ALDL

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja moottorinlohko, 28.5.2009.

  1. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    näkeekö millään ohjelmalla 4.5 l -89 tbi caddyn tiedot
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

  3. weba

    weba 3rd gear

    Tunercatin ohjelmalla voi puukottaa auton prommia eli muokata bensakarttoja ja sensellasta, siinä ei tietääkseni ole ALDL toimintoja(?)
     
  4. janiluo

    janiluo Gearhead

  5. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    missä asennossa jumpperi pitää olla elekman johto.eli normal,A shorted to B vai 10 K Resistor between A and B.paljon portin Baud oltava
     
  6. janiluo

    janiluo Gearhead

    Mulla on kaikissa TBI:ssä "normal" eli se missä jumpperi poikittain. (Oli niin jo ostaessa.) Baudeja oli se isompi eli 4800. Jos ei tuu dataa niin vika windowsin com portissa tai hapettunut ALDL nasta.
    - Jani -
     
  7. rasse

    rasse 1st gear

    Itselläni on myös tuo Elekman kaapeli ja jumpperi on ollut alusta asti kahdessa alimmassa elikäs ei mikään versio noista aiemmista (normal mutta pykälää alempana).
    Noilla asetuksilla ainakin ..
    -89 AStro 4.3L TBI
    -94 Astro 4.3lL MFI (vortec)
    -94 Suburban 6.5L
    TOIMII...
    (subbariin ja tuoreempaan astroon eri ohjelmat kuin tuo WINALDL)
     

Kerro tästä muillekin!