Alustamassojen poisto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja reynolds, 26.7.2015.

 1. reynolds

  reynolds 3rd gear

  Konstejahan on varmasti monia,mutta....miten kannattais poistaa massat auton pohjasta (kori on tyhjäksi purettu)...Hiekkapuhalluksen unohdan jo heti kättelyssä :mad: ....mutta esim joku soodapuhallus,tai kuumavesi/höyrypuhdistus voisi tulla kysymykseen :-? ....Auto on Opel Ascona C,josta pitäisi pohja saada puhtaaksi.....Mätäviat on jo hitsattu,mutta se ehjä keskiosa on vielä alkuperäisissä massoissa :odroll:
   
 2. Dataviilaaja

  Dataviilaaja Gearhead

  Alkukesästä tuli tuollainen homma tehtyä. Bitumimassaa jos on, niin kuumailmapuhallin ja lasta käyttöön. Käytin puista paistinlastaa, niin ei turhaan pohjaa naarmutellut. Loppusiivous sitten tärpättirätillä kahteen kertaan.

  Kyllä harrastaessa pitää joskus tulla hiki. :lol:

  Korkeapainepesulla lähtee vaikka maalitkin samalla, jos haluat päästä helpommalla ja kalliimmalla.
   
 3. laakkius

  laakkius Gearhead

  yks mikä helpottaa kaapimista ihan sikana on se että laittaa yöks tärpättiin kastettuja esim. pyyhkeitä massojen päälle(auto vartaassa).
  Ei tartte lämmitellä, ku vaan kaapii lastalla massat pois. Lopuksi pyyhkii tärpättirätillä pohjan puhtaaks.
   
 4. reynolds

  reynolds 3rd gear

  Ok..Kiitoksia nyt jo näistä neuvoista 8) !....Ascona ei ole vartaassa,kun minulla ei ole tehtynä sellaista,ja talliin ei mahdu,jos vartaan tekee :odroll: ....Täytyy kokeilla noilla em.neuvoilla,että miten massat lähtee.
   
 5. Ranex

  Ranex 3rd gear

  hitsarin paineilma kuonavasaralla lähtee kans aika kivasti, tosin jos tekee pakkasessa, niin viellä paremmin, vahingoittaa tosin vähän maalipintaa.
   
 6. VilleTre

  VilleTre 3rd gear

  Soodalla lähti makiasti omasta mutta nykyään ongelmana on soodapuhaltajien ahneus.Tuli kallista touhua.. Työkaveri käytti neljä alum.vannetta -->300e,huh huh. Joten kaavitaan vedet silmissä sitten..
   
 7. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Neljä vannetta puhallus - 300e !! No huh huh :eek:

  Johan tolla hintaa saa siihen vielä pulverimaalauksen päälle ja jää vielä rahaakin...
   
 8. eilhik

  eilhik Gearhead

  Jopas on hintaa kohtahan kannattaa ostaa uudet ja vanhat kierrätykseen jos ei ole mitkään maailman harvinaisimmat yksilöt siis vanteet nimittäin.
   
 9. nuffield

  nuffield 3rd gear

  Poltto-öljyllä pehmiää kanssa aika hyvin massa. Astia harjalla oon levittäny ja antanu imeytyä ja siklillä kaapinu pois.
   
 10. d-lowrider

  d-lowrider Gearhead

  Tähän on kyllä olemassa aine jolla lähtee, mutta se ei ole halpaa. Otin osan kuumailmapuhaltimella ja lastalla ja kun siihen kyllästyin ruiskuttelin spray pullosta ja ainakin ohut massa valui...Aineen nimi oli muistaakseni SDI new. Se on muutenkin ihan eri luokan aine rasvan poistossa kuin brake cleanerit.
   

Kerro tästä muillekin!