Akkulaturin amp- mittari ei toimi?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja WBBC, 31.12.2018.

  1. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Pitäisi nyt ladata yksi auton akku.
    Mulla on vanha peltinen Einhell 10A -akkulaturi.
    Jostain syystä sen mekaaninen mittarin viisari ei liiku mihinkään, vaikka laitoin sen puolityhjään akkuun kiinni. Sähköä se kyllä antaa, kun kokeilin ajovalopolttimolla, eli kai se toimii, ja mittari on hajonnut?? Mutta mahtaako se ladata akkua, sen näkee muutaman tunnin kuluttua.
     
  2. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Ne mittarit on niin pilipalia laatua, että jumii mekaanisesti. Sitä kun vähän painelee tai yleensä liikuttaa, niin saattaa taas näyttää ku runko elää.
     
    eilhik ja WBBC tykkäävät tästä.
  3. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    mulla joku 90- lukunen tollanen einpelli missä mittari myös mekaanisesti jumissa. Toimii muuten ja kun mittaria koputtaa sen saa liikkumaan.
     
  4. Toope

    Toope 2nd gear

    No näyttääkös se mitään,kun esim ajovalopoltin kuormana kiinni piuhoissa? Jos ei näytä mut poltin kuitenkin valaisee,niin mittari rikki. Joskus akku voi olla ettei jostain syystä rupea virtaa ottamaan,niin silloin ei kyllä heilahda mittarikaan.
     
    eilhik tykkää tästä.
  5. -tl-

    -tl- Gearhead

  6. Sierra

    Sierra Double Gearhead

    Hei, kyllähän se kaapelikenkä akun navassa kipunoi jos se virtaa ottaa,
    Hyvää Uutta vuotta ja hyviä pommeja 2019!!!
     
    Jussi289 ja mpower tykkäävät tästä.
  7. mpower

    mpower Double Gearhead Bannattu

    Juu,ja kai kaikilla nyt jonkinlainen yleismittari on,halpiksissakin lienee 10 A alue ja pikkasen kalliimmissa 20A,sillähän se selvii .
     
  8. Toope

    Toope 2nd gear

    (muokattu viestistä pois humala)
     
    Muokattu: 1.1.2019
    Karpov tykkää tästä.
  9. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Helpoin moinen on kokeilla laittamalla laturi akkuun ja polttimo akkuun (järkeä saa käyttää) ja sit laturi päälle jos valo kirkastuu laturi lataa

    Tuttu kokeili yhen radion sulakkeilla 3a sulake napsahti heti 5a sulake napsahti hetken päästä ja 7a sulake kesti eli ainakin 5a oli lataus tehoa
    En sit tosin tiiä miten luotettava moinen testaus on
     

Kerro tästä muillekin!