ALDL

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja moottorinlohko, 28.5.2009.

 1. moottorinlohko

  moottorinlohko Gearhead

  näkeekö millään ohjelmalla 4.5 l -89 tbi caddyn tiedot
   
 2. Mudracer

  Mudracer Double Gearhead

 3. weba

  weba 3rd gear

  Tunercatin ohjelmalla voi puukottaa auton prommia eli muokata bensakarttoja ja sensellasta, siinä ei tietääkseni ole ALDL toimintoja(?)
   
 4. janiluo

  janiluo Gearhead

 5. moottorinlohko

  moottorinlohko Gearhead

  missä asennossa jumpperi pitää olla elekman johto.eli normal,A shorted to B vai 10 K Resistor between A and B.paljon portin Baud oltava
   
 6. janiluo

  janiluo Gearhead

  Mulla on kaikissa TBI:ssä "normal" eli se missä jumpperi poikittain. (Oli niin jo ostaessa.) Baudeja oli se isompi eli 4800. Jos ei tuu dataa niin vika windowsin com portissa tai hapettunut ALDL nasta.
  - Jani -
   
 7. rasse

  rasse 1st gear

  Itselläni on myös tuo Elekman kaapeli ja jumpperi on ollut alusta asti kahdessa alimmassa elikäs ei mikään versio noista aiemmista (normal mutta pykälää alempana).
  Noilla asetuksilla ainakin ..
  -89 AStro 4.3L TBI
  -94 Astro 4.3lL MFI (vortec)
  -94 Suburban 6.5L
  TOIMII...
  (subbariin ja tuoreempaan astroon eri ohjelmat kuin tuo WINALDL)
   

Kerro tästä muillekin!