Alustava kisakalenteri vuodelle 2021

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja homer, 20.10.2020.

 1. supo

  supo Gearhead

  Näyttää että rataryhmä saa tehtyä rataa hyvin jos sääennustus pitää paikkansa eli suuri mahdollisuus että uusia ennätyksiä tulee!Eli kaikki kynnelle kykenevät radan varteen katsomaan kun Poijat/Tytöt vetää kumit soikeena Motopark Racewayn radalla täävellä!Ps.Toivottavasti näemme katsomossa hyvin porukkaa sillä tilaa on olla väljästi radan molemmin puolen!
   
  kuula, Rami_Vaan, Vallu 426 ja 1 muu tykkäävät tästä.
 2. supo

  supo Gearhead

  Kyllä on taas hieno kattaus tulossa tuohon Panox Shoutouttiin eli hieno esittelyä tuolla Facen puolella!Hienoa katuautokisaa tiedossa lauantaina!Ole Paikalla!
   
 3. Araldite73

  Araldite73 2nd gear

  Olen paikalla, toivottavasti sade ei pääse paikalle
   
 4. Rami_Vaan

  Rami_Vaan 2nd gear

  Samoin pyrin tulemaan paikalle jos sääennuste ei ole aivan järkyttävän negatiivinen... Polte on kova päästä näkemään kisoja... Parin viikon takainen 'Moto meet' vain lisäsi nälkää nähdä lisää (eritoten prätkäluokkien) kisoja livenä.
   
 5. Nyt tais supolla mennä väärin?

  AH


  Suomessa aina katsotaan säätä, eikä lähdetä pitämään kisapäivää ajettiin tai ei.
  Jos päättää mennä katsomaan, niin sitten menee. Ei ymmärrä näitä säiden mukaan liikkuvia.

  Sen huomaa noissa meetingeissä ihan kuten kisoissa että ihmiset vahtaa kotona kolmea tai neljää sääennusteiden sivua ja jos pikkusenkaan on mahdollisuus että ripasee vettä, jäädään kotiin.
  Vähän kuin matching numbers miesten elämä jenkkiautojensa kanssa. Joko menee hyttysiä syyläriin tai likaantuu vesisateella pohja ja runko sekä ehkä päältä. Autot tallissa ja jollain homokinnerillä tullaan paikalle.
   
 6. Rami_Vaan

  Rami_Vaan 2nd gear

  Itse en luovutta helposti, mutta jos näyttää koko päivän jatkuvalta sateelta, niin silloin en viitsi ajaa 2*300 km katsomaan sadetta... Vaikka varikko onkin mielenkiintoinen.
   
 7. supo

  supo Gearhead

   
 8. supo

  supo Gearhead

  Rataryhmä tehnyt jo muutaman päivän hommia että kumi tarttuu rataan eli nyt porukka paikanpäälle katsomaan kuka on kuningas/kuningatar Motopark Racewayllä missä kaikki hommat rokkaa!Rataravintolan hyvät luonasjutut sekä muut loistavat ruuat,juomia unohtamatta!Ps.Ole paikalla sillä nyt ratkaistaa kuka on kovin esim.Panox Shoutoutissa 2021 ja esim.kovin NB kuski/TD kuski?
   
  Muokattu: 17.8.2021
  TimeMachine69 tykkää tästä.
 9. TimeMachine69

  TimeMachine69 2nd gear

  Tässähän ollaan jo ihan täpinöissään. Upea viikonloppu tiedossa!
   
  supo tykkää tästä.
 10. Onko Savonsolmu vieläkin kiinni? Moni pitkänmatkalainen katsoja haluaa nukkua muualla kuin teltassa tai homehtuneessa lautamökissä. On googlailtu ja ihmetelty hotellia, mutta taitaa olla remonttirahat loppu kun mainostivat että kesällä on auki....

  Onko paikallisia jotka tietää jotain asiasta.

  ah
   
 11. three hundred

  three hundred 3rd gear

  Ei paikallinen mutta Juva Camping auki vielä tämän kuun….. vois olla vapaita mökkejä? Lähellä sitä Juvan ABC asemaa
   
 12. Rami_Vaan

  Rami_Vaan 2nd gear

  AirBnB?

  Itse käytin ainakin 2019 Kauhavalla Nitro Nationalsien aikana...

  N. 25 € /yö oma iso huone ja yhteinen suihku talossa (aamiaisenkin olisi saanut, mutta olin ostanut sen lentohotellin ateriapaketin)... Ajomatka radalle n. 30 km suuntaansa.

  - Tietysti hinta vaihtelee paikan ja ajan mukaan...
   
  Muokattu: 17.8.2021
 13. Eiköhän tässä iässä voi jo maksaa sen verran että on aamiainen ja oma suihku.
  Katselin Pieksämäen majoitusvaihtoehtoja, surkealta näyttää.

  Jos kauhavalla kisa, eikö vaan ole hieno ottaa hyvä huone SJK jostain hotellista, käydä illalla ulkona syömässä, hotellilla uimassa ja saunassa, aamupalalla ja sitten radalle.
  Näin minä ainakin tekisin. Tierpistäkin ei pitkä matka kunnon hotelleihin Uppsala tai Gävle.
   
  SG 448 tykkää tästä.
 14. homer

  homer Gearhead

  Mites Savonlinna? Maisemat ainakin ovat hyvät ja jos kalasta pitää niin Puruveden muikkuja on tarjolla useammassa paikassa. Savonsolmu näytti tosiaan ihan kuolleelta paikalta vielä muutama viikko takaperin kun lomareissulla tuli Virtasalmen kylän kautta kurvattua.
   
 15. tito

  tito Gearhead

  Olisko Mikkeli,Varkaus hotlat vaihtoehto. noin Gävlen säteellä ..
   
 16. Rami_Vaan

  Rami_Vaan 2nd gear

  Yleensä AirBnB:ssä saa kyllä koko talon / Asunnon käyttöön...

  - AirBnB on hyvä vaihtoehto silloin kuin on esim. riittävän lähellä olevat hotellit jne täynnä (kuten oli 2019 Nitro Natrinalsien aikana)... Lentohotellissakin on monet huoneet niin, eetä ei ole omaa suihkua jne... ei suuremmin haittaa ainakaan minua silloin kun matkustan yksin... sänky tärkein.
   
 17. Blower Camino

  Blower Camino Gearhead

  Kauhava on kyllä hyvä kun sai varattua paikan matkailuautolle. Ei kiinosta lähtee kokeilee 600km virtasalmelle onko siellä leirinnässä tilaa vai ei ja jostain juvalta tai mikkelistä leiripaikalta ei kyllä kiinosta ajella matkailuautolla kisoille.
   
 18. Araldite73

  Araldite73 2nd gear

  Kauhavalla todella hyvät majoitusmahdollisuudet jne. Harmi kun lupa-asiat solmussa.

  Toivottavasti tulee pian päätös finaalikisan kohtalosta.
   
 19. supo

  supo Gearhead

  Nyt kannattaa tosiaan tulla katsomaan Pe-Su Motopark Racaway:lle sillä tontilla tämän hetken kovimmat vehkeet Suomesta jokaisessa luokassa Drag racing genessä.Loistavat palvelut paikanpäällä ja tunnelma.Ps.Majoitusta löytyy kun ympäristöstä kun osaa katsoa netistä ja nyt jos katselee niin on vain aivan myöhässä asian suhteen kun porukat varanneet hyvissä ajoin majoitushommat jne.Elämme hienoa aikaa kaikkinensa eli kaikki vain rohkeasti katsomoon katsomaan suurta ennätysjuhlaa radalta siltä nyt menee ennätykset uusiksi laajalla rintamalla!Ota naapurikin mukaan niin näkee lajin hienoudet varikolla ja radalla!
   
 20. homer

  homer Gearhead

Kerro tästä muillekin!