Alan lehdet!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Pienoismallit', aloittaja Tupis, 8.7.2004.

  1. Tupis

    Tupis 3rd gear

  2. Tupis

    Tupis 3rd gear

  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Onko markkinoilla suomen kielisiä lehtiä?
     
  4. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Pienoismalli lehti on olemassa, mutta siinä aika vähän asiaa automallareille.
     
  5. Vallu

    Vallu Gearhead

    Nikkarin uudessa kuvastossa oli mainos uudesta suomalaisesta harrastelehdestä. Ekan numeron pitäs ilmestyä marraskuussa. Olihan joskus muinoin HP-niminen lehtikin, taisi kyllä olla lähinnä erään firman "mainoslehti".
     
  6. ESMCB

    ESMCB Gearhead

    Olen joskus lukenut tuota HP-lehteä ja ei se kait ole mainos lehti. Siinnä on kyllä muitakin mali juttuja en ainakaan huomannut auto juttuja. No en kyllä lukenut kuin vähän yht lehteä kun siinnä oli hiekka valusta juttua. Mut selaneki lehti on olemas. Onha suomen kielisenä tietenkin VITRIINI. Muita suomenkielisiä ei tulke mieleen, kun ei itä edes taida olla...
     

Kerro tästä muillekin!