American Beauty Car Show 2014

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja 2fast4you, 30.12.2013.

  1. fastback65

    fastback65 3rd gear

    Viimosia vietiin, sai vielä linnan vierestä perhehuoneen + loppulomaksi Pärnuun :)
     
  2. MJF

    MJF Double Gearhead

    Kesälomareissua on nyt koitettu tähdätä tuonnekin. Onko missään mitään aikatauluja minä päivänä ja mihin aikaan tapahtuu mitäkin?
     
  3. spinneri

    spinneri Gearhead

  4. MJF

    MJF Double Gearhead

    Nämä molemmat olikin tiedossa, pitänee odotella virallista ohjelmaa. Harmi vaan kun ei koko viikonloppua ehdi siellä olemaan.
     
  5. Jukka

    Jukka 3rd gear

  6. spinneri

    spinneri Gearhead

    Jos nyt oikein ymmärsin, niin lippujen hinnat ovat olleet tuon palvelun kautta ostettuna 31.12.2014 saakka 24 euroa aikuisilta ja 5 euroa lapsilta. Sen jälkeen — kuten siis nytkin — hinnat ovat 29 ja 7 euroa.


    Tulkkina yritti toimia

    Jari Sjöman
    Spinneri Magazine
     
  7. Jukka

    Jukka 3rd gear

    Alennusliput ovat siis lastenlippuja. :wink:

    Kiitos infosta.
     
  8. mr.X

    mr.X 3rd gear

    Ja huomioikaa kaikki että Haapsalun majoitukset loppuunmyyty, peruutuksia toki kannattaa kytätä. Ja telttapaikkoja varmaan löytyy.
     

Kerro tästä muillekin!