Alukardaanin korjaaminen?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja mercstang, 16.2.2010.

 1. mercstang

  mercstang Gearhead


  Jos olisin itse ollut hakemassa, olishan työn jälkeä voinut vähän kyseenalaistaa. Veli haki, oli toki kysynyt ja vastaukseksi oli saanut, "kyllä tuo kestää". Olis voinut pikkasen siistiä noita migillä vedettyjä saumoja enemmän ja kun olisi edes rapsutellut noi "räkäpallerot" irti ennen tasapainoitusta. Välimatkaa on vain sen verran paljon, etten viitsi viedä takaisin.
   
 2. DS 325

  DS 325 Double Gearhead

  Tommosta toi työnjälki on aina tuolla ollut. Ei auta, että tunnet kautta rantain lafkan omistajan, eikä mikään muukaan. Mutta kun vaihtoehdot on vähissä, ei kai voi muuta kuin käyttää tällaisia yrityksiä:-?

  Eläköön suomalainen ammattitaito :rotfl:
   
 3. Joku "guru" tiesi kertoa että jos/kun hitsataan isoilla virroilla (tigillä)ja alumiini löijjääntyy eli pehmenee , vuorokauden pakastaminen yli -25 asteen pakkasessa palauttaisi kovuutta alumiiniin???

  Mutuako vai onko oikein perää? Metallurgit esille!
   
 4. JKF

  JKF Gearhead

  En oo metalliguru, mutta saattaahan tuossa olla jotain perääkin tai sitten ei.

  Nimittäin ainakin joitain lentokoneen niittaamalla tai liimaamalla koottavia alumiiniosien aihioita säilytellään pakastimessa jonkun käsittelyn jälkeen. Oliskohan se siiten ollu juurikin joku lämpökäsittely.
  Jokatapauksessa ne säilyvät pakastimessa muutaman päivän siinä kunnossa, että niitä voidaan muokata esim. kanttaamalla. Sitten kun ne ovat taas lämmenneet aikansa homma ei enään onnistu.
   
 5. Mopar

  Mopar Gearhead

Kerro tästä muillekin!