Alumiini pyörämutterit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Gerball, 16.1.2019.

 1. On niitä rosterisia pultteja eri lujuusluokissa, mutta ne lujuusluokat 50,70 ja 80. Ne on muortolujuuksina 500, 700 ja 800 N/mm2.
  Siitä esim.

  https://ferrometiz.ru/images/etc/FM-HINNASTO-TEKN-SIVUT.pdf

  Sivu 23/48

  Samassa broshyyrissä on sivulla 17 tavallisten pulttien lujuustaulukko. 8.8 pultin murtolujuus on 800 N/mm2, joka sama kuin kovimmassa rosterissa. Luokan 5.6 pultissa on 500 N/mm2, joka taas on toi pienin rosterisen arvo.
   
  Custom_Rod tykkää tästä.
 2. VooDoo

  VooDoo Gearhead

  Parivuotta ajettu rataa alsamuttereilla, ei ongelmia. Ylikiristäessä ongelmia luvassa. 100nm vedetty kiinni. Tosin mutteri aika paljon pidempi, kuin normaali musta. Hyöty melko kyseenalainen.
   
  Jussi289 ja Custom_Rod tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!