perätti 5ah akkuja kohtuu hintaan. Älkää ostako paskoja jo ei oo peltoo :rotfl:
    Makitan akkuja sitten ei pysty kennottaa uudestaan.muita pystyy aikas hyvin joten ei kannata heti hdittää pois vaan kysyä kennotusta yleensä puolet uuden hinnasta.
     

Kerro tästä muillekin!