alumiini vanteiden korjaus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja paxton, 14.7.2003.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

  2. Anonymous

    Anonymous Guest

  3. gerttt

    gerttt 1st gear

    Alumiinivanteiden sorvaus

    Vein Ågrenin konepajalle Kokkolassa vannesarjan sorvattavaksi, siellä luvattiin 2-3 viikon toimitusaika, odotin 7 viikkoa ja kävin noutamassa vanteet takaisin kun mitään ei tapahtunut. Ei siellä kuulemma ehditä enää. En sieltä ainakaan saanut apua. Onko kellään tietoa muista konepajoista jotka sorvaisisivat ja kiilloittaisisivat aluvanteita kun uusia vastaavanlaisia ei takuulla löydy. :(
     
  4. vinkkeli

    vinkkeli Gearhead

    jos uudet halua ostaa niin vie tonne sunilalle vaan, :mad:

    mäkin vein ja sen jälkeen vein l-weldille lappeenrantaan sen saman vanteen!
    ja siellä kehuivat että mikä kyläseppä sen oli sorvannut suoraksi :rotfl:
    sunilan asiakaspalvelukin oli sitä että miksei se vanne voi olla 15" peltivanne niin ei tarvis näitä täälä korjata, olis muutakin hommaa.
    :soosoo:

    tämä kaikki noin 5v sitten ,on voinut kyseinen työntekijä jäädä jo eläkkeelle. :-?
     
  5. Stake

    Stake Gearhead

    Meillä kävi PT:n vanne kahteen kertaan L-Weldillä ja hyvä tuli. Vanne on 19" Avus kromivanne, jota ei uutta saa mistään, kun ei enää valmisteta :cry: Ekalla kerralla oikaisivat, mutta eivät hitsanneet, kun halusivat meidän ensin tarkastavan vanteen ja päättävän, mitä sille tehdään, koska väri vaihtuu hitsisauman vierustalla jonkun verran. No hitsattiin sitten kuitenkin ja jälki on todella hyvä, ei juurikaan huomaa eikä värikään vaihtunut kuin n.sentin alalta sauman vierestä. Vanteessa on pieni pystyheitto, jonka sai painottamalla pois, eikä se tunnu ajossa.
     
  6. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Miten painoittamalla saa muotovirheen pois? Yleensä kappaleen kuin kappaleen saa tasapainoitettua, mutta että pyöreäksi?

    Kysyy minä ja varmaan moni rengasasentaja....
     
  7. vinkkeli

    vinkkeli Gearhead

    jos painottamalla saa sen ettei tunnu ajossa niin minusta silloin kaikki on ok?
    käsittääkseni tasapainotuksen idea??
     

Kerro tästä muillekin!