Alustava kisakalenteri vuodelle 2021

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja homer, 20.10.2020.

 1. SG 448

  SG 448 Gearhead

  Ok noinhan se menee ja jos ei ennakkoon ehdi niin sit Kilpailujohtajan pakeille anomaan poistumislupaa Kansalaisvelvollisuuden suorittanista varten Sunnuntaina jos oma kilpailu on päättynyt ennen Finaaleita;)
   
  supo ja Araldite73 tykkäävät tästä.
 2. Araldite73

  Araldite73 2nd gear

  Kunhan edes pääsisi katsojat paikalle.
   
  Vallu 426 ja jknR tykkäävät tästä.
 3. homer

  homer Gearhead

  Alkaa pikkuhiljaa huolestuttamaan. Edellisen viikonlopun jokkiskisat Hollolassa pitää kuulemma kisata ilman yleisöä. Päijäthämeessä tosin taitaa virustilanne olla nyt aika huono.
   
 4. Vallu 426

  Vallu 426 3rd gear

  Missähän vaiheessa tulee tieto,pääseekö katsojat vai ei?
  Ois mukava tulla,reilu vuosi tuntuu pitkälle edellisistä.
   
  Araldite73 tykkää tästä.
 5. ElCamino78

  ElCamino78 1st gear

 6. homer

  homer Gearhead

  jknR tykkää tästä.
 7. JJHa

  JJHa Gearhead

  Malmi Street Drags #1 tapahtumaan 5.6. ei ainakaan tämän hetkisen tilanteen mukaan yleisö pääse, kysyin eilen asiaa FHRA:n tiedottajalta.
   
 8. Araldite73

  Araldite73 2nd gear

  Voi vittu.
  Taitaa kausikortin ilot jäädä vähän vaisuiksi.
   
  Muokattu: 20.5.2021
 9. JJHa

  JJHa Gearhead

  No, ensi viikolla tilanne voi olla toinen, tai sitten ei. Toivotaan parasta.
   
 10. supo

  supo Gearhead

  Loistava kattaus tulossa Vintage Drags 8 kisaajaa,TD 7 kisaajaa,11 Nitropyöräkisaajaa jne tähän mennessä.Huomenna varmasti tiedämme onko kisa varmistunut ja voimme valmistautua kauden avaukseen!
   
  Araldite73 ja C5_Z06 tykkäävät tästä.
 11. homer

  homer Gearhead

  Koko ajan tulee ilmoittautuneita lisää. Missähän kaikki junnut ovat? Ei sillä että noita hirveästi kaipaisin mutta kato on käynyt viime vuosista.
   
  Vermilion tykkää tästä.
 12. Oikein hyvältä näyttää. 88 ilmoittautunutta nyt ja se on todella kova määrä tämmösenä aikana! Salakari kävikin tuossa toissapäivänä tallilla ja juteltiin paljon kisajuttuja yleismaailmallisesti. Hyviä juttuja paljon tapahtunut ja toivottavasti tapahtuu.

  Pisti silmään että 9kpl ilm. Top Doorslammereita. Erittäin miehekästä!
  Autojen määrä on hyvä. Kun yleensä on ollut 20 junnutiimiä enemmän eli voi sanoa että automäärät on hyvällä uralla ylöspäin.

  Jos on "avoin yleisölle" voi lähteä vaikka hot rod ajelulle katsomaan. Savonsolmussa voisi olla yötä, mutta taitaa olla vielä ovet säpissä ja uus omistaja löytynyt?
  AH
   
  Araldite73 tykkää tästä.
 13. supo

  supo Gearhead

  Suomen ainoalle Dragrace Moottoristadionille jossa lupaasiat kunnossa ja ratahan on aivan huippu ilman mitään lähtöhyppyreitä jne.Eli 94 osallistujaa määräaikaan mennessä ja harjoituspäivällä hyvä nippu kuskeja,Vintage Drags 9,TD 9 ja NP 11 jne,huimat kisat tiedossa Savossa kesäkuun alussa!Ole paikalla!
   
  Vermilion ja masanteri tykkäävät tästä.
 14. Fordvessa

  Fordvessa Gearhead

  Voihan tuo olla että tuplaantuneet osallistumismaksut ja asenne junnuja kohtaan pitää ne poissa. Ja ainahan voi pistää koronan piikkiin. Me katsotaan ens vuonna tuodaanko lisää kuljettajan alkua kisoihin, mun mielestä lajin tulevaisuus pitäis olla junnuissa mutta ei taida hiekkalaatikolla olla tilaa.
   
 15. homer

  homer Gearhead

  S/SS ryhmä jäi yllättävän vaisuksi. Harmi, itselleni se on ollut yksi suosikeista sm-kisoissa.
   
 16. pile

  pile Gearhead

  Totuus varmaan on että tynkä kisoihin ei todellakaan ole tunkua. Kun nyt on sotkettu 2 sm kisaa samalle viikonlopulle niin mielenkiinnolla katselen miten paletti toimii. Tänne oli nyt houkuttimena ne kahdet pisteet kahdesta kisasta.
   
 17. supo

  supo Gearhead

  Motoparkin kisa toteutuu sekä Malmin kadunmiehen tapahtuma!
   
 18. Araldite73

  Araldite73 2nd gear

  Myös yleisölle?
   
 19. supo

  supo Gearhead

  Sen tietää kun tapahtuma on eli ilman tai yleisön kanssa!
   
 20. Rami_Vaan

  Rami_Vaan 2nd gear

  Näyttää myös puuttuvan ko. henkilö Motoparkin osallistujaluettelosta.

  ... Miksiköhän?
   

Kerro tästä muillekin!