Aluvanne hapettunut sisäpuolelta; talvisuojaus?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja umpio, 17.10.2013.

  1. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Pesu auttaa kummasti myös,eli hieman enemmän pesua talvisin.
     
  2. Substitute

    Substitute Gearhead

    Itse laittaisin sitä jo aikaisemminkin ehdotettua (vahamaista) kotelosuojaa niihin hapettumakohtiin, laiska kun olen. Se tunkeutuu jossain määrin ja pysyykin kohtuudella.
     
  3. RAL9005

    RAL9005 Gearhead

    Jos ne haluaa polttomaalata joskus niin ei kannata nyt tehdä mitään. Ei ainakaan mitään vahamaisia tunkeutuvia aineita laittaa. Voi tulla kalliit maalaukset.
     
  4. fcpveza

    fcpveza 1st gear

    jos nyt vaan pikasesti haluaa suojata ja fiksaa ne kesällä rapsuttaa vaan ylimääränen irtotavara pois ja kilikali maalit pintaan niin pysyy sen yhen talven kohtuullisena.

    kokemusta on päivittäin tämmöisistä tapauksista.
     

Kerro tästä muillekin!