Aloittelija opiskelee - 77 Lincolnin tavoille

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja isalmela, 11.6.2017.

  1. f34

    f34 Double Gearhead

    Juu kyllä pitäisi ihan imemällä liikkua. Jos ei itse saa imettyä tarpeeksi kovaa, niin pyydä jotain naista imaisemaan...
     
    Norri ja isalmela tykkäävät tästä.
  2. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Fjordin saastemallin 2-kammioinen jakaja, päästä aikastaa ennakkoa sivusta myöhästyttää. Säädettäessä muistaakseni piti molempien olla irti ja tulpattuna.
     
    isalmela tykkää tästä.
  3. isalmela

    isalmela Gearhead

    Homma edistyi pikkuisen tänäänkin. Tallille päästyä kaverilta löytyi yleismittari. Kun siihen oli haettu uusi paristo Puuilosta, huomattiin että pissapojalle tulee kyllä virtaa mutta pumppu ei toimi. Vanhaa pumppua tovin revittyäni (muovinen johtoliitinterminaali mureni käsiin) totesin että ei se ehyenä lähde, ainakaan niin että säiliö pysyy koossa. Porakoneella moottori palasiksi ja pienen nitkuttelun jälkeen moottori ulos. Eihän ole kumma, vaikkei toiminutkaan:

    [​IMG]

    Vähän tiivystyssaumausta vuotavaan säiliön yläreunaan ja kuivamaan. Virranjakajasta löytyi alipainesäätimen osat, mutta kaikki pahasti jumissa. Jos jollain on jouten 1977 460 cid alkuperäinen varmasti toimiva jakaja halvalla, niin saa tarjota. Sitten pesaisin talvisäilytyksen pölyt pinnasta ja kotiin herättelemään tyttöä päiväunilta.
     
    Muokattu: 22.4.2019
  4. isalmela

    isalmela Gearhead

    Voi sitä riemua! :cool: No nyt on Lincolnissa toimiva pissapoika. Pitäisiköhän tuota tarjota ensi viikolla leimalle :)
     
  5. Carpenter

    Carpenter Double Gearhead

    Ei muuta kuin kurakelejä toivomaan! :poff: :odwink:

    Mitä sitä katsastusta lykkäämään, leimalle vaan.
     
    miguelo ja isalmela tykkäävät tästä.
  6. isalmela

    isalmela Gearhead

    No nyt on Lincolnissa leima kahdeksi vuodeksi eteenpäin :cool: Toinen takaiskari näytti nollaa, mutta ymmärtäväinen katsastusmies ei laittanut edes mainintaa: laitat sitten ensi talvena kuntoon, kun ei tuo vuoda eikä ajossa tunnu. Mukava juttu!
     
    cdv70 ja Carpenter tykkäävät tästä.
  7. isalmela

    isalmela Gearhead

    Kukahan nämä lentokentän parkkipaikat oikein mitoittaa :rolleyes:

    [​IMG]
     
    cdv70, Gary Grand, PilsnerBil ja 9 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  8. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Ne on tehty lentomatkustaja, ei lentotukialuksia varten
     
    Gary Grand, PilsnerBil, ImpJay ja 1 muu tykkäävät tästä.
  9. Holley

    Holley Gearhead

    Toi on kyllä komee peli ja jännä, kun EI ole valkosivut ja toisaalta on valkoinen auto. Sellainen veistos. Sinusta on tainnut tulla kertaheitolla ihan kunnon harrasteautoilija tuon Lincin myötä!
     
  10. isalmela

    isalmela Gearhead

    No kiitos! Valkosivut jäi tosiaan ostamatta, kun olivat muka niin pirun kalliit. Jälkeenpäin harmittanut kyllä! Harrasteautoon käytetty aika on nyt aika vähäinen kun meillä on nuo kaksi pikku tyttöä, mutta kyllähän tämä mukavaa vaihtelua tarjoaa työhön ja vauva-arkeen :)
     
  11. isalmela

    isalmela Gearhead

    Pertti K, A.J., wilburi ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  12. isalmela

    isalmela Gearhead

    Käytiin Lincolnilla piipahtamassa koko perheellä Oulun vappuajossa. Mukana oli siis yksi ensikertalainen ja kolme konkaria ;) Sateesta huolimatta autoja ja yleisöä oli ihmeen runsaasti. Meidän lähtöpaikkamme oli "Rillen" (Citroën 2CV) takana. Se näissä tapahtumissa on mukavaa, että näkee kerralla paljon tosi erilaisia harrasteautoja. Tässä kuva lähtöpaikalta:

    [​IMG]
     
    ImpJay tykkää tästä.
  13. Holley

    Holley Gearhead

    Jutusta ja näistä postauksista välittyy sellainen positiivinen tatsi ja se on hyvää näinä autokielteisinä aikoina. On muuten melko hyvät kuvat tuossa lehtijutussa lisäksi minusta.
     
    Pertti K, leivonharri, PilsnerBil ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  14. Holley

    Holley Gearhead

    Mä ajoin myös 66 Mercurylla wappuajoissa ja rivin edessä oli MK V Lincci, sitten samassa letkassa kun on Minejä ja Anglioita ja joku Ames T-Ford ja rodi sun muuta, niin onhan se just ihan hyvää kokonaissettiä ja pirun hyvää peeärrää tälle koko touhulle. Ei ole enää varaa olla kovin kuppikuntainen nyky-Suomessa autoharrastajana.
     
    isalmela tykkää tästä.
  15. isalmela

    isalmela Gearhead

    Joo toimittaja Susanna otti aika paljon kuvia ja lupasi laittaa parhaat palat mulle sähköpostiin kun ehtii. Onhan se mukava jos jutuilla saadaan vähän asenteita muokattua, vaan tuskin näillä ihmeitä tapahtuu :rolleyes:
     
  16. isalmela

    isalmela Gearhead

  17. ImpJay

    ImpJay 3rd gear

    Sentään löysit parkkipaikan.;)

    Vantaalla joutuu tosissaan miettimään, minne Imperialin tunkee.:odeek:
     
    Muokattu: 2.5.2019
    Gary Grand ja isalmela tykkäävät tästä.
  18. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Od mainittu, toripolliisin luona tavataan!
     
    isalmela tykkää tästä.
  19. isalmela

    isalmela Gearhead

    Lincoln on ollut monenlaisessa edustusajossa: äitejä ajeluttamassa ja nyt polttariporukkaa kuskaamassa. Suomessa on hyvä jaloitella, kun on hyvät reitistöt.

    [​IMG]
     
  20. isalmela

    isalmela Gearhead

    No nyt päästiin mökille asti. Suomen kesä on aika hieno!
     
    Jussi289 ja FuryIII '71 tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!