Allekirjoitus!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Overdrive tiedotteet ja palaute', aloittaja Catrik, 31.3.2016.

  1. Catrik

    Catrik 3rd gear

    Oisko allekirjoitukset mahdollista saada takas? Helpottais toverioodeettäjien auttamista kun ei tarttis koko ajan kysyä että niin mikä se sun autos olikaan :)
     
    xarper tykkää tästä.
  2. pptalo

    pptalo Gearhead

    Samaa kaipailen
     
  3. Ylläpito

    Ylläpito Gearhead Staff Admin

    Hyvä pointti tuo harrasteautokaluston listaaminen. Osallahan nuo tiedot oli allekirjoituksessa aiemmin. Pitääpä selvitellä miten ne parhaiten saisi esille siten, että niistä olisi hyötyä. Profiilien toimintoja on tarkoitus vielä säätää ja muokkailla toimivammiksi.
     
  4. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

    Allekirjoitus ja PAIKKAKUNTA. Tuntuu jotenkin mukavammalta kun tietää missäpäin juttukaverit majaa pitävät.
    Jotkin valveutuneemmat yksilöt sen oli vanhalla oodeella laittaneet oikeinkin.. Nyt tuntuu keskusteluja seuratessa, että kaikki on on "Ankkalinnasta, hevon vitusta, Bedrock Citystä" tjsp.

    Onneksi tuo V8 Marketti sentään vaatii sen.
    ..mutta eiköhän sinnekin joku pelle keksi laittaa ihan puutaheinää paikkakunnaksi. Myynninedistämistä.:mad::confused:
     
  5. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Tämä homma se ei vaan etene.... miten sais edes nuo vanhat allekiroitukset poistettua? Alkaa olla kohta aikaa vanhaa tietoa mulla tuon kaluston suhteen.
     

Kerro tästä muillekin!