Alastaron kiihdytysrata uhan alla

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja triniemi, 15.12.2017.

 1. pile

  pile Gearhead

  Ei ollut ja hyvä niin ,koska jos sen sinne laittaa niin ei aikaakaan kun se olis täällä luettavana .
  Joku sen kumminkin sieltä kopioisi.
  Asia vaan on niin että ei se siitä parane jos muutama sata ukkoa kuutaa ja kaikki eri suuntiin .
  Jokaisalla olisi ollut siihen vastineeseen kumminkin kommentteja että ei näin eikä noin tuokin kohta on perseellään.
  Nyt ollaan tyytyväisiä että vastine on tehty ja se on tehty suurella sydämmellä ja asian tuntemuksella.
  Toivotaan että sillä on jotain vaikutusta tulevaan , vaikkakin peli on mennyt todella vaikeaksi.
  käytännössä tilanne ei muutu ennen AVI:n tulevia päätöksiä mihinkään.
  Ollaan nyt kerrankin ihan rauhallisin mielin eikä aina osoiteta syyttävää sormea FHRA:ta kohden.
  Kyllä itseänikin kiinnostaa hirveästi kuinka asiat etenee , mutta joskus vaan on pakko odottaa.
   
  JuhaKuu, Catiska, Mikkis ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 2. lpr

  lpr 2nd gear

  Oon tässä hiljaa sivusta seuraillut tätä keskustelua, mut nyt tekee mieli sanoa minunkin sananen. Eiköhän tässä ole kuitenkin kaikilla sama tavoite, Alastaron radan pelastaminen ja tuskin se riitelemällä ainakaan onnistuu. Fyyra on tehnyt oman osansa asian eteen ja monet yksittäiset jäsenet oman osansa. Vaikka nykyään tulee harvoin enää kisoissa käytyä, olisi sääli jos nuo hommat loppuisi tuollaisten vihervasemmistolaisten älynväläysten takia. Aikanaan tuli vietettyä liki kymmenen kesää varikolla joka kisassa näpit rasvassa ja silloin oli sama polemiikki Motoparkista ja välillä siellä olikin hyvin hiljaista. Toivotaan, että kaikki kääntyy vielä parhain päin ja tehdään yhdessä kaikkemme sen eteen. Riitelemällä teemme hallaa vaan itsellemme ja toisillemme. Hyvää loppuvuotta 2018. Olen puhunut. LPR, Mikkeli
   
  JuhaKuu, jknR, kojootti ja 1 muu tykkäävät tästä.
 3. MIAMIDRAGRACING

  MIAMIDRAGRACING 2nd gear

  7
  Nii olisko sama ääni kellossa jos et tietäisi mitä vastineessa on? Ymmärsin että olet myös ollut apuna asiassa. Ja eikös jäsenistöllä ole oikeus nähdä tämmöiset vastineet?
   
 4. pile

  pile Gearhead

  Oikeasti Toni siitä ei seurasi mitään kyvää jos se julkaistaisiin ennen kuin asia on käsitelty.
  Huomaat itsekin kun luet esim tätä topiikkia niin aika suuri osa kirjoittajia vaan musta tuntuu tältä. Kyllä sun yrittäjänä pitäis tietää että ei kaikkia voida näyttää kaikille ennenkuin on nimet papereissa. Se kateen silmä se on paha silmä.
  Vielä sen verran että kyllä sen eteen oikeasti on paneuduttu , niin kuin se on ollut mahdollista näin lyhyen ajan puitteissa.
  Henkilökohtaisesti jännitän varmasti yhtä paljonkuin kuka tahansa harrastaja kuinka tää tästä etenee.
  PS: Toivotaan parasta ja syörään kattilasta.
   
  lpr ja kapav tykkäävät tästä.
 5. supo

  supo Gearhead

  Kyllä luulen että Alastaro käsitelty sillä vaatii niin isot hillot ettei niitä löydy mutta toivotaan että oikaisu auttaa jatkossa jossain.Mutta tervetuloa Savoon mistä kaikki tämä ns.oikealla radalla drag race hommaa alkoi Suomessa eli suunnitelmat kohti Savon maita jatkossa!Ps.ajetaan viimeinen kausi 2018 Alastarossa kumit soikeena ja nautitaan Suomen kesästä!
   
  nalle71 ja pile tykkäävät tästä.
 6. Ratrod34

  Ratrod34 Gearhead

  Vihervasemmisto pilaa kaikkien elämän, omansakin ne ei vain sitä vielä tajua.
  Alastaro taitaa olla jo vihervasemmiston valloittamaa aluetta, mutta Savossa ei taida vihervasemmisto vielä pahemmin vaikuttaa.
   
  rane58 tykkää tästä.
 7. KohtalainenPaja

  KohtalainenPaja 1st gear

  Savossa vasemmallakin on viher oikeessa!
   
  MadMike tykkää tästä.
 8. Ratrod34

  Ratrod34 Gearhead

  Sitten ei auta muu kuin hakea turvapaikkaa Venäjältä, siellä varmaan saa kuitenkin ajaa vielä, kun eläminen käy täällä mahdottomaksi niin Venäjän rajalle vain taikasanalla asylum.
   
 9. Rolssi62

  Rolssi62 1st gear

  Tällä kommentilla lajin vastustajat saavat uusia aiheita valittaa. Menikö siinä Motopark ja Kalajoki?
   
 10. KohtalainenPaja

  KohtalainenPaja 1st gear

  Vesivehmaa jo nimen perusteella aikas epäilyttävä:odrealmad:
   
 11. qwerty123

  qwerty123 Gearhead

  Kukin tuo omat mielipiteensä esille, saatavissa olevien tietojen mukaan.
  Ei erilaisten, vastakkaisten näkemysten esiintuominen aina ole riitelyä.
  Jos FHRA olisi heti tiedottanut että asia on järjestön sisällä selvityksessä, niin osa arvostelevista kannanotoista olisi varmaan jäänyt pois. Olisi ehkäpä tullut kehujakin nopeasta reagoinnista.

  Jos edelleenkään tietoa ei saa kuin soittamalla FHRA:n toimistolle, niin tärkeistä asioista tiedottaminen ei kyllä vastaa nykyaikaa.
  Pate, jos kaikkien kiinnostuneiden pitäisi soittaa toimistolle, onko FHRA mitenkään reagoinut kyseiseen tilanteeseen niin varmaan toimiston puhelimet olisivat tiltanneet ruuhkan takia.
  Jos ei, niin vastailuun menisikin koko aika eikä kukaan joutaisi väsäämään vastinetta.
  Ai niin, eihän siellä ketään olisi ollutkaan kun oli ne lomat.
  En edes tiedä kenelle olisin voinut soittaa, (Pate: "ihmisille jotka asiaa hoitaa")!!??.

  Tämäkään asia ei näköjään vuodesta toiseen muutu miksikään. Soittakoon se joka jotain tietoa haluaa. On ydin ja sen ympärillä sisäpiiri joille jokainen arvostelu on vain riidan haastamista.

  Uskon kuitenkin että asiaan saadaan parempi ratkaisu kuin miltä tällä hetkellä näyttää.

  Toivon kaikille keskusteluun osallistuneille ja osapuolille hyvää tätä vuotta.
  Kiitän ja päätän omalta osaltani keskustelun tässä osiossa.
  (ps. jäsenmaksuni tulen jatkossakin maksamaan)
   
  JuhaKuu ja MIAMIDRAGRACING tykkäävät tästä.
 12. sdfsd

  sdfsd Double Gearhead

  tjaa.....

  pistää vaan miettimään mitä vuossataa te siellä fhrassa elätte.....
   
 13. PPRCuda

  PPRCuda Double Gearhead

  Muoti-ilmiö.

  "Kemin urheiluautoilijat pahoittelee ja harmittelee;
  31vuotias perinne, järjestää Kemiralli, Akk:n alaisuudessa katkeaa tänä vuonna. Vähenevät harrastajamäärät ja kiristyneet vaatimukset rallipuolella, ovat aiheuttaneet vääristymän ja liika suuren taloudellisen riskin järjestää kyläkisoja eli normaaleja ralleja. Kemiralli järjestetään tulevinakin vuosina, se on varma, mutta se miten rallit tehdään lähivuosinakin, on kiinni autourheilun kattojärjestöistä. Niihin muutoksiin me Kemiläiset autourheilun harrastajat tulemme reagoimaan, ja emme aio luovuttaa, vaan uutta on jo suunnitteella."
   
  JuhaKuu, MIAMIDRAGRACING ja rane58 tykkäävät tästä.
 14. sdfsd

  sdfsd Double Gearhead

  olisko joku 80- luku lähellä totuutta? Vai 70- luku?

  meinaan vaan sitä että aika takapajusta jos jokasen jäsenen oletetaan soittavan yksitellen järjestöön eikä järjestöstä ilmoteta kaikille jäsenille. Kun nykyään se tiedonsiirron ei tosiaankaan pitäs olla mitään ylitse pääsemätöntä millekkään järjestölle.
   
 15. nalle71

  nalle71 3rd gear

  Tosin siinä on tie välissä järveen Motoparkissa sekä nimenomaan vanha käsittääkseni kuparikaivos eli tuskin tulee mitään ongelmia, juurikin näiden asioiden takia tuskin tulee muuta valituksen aihetta kuin ääni. Ja tuohon kattojärjestön arvosteluun pakko vastata sen verran, että taloudellinen tulos on ollut positiivinen viimeisen kahden vuoden aikana, kun edellisten aikaan ei saatu muuta kuin pitkä miinus lukujen eteen
   
 16. KohtalainenPaja

  KohtalainenPaja 1st gear

  Yleltä taas uusintaan pyytää sitä ohjelmaa kun Sinnemäki (vihr.) sai radalla kyytiä ja tykkäsi!
   
 17. GS

  GS Gearhead

  Tämän voinee allekirjoittaa jokainen joka yritys ja yhdistystoiminnassa on vähän enemmän pyörinyt.
  Ok, olisihan tuossa ”kuumimpina hetkinä” voinut toki hieman muutamalla sanalla vinkata että asia on kuitenkin fyyrassakin työn alla, eikä asian suhteen vain ”katsella päältä”, mutta hyvä että asia tältä osin on hoidossa/hoidettu, näinkin tiukalla aikataululla.

  No, sitten se toinen ”kuuma peruna”, eli minkälainen mahtaa tällä hetkellä olla fyyran ja Tupalan välinen keskusteluyhteys ko.asiasta? Onko sitä?
   
  jknR tykkää tästä.
 18. Jukka_S

  Jukka_S Gearhead

  Tämä vastineiden jättämisen määräaika ja tietyt muut seikat pistävät miettimään että hyvinkin tarkoituksella oli valittu niin että olisi pahimmassa tapauksessa voinut livahtaa asia ohi lomakauden aikana ihan ilman muistutuksia/mielipiteitä.
   
 19. turbo

  turbo 3rd gear

  Peliä ei ole vielä pelattu loppuun. On tarpeetonta paljastaa kaikkia kortteja (=muistutusta) radan vastustajille (mm. A ja B), jotka varmaan lukevat tätäkin foorumia. En ole yllättynyt vaikka osa vastustajista olisi FHRA:n jäseniäkin ja pääsisivät täten FHRA:n suljetulle jäsenalueelle.

  Mikäli tunnetut valittajat A ja B ovat FHRA:n jäseniä, niin heidät voidaan erottaa yhdistyksestä sääntöjen 7 § mukaisesti: "Johtokunta voi erottaa jäsenen, jos jäsenen katsotaan huomattavasti vahingoittaneen yhdistystä." Yhdistyksen toiminnan vaikeuttaminen on tällainen teko.

  Muistakaa täällä tämä: "You have the right to remain silent. Anything you say can be used against you." Kauheasti ei kannata ketään mulkuksi haukkua, ettei tule kunnianloukkaussyytettä niskaan. Kyllä näiden viestien IP:t logitetaan.
   
 20. josu

  josu Gearhead

  Kuumimpana aikana Tupala on saanut lokaa kunnolla niskaan asian ollessa ihan kesken.Pitää muistaa jos Tupala on suuttunut pahemminkin näistä jutuista niin tämän vuoden ajoihin saattaa tulla stoppi tavalla tai toisella.
  Eli mölyt mahassa ennenkuin asiasta on 100% varmaa tietoa.
   

Kerro tästä muillekin!