Alipainepumppu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja naapukka, 12.10.2001.

  1. naapukka

    naapukka 1st gear

    -89 Chevy 6,2 D . Cruise ja kaasun asennon tunnistin sähköiset. Tarvitseeko alipainepumppua muuhun kuin EGR venttiilin toimintaan ?
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    lämmityslaite...suuntaus lasille tai alas
     
  3. naapukka

    naapukka 1st gear

    Vaijerilla on sekin. Kunnostin pumpun uudella kalvolla. Eipä tunnu vaikuttavan mihinkään ...
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    -89 chevy.????siis van vai joku muu???
    jos on van ja siinä on cruise control mikä toimii sähköllä??? ...ja lämppäri vaijerilla .? onko ilmastointia?
     
  5. naapukka

    naapukka 1st gear

    Fleetside pick-up 1500 ,eli takapotku. Scotsdale varustus : keskuslukko,sähkölasit ja cruise. Ei ilmastointia. Alipaine menee kolmen tunnistimen läpi joista lähtee piuhoja.Ilmeisesti kaikki ohjailee egärrää.Mutta sekin on tukittu joten kunnostinpa pumpun turhaan. Kalvo maksaa muuten 250mk ja uus pumppu 1450mk. niin ja painelinjasto päättyy servise valon kataisijaan. että näin ...
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    vai pikkuppi...niist en tiedä mitään ....olen itsekin korjannut muutaman pumpun, kyllä se kannattaa kerran tai pari sitten alkaa ne pellin reunat repeilemään kun niitä kääntelee meisselillä,olen tehnyt kierteet siihen akselin päähän johon saa ruuvin pitämään kalvoa ,ohjeissahan puhuttiin myös hitsaamisesta, silloin se pitää kyllä jäähdyttää aika nopeasti muuten kalvo sulaa
     
  7. naapukka

    naapukka 1st gear

    Toi ruuvihomma ihan hyvä.
    kaveri otti sorvissa akselin irti niin siihen jäi vielä sen verran tavaraa että pystyi uudestaan lyömään sen kasaan. Ei kestä toista kertaa..
     

Kerro tästä muillekin!