Alastaron kiihdytysrata uhan alla

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja triniemi, 15.12.2017.

 1. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  Näitten juttujen perusteella Alastaron kiihdytysrata on todella ison uhan alla.
   
  Vallu 426 ja jknR tykkäävät tästä.
 2. Vallu 426

  Vallu 426 3rd gear

  Samaa mieltä,lisänä...miten nää viimeaikaset kirjotukset liittyy aiheeseen?
  Alastaro uhan alla?
   
  Mikkis tykkää tästä.
 3. jule69

  jule69 3rd gear

  luulis jotta katsojille olis aivan sama ajetaanko 10 vai 100000000000 metriä.en kovinkaa montaa katsojaa oo nähny tuola 400m kohralla ku käyny hakemas autoa varikolle,en savos enkä alastaros enkä ruottiskaa enkä norjas enkä kauhavalla
   
  gremlin tykkää tästä.
 4. three hundred

  three hundred 3rd gear

  Johtuu varmaan siitä et sinne ei saa mennä kun ei ole katselualue....näin olen ymmärtänyt!
   
 5. Vermilion

  Vermilion 3rd gear

  Motoparkin baarihan on siinä kaiteen kohdalla about juuri sopivalla kohdalla kun katsotaan 1/4 mailia. Jos ois 1/8m niin nehän jarruttais jo siinä kohtaa about, kuka haluaa seurata jarruttelua? Siitä on myös lyhyt matka vessaaan ja takaisin varikolle speculoimaan tai onnittelemaan.
   
 6. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Motoparkissa on just hyvä olla siellä loppupäässä katsomassa 1/4 kisoja.
   
  Vallu 426 tykkää tästä.
 7. salakazi

  salakazi 2nd gear

  Pakko vastata tähän kasimaili / vartti keskusteluun oma näkemys vaatimattomalla 30 vuoden kisa kokemuksella. Ei mitään eroa välityksellä ajetaan sitten 660' tai 1320'. Se joka on nopein vartilla on myös nopein kasimaililla, jos näin ei ole niin jotain on viturallaan joko alussa tai lopussa. Nimimerkillä 3.670 kasimailiin (kovin kasimaili mitä on rengasvetoisella prätkällä ajettu)
   
  Muokattu: 31.1.2021
  Volvo_5.7, GS, rude1 ja 9 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 8. Cadillac390Man

  Cadillac390Man Gearhead

  Ite oon jopa ollu kattosassa maalinpäässä nitrojen tuloa maaliin.
   
 9. fishbone

  fishbone Gearhead

  minäkin olin joskus sillä takavarikon katsomossa nitrojen aikaan,sieltä sai erilaisen käsityksen koko touhusta,ikäänkuin näkee sen vauhdin.
   
 10. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  prostock on joskus tuntunut ehkä hieman tasaisen tylsältä starttipäädystä katsottuna, mutta joskus olin maalipäädyssä kuikuilemassa, niin ne äänet oli kyllä mahtavat ja vauhdin tuntu oli eri luokkaa kuin startissa.
   
 11. Fastback

  Fastback Gearhead

  Alastaron kulta-aikana paras paikka oli Paddockin ravintolan anniskelualue tai seisoskelu siinä nykyisen aidan kohdilla. Prostockit kuulostivat kyllä todella kauniilta siellä. Harmi kun rata meni pilalle. Samanlainen kielletään kaikki kierrokset ovat meneillään usean eri muun lajin ympärillä, esim. lyijy on maailman vaarallisinta ja ampuma-urheilu ja radat ovat ideologisen kieltäjän hampaissa.

  Maalinpäässä myös kaikki bloweri autot kuulostivat erityisen hauskalta!!!
   
  Stang_81, Volvo_5.7 ja three hundred tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!