Alastaron kiihdytysrata uhan alla

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja triniemi, 15.12.2017.

 1. enzo

  enzo Gearhead

  Tiedoksi. FHRA ry on jättänyt kiihdytysajon ympäristötotuuksiin liittyen varsin kattavan vastineen AVI:lle hyvissäajoin ennen vastineiden ja mielipiteiden jätön deadlinea.
  -Asian radiohiljaisuus johtuu toki kohtuuttomasta työmäärästä jota vastineen laatiminen muiden toimien ohella teetti. Tekeminen etusijalle ja kailottaminen minimiin.

  Tapetilla on melkoinen annos muitakin rakkaaseen lajiimme ja sääntömaailmaan liittyviä toimintoja ja välillä pukkaa stressiä.
   
  Juki78, BUICK:it, MadMike ja 19 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 2. MIAMIDRAGRACING

  MIAMIDRAGRACING 2nd gear

  Niin , onhan se toki vaikeeta laittaa radiohiljaisuuden aikana että Asiaan ollaan tekemässä vastinetta.
   
  qwerty123 tykkää tästä.
 3. enzo

  enzo Gearhead

  Epäilitkö moista ihan oikeasti, että asialle ei tehdä mitään?
  -Jos ihan aidosti epäilit, niin pidänpä erikoisena, tai sinä pidät pellenä.
  -Montaa tekijää vastineelle tosin ei ollut, mutta se tehtiin ja tehtiin varsin hyväksi.

  Kiitokset Anssi Pinolalle ja mulle ittelle tekemisestä, Arto Nurmiselle, TiL-Racingin Timolle ja Pasille, Pauli Stamblewskille, Lasse Koskiselle henkisestä jeesistä ja sille, että se lehtiuutinen tuli esiin edes tuollaisella aikataululla, eikä esimerkiksi ensiviikolla.
  -Vaikka nyt ei joululomien takia päästy käyttämään lakimiehiä, insinööritoimistoja, tai muutakaan ihkaoikeata apua jota olisi ollut epäilemättä saatavilla jos asia olisi ollut tiedossa vaikkapa vuosi takaperin, tai edes pari kuutakin takaperin.
   
  Mikkis, JuhaKuu, jknR ja 1 muu tykkäävät tästä.
 4. MIAMIDRAGRACING

  MIAMIDRAGRACING 2nd gear

  No eikös täällä jos juttua luet niin ole paljon muutakin jengiä kun minä jotka ei oikeesti tunne ketään tai tiedä konttorilta. No näemmä oli taas niin saatanan vaikeeta laittaa 1 rivi että on työnalla vai voitko väittää että oli niin saatanan kiire?
   
 5. enzo

  enzo Gearhead

  On aika kiire ollut joo, on muutama muukin juttu. Ei ole paljoa ollut aikaa, eikä kiinnostusta spekuloida.

  Mutta mitä saatanaa sinä teit asian eteen sillävälin yhteisön hyväksi?
   
  stana ja nalle71 tykkäävät tästä.
 6. Nikuzai

  Nikuzai Gearhead

  Ei saa teilata, mutta kannattaisko seuraava kiihdytysrata tehdä entisen kaatopaikan päälle?

  Ei pitäisi haitata valumat tai muutkaan, eikä oikeen voi perustella pohjavesilläkään

  Asutustahan sinne ei saa rakentaa, mutta mitä sitten
   
  ChevaMan ja MadMike tykkäävät tästä.
 7. sdfsd

  sdfsd Double Gearhead

  ihan näin puskista huutelen mutta olisko sellanen posti jollekkin perustettavissa jonka tehtävänä olisi vain tiedottaa ihmisille että missä mennään?

  Toki tiedostan että järjestötoimintaan hankala saada vapaaehtosia, ajankohta oli huono, kiire valtava yms. muut vakiojutut mutta ei tällänen radiohiljasuuskaan kovin hyvää tee maineelle, varsinkin kun netissä lähtee jutut nykysin leviimään ennätysvauhtia ja jää elämään, paha kello kuuluu kauimmas joten voi vaan aatella muistaako tästäkin ihmiset sen 32 sivua sitä että "FHRA ei tee millekkään mitään, FHRA on kelvoton ajamaan asioita, FHRA ei tehnyt tällekkään mitään yms." vai muistaako ne sen yhden postauksen jossa sanotaan että FHRA laati kattavan vastineen ja teki asialle jotain?

  Kun FHRA ei muutenkaan taida olla mikään maailman parhaimmassa maineessa oleva järjestö.
   
  Araldite73 tykkää tästä.
 8. MIAMIDRAGRACING

  MIAMIDRAGRACING 2nd gear

  No Pate, olikin kyse virallisesta kannanotosta jonkun johtoportaaseen kuuluvan sanomana, en muista että sua olis valittu syyskokouksessa jota rivimiehet jotka ei kokouksessa ollut ymmärrä. No sut olis kyllä sinne pitäny valita sillä tietoa ko firmasta varmaankin enemmän ku muilla..:))
  Ja Jaska laittoi että 11.1.2018 kokoonnutaan jos katot ketjua alkuun päin.
  Ja silti olen sitä mieltä edelleenkin että tiedotus on ehkä mailman huonointa virallisesti KATTOJÄRJESTÖSSÄ.
   
 9. MIAMIDRAGRACING

  MIAMIDRAGRACING 2nd gear

  Jos minä kirjotan tänne että asia on hoidossa niin Rane kälviältä ei noteraa sit mitenkään. Jos taas armon valitut vaikka laittais tänne
  Fhra tiedottaa: Kohua nostattaneeseen Alastaron tapaukseen ollaan tekemässä vastinetta ennen määräajan umpeutumista. Terveisin Koko vartalo Fhra hallitus.
  Mulla meni n7 sek tehdä toi ja sillä säästyttäis monelta spekulaatiolta vai mitä!
   
  superbird, JuhaKuu, qwerty123 ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 10. PerttiP

  PerttiP 1st gear

  Kato Sivukylän Enzo Ferrari on herännyt. Kyllä on kova stressi ja kiire, kun ei ole 5-10sek sähköpostiin aikaa Enzolla tai muilla "terävän pään miehillä".

  Mahtava että henki kulkee taas ja Enzo jäi kaikesta huolimatta henkiin joulukinkun aiheuttamasta ähkystä. Apuhan siinä tarvii ja apua hän sai. God Bless FHRA and all shit over it.
   
 11. supo

  supo Gearhead

  Eikös se ollutkin FHRA:n homma tehdä vastine eli kiitos kaikille hommassa mukana olleille!Nyt kumminkin täällä kentällä kiinnostaa suorituspaikkojen tilanne eli onko esim.saatu varmuus Tupalan kanssa neuvotellen että jatkuuko homma Alastarolla 2018 jälkeen jos viranomaiset eivät tiukenna sääntöjä.Miten muut nykyiset radat Motopark,Kalajoki,Pudasjärvi jne.Ps.Mielestäni homma ei ole maalissa eli ennenaikaiset tuuletukset yleensä ei mene maaliin!
   
 12. Masa71

  Masa71 Gearhead

  Eli kirjoitatko sinä tästä lähtien tänne virallisena FHRA:n tiedottajana ?
  On se kiire hyvä peruste jatkaa vanhaa fyyran tiedotusperinnettä, montako minuuttia menee lähettää viesti: " Asia on tiedossa ja sitä hoidetaan" ?

  Sillä aikaa minä mietin sitä olisiko fhran toiminta muuttunut niin paljon että haluaisin maksaa jäsenmaksun.
   
 13. MIAMIDRAGRACING

  MIAMIDRAGRACING 2nd gear

  Hyvä, tulihan se sieltä.
   
 14. MIAMIDRAGRACING

  MIAMIDRAGRACING 2nd gear

  Jo jäsenkerhon edustajana/ maksajana ja 2 kilpa auton osallistumismaksuja maksavana ei varmaan oo mun homma kirjottaa pikku tiedotetta tänne koska ei ole tietoa mitä pääkonttorilla puuhataan. Jo joo ei oo virallinen kanava ym ym. Kyllä sinäkin ennen puheenjohtaja vaaleja kirjottelit täällä sivu tolkulla tarinoita vai unohtuko toi kirjotustaito joulun pyhinä?
  No tossa toi tuli sun osalta selväks että ei kiinnosta. Kiitos rehellisestä vastauksesta. Mitenhän nuo muut?
   
  supo tykkää tästä.
 15. johntravolta

  johntravolta Gearhead

  Luojan kiisos ettei Enzoa valittu puheenjohtajaksi kun ei kiinnosta. Lasse Koskiselta tuli sentään henkistä tukea mielipiteenilmaisun tekemiseen.

  Mitä noita Enzon vaalikirjoituksia luki, pelkään pahoin etta vastine Avi:lle on sellaista liirumlaarumia ettei siinä sanota itse asiasta juuri mitään. Toivottavasti olen väärässä.
   
 16. jorkat

  jorkat Gearhead

  voishan sen vastineen tänne laittaa nähtäville:odeek:
   
 17. MIAMIDRAGRACING

  MIAMIDRAGRACING 2nd gear

  Älä unta näe. Tämä ei ole virallinen kanava. No ei taida tulla viralliseenkaan kanavaan. Täytyypä oikein käydä katsomassa.
   
  jorkat tykkää tästä.
 18. MIAMIDRAGRACING

  MIAMIDRAGRACING 2nd gear

  Eipä ollut Kattojärjestön sivuillakaan julkaistu.
   
 19. MIAMIDRAGRACING

  MIAMIDRAGRACING 2nd gear

  Taisinpa tehdä duunia että saatais taas auto radalle jotta päästään maksamaan niitä edullisia osallistumismaksuja kesällä jos on missä ajaa..:))
  Ja voin kertoa jos johtiksen jäsenenä olisin niin täällä kolutessa olisin voinut sen tiedon jonka tonne ylös jo laitoin laittaa,
   
 20. jorkat

  jorkat Gearhead

  olisi eri reilua, että the grande vastine löytäisi tiensä tänne niin tasapuolisuuden nimissä voitaisiin sekin haukkua, kun tuo tt:n/pöyryn tekstikin on täällä haukuttu.
   

Kerro tästä muillekin!