Alustava kisakalenteri vuodelle 2021

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja homer, 20.10.2020.

 1. JK311

  JK311 1st gear

  Taasko tää lässytys alkoi…ja miten liittyy 2021 kisakalenteriin ?
   
  Herje ja Mikkis tykkäävät tästä.
 2. pile

  pile Gearhead

  Voi voi Karavaanit ne vaan kulkee ja koirat räksyttää airan takana.
   
 3. supo

  supo Gearhead

   
 4. Pitää lähteä katsomaan. Sillähän se selviää onko siellä kovimmat vai kovia ja kavereita.

  Museorek. Buickilla voisi vaikka osallistua Nostalgia kisaan. Aika vaatimaton kulkemaan kun on 100% orkkis museoauto, mutta kai sinne voi mennä semmosella cruisailuvehkeellä, joka menee vain hieman alle 8sek 1/8mailin.

  Mitä Supo meinaa. Tulooko paljon osallistujia, vai heittikö jo osa lisenssin maksaneista pyyhkeen kehään tältä kesältä ?
  Eikä paikassa ole mitään vikaa, kunhan sinne osaa vain tulla taantuman jälkeen porukkaa. Kauan oli katsojakato, mutta jospa tuo kevät aloitti uuden aikajakson ja on kuitenkin tällä hetkellä Suomen ainoa drag race baana. Täytyy kannattaa toimintaa ja legendaarinen savonsolmu olisi kyllä paikallaan majapaikaksi.
   
 5. väsynyt

  väsynyt Gearhead

  Onko rekisteriotteessa kaikki muutokset merkitty:mad:!
   
  Herje ja Araldite73 tykkäävät tästä.
 6. supo

  supo Gearhead

  Sillä ei ole mitään merkitystä mitä lukee rekisteriotteessa kun kilpailukatsastuksen läpäisevät eli turhaa huutoa taas!
   
 7. supo

  supo Gearhead

  Ei ole Nostalgiakisaa eli et voi osallistua!
   
 8. Rebel_1996

  Rebel_1996 2nd gear

  Onko tää Aulis & Supo joku taistelupari Dempsey & Makepeace?
   
 9. vai taistelupari.... Kun on ollut lajissa mukana 35v ja ajanut kilpaakin tavalla tai toisella melkein 25v niin kai sitä saa mielipiteensä sanoa. Niin ja talkootöitä tuli tehtyä ennen FHRA:lle niin radalla kuin muuta apua ja tarvittavaa hankkimalla, mutta nyt saa nuoremmat hoitaa ja silti voi asioista olla mieltä jos ne nyt ois vähänkään oikeanlaisia , oikean suuntaisia.

  Ei ole kisaamisesta niin väliä. Kerkiäähän tuota ja jos siltä tuntuu niin ei ku radalle.
  Välillä voi päästellä rodeilla 500-1000km per viikonlooppu ja jättää Buick sekä Nova talliin odottelemaan parempia aikoja. Nytkin tässä saunan jälkeen mietin, mihin suuntaan LA aamulla roadsterin nokka ja satanen lasiin. Hyviä tapahtumia on useita, pitää heittää kolikkoa tai lähteä vaan päästämään.

  ah
   
 10. supo

  supo Gearhead

  Motopark Raceway elokuun kisaan tulossa ainakin 12 TD,9 NB sekä Vintage miehiä ajamaan muiden SM/Cup luokkien lisäksi eli kovvoo kyytiä luvassa sekä nähdään ensimmäinen 5s NB aika sekä eka 3s aika TD luokissa!Ole paikalla niin tiedät missä mennään!3 päivee Savossa kovvoo kyytiä mitä ei nähdä muualla!
   
 11. Araldite73

  Araldite73 3rd gear

  Supo sä puhuit samoista ajoista jo ekaan kisaan

  Kunhan nyt yleisö pääsisi paikalle eikä sade pilaisi kisoja niin olisi hyvä.
   
  Rami_Vaan tykkää tästä.
 12. supo

  supo Gearhead

  Olisi tullut mutta sade vie sunnuntain pois!Rataryhmä tekee huippuradan ja Salakari/Lipponen/lantto ja Laukkanen/Haga täräyttää uudet rata ennätykset uusiksi!
   
  Muokattu: 8.8.2021
 13. Araldite73

  Araldite73 3rd gear

  Jos sanasi syöt niin mörökölli sinut vieköön.
   
 14. Rami_Vaan

  Rami_Vaan 2nd gear

  Sama toive... kunhan pääsisi taas katsomaan kisaa livenä... toivottavasti onnistuu säiden puolesta ...

  - Tietysti olisi hieno nähdä kovia aikoja myös Motoparkin radalla... olisihan se mahtavaa, että Suomeen saataisiin toinen 5 sec. TFB rata... (ne radat joilla on ajettu 5 sekunnin TFB aikoja on aika harvassa myös maailmanlaajuisesti... Euroopassa tällä hetkellä on seuraavat radat, joilla se on tehty: Santa Pod, Gardermoen, Tierp, Hockenheim ja Kauhava (muistaakseni tuossa järjestyksessä se tapahtui... voi olla, että Gardermoen oli ennen Santa Podia)

  USAssakaa niitä ratoja ei ole useita... ehkä juuri saman verran kuin Euroopassa ... missään muualla maailmassa ei ole sellaisia ratoja ...
   
  Muokattu: 9.8.2021
  SPORT TRUCK tykkää tästä.
 15. Araldite73

  Araldite73 3rd gear

  Säiden ja koronapaskan puolesta.... Jengi perseillyt festareilla jne ja luvut aika rajut, toivottavasti ei tule rajoituksia.
   
  Rami_Vaan tykkää tästä.
 16. homer

  homer Gearhead

  Toivotaan että katsomoon parin viikon päästä vielä pääsee. Säälle ei tietysti mitään voi mutta nuo koronaluvut...
   
  Rami_Vaan ja three hundred tykkäävät tästä.
 17. Araldite73

  Araldite73 3rd gear

  Sadekin on parasta paikan päällä.
   
  jknR ja SPORT TRUCK tykkäävät tästä.
 18. artsiracing

  artsiracing Gearhead

  Onko rataolosuhteet huomattavastikin tärkeämmässä roolissa TFB:lle kuin muille nopeille ryhmille?
   
 19. Rami_Vaan

  Rami_Vaan 2nd gear

  Ei varmaan, mutta niitä ratoja joilla se 5 sekunnin aika on saavutettu on aika vähän... Esim. Alastaron radalla sitä ei saatu ajettua (ei myöskään 3 sekunnin aikaa TFD:llä) vaikka usea yrittikin monena vuonna...

  - Jostain syystä TFB on ollut herkempi radan kokonaisolosuhteille... Esim. Kauhavan radalla ne 5 sekunnin ajat tuli heti tauluun...

  - Hockenheimissä ajettiin hyviä TFD aikoja, mutta jotain syystä sitä 5:n sekunnin TFB aikaa ei saatu muutamaan vuoteen...

  Itse varmaan TAD/TMD kuskina tiedät asian paljon paremmin kuin minä.

  - Tarkoitin vain sitä, että vielä ei ole Motoparkin rata ollut siinä kunnossa (joka on sinänsä harmi, koska Motoparkin rata on yksi minun suosikeista)... Toivottavasti saadaan siihen kuntoon, että se 5 sekunnin aika pystytään ajamaan.
   
  Muokattu: 10.8.2021
 20. artsiracing

  artsiracing Gearhead

  Täytyy kyllä myöntää ettei ole mitään hajua millainen radan pitää olla TFB:lle suhteessa autoihin silloin kun huippuaikoja tavoitellaan.

  Olisko asia vähän niinkin että nitropyörällä niitä haasteita on muutenkin sen verran että on vähän tuurissaan milloin sekä rata että laitteet on yhtäaikaa niin huippuiskussa, ja siten niitä "5 sekunnin ratoja" on vähemmän.

  Motoparkissa on kyllä autoilla ajettu vitosia (ihan itekin) ja jos siellä vaan enemmän ajetaan niin mikään tuskin estää sitä tekemään joku päivä prätkälläkään.
   
  kede -57, rude1, supo ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!