Akkukäyttöiset kulmahiomakoneet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja JiipeeH, 21.11.2010.

 1. JiipeeH

  JiipeeH 3rd gear

 2. tanari

  tanari 1st gear

  kyllä nyt jo vuonna 2010 pitäis kone olla lithium akuilla. Uskoisin että käyttöikä noilla vanhantyyppisillä metallihypridiakuilla ei ole paljon, varsinkin jos käyttö on satunnaista.

  noi akkukäyttöset rälläkäthän ovat erittäin pieniin hommiin, esim harjateräksien katkomiseen, yhtäjaksoisesti tollanen pyörii ehkä 3-10min.
   
 3. ROD-32

  ROD-32 1st gear

  testi

  Koneviesti- lehdessä oli muutamia kuukausia sitten vertailutesti akkurälläköistä.
   
 4. JiipeeH

  JiipeeH 3rd gear

  ok, jos käyttöaika on vain tuo 5-10 min niin jätän hyllyyn..

  porakone ja ruuvinväännin ovat nyt kaks vuotta vanhoja.
  Toinen akku alkaa olla jo ehtoopuolella mutta ei vielä niin huono että vaihtoon joutaisi.
  Iskevässä ruuvinvääntimessä on adapteri jolla siihen saa 1/2" hylsyt kiinni, kelpo laite muttereiden ja pulttien aukaisuun ja kiinnilaittoon.. :lol:
   
 5. _jka_

  _jka_ 1st gear

  Tuollainen on työautossa. Kyllä sillä jotain satunnaisia pultinpäitä katkoo, tai isoja viemäriputken päitä hioo, mutta kyllä siinä saa akkuja vierellä olla. Melko mopo oikeisiin töihin, mutta jos on vain tuon 5 min tarve jossain, niin silloin korvaamaton. (jos ei ole rautasahaa =))
   
 6. villek

  villek 1st gear

  Ei voi suositella, aika pian niistä tulee sellaisia että laikka pyörii kyllä mutta voimaa ei ole yhtään, eikä ole merkistä kiinni. Mettäkoneen karsimateriä olen kottanut terotella, 2KW:n invertteri ja tavan kulmahiomakone on nyt käytössä.
   
 7. MeanMan

  MeanMan 1st gear

  Itsellä kokemusta Milwaukeen akkukäyttöisestä. Paksuja vajereita katkoin ja kyllä sillä taisi juuri sen 10min työskenellä. Pitää kyllä olla todellinen tarve akkukäyttöisellle jos tuollaisen meinaa hommata.
   
 8. Arttu78

  Arttu78 Gearhead

  Mulla on kotona 18V dewalt rälläkkä, kyllä sillä monenlaista pikkuhommaa nysvää.

  Toissä on 18V makitan vastaavia, hemmetin hyviä.
   
 9. el borrachitos

  el borrachitos Gearhead

Kerro tästä muillekin!