American Car Show, 10.-13.4.09 Helsinki

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Heikki, 22.2.2009.

  1. shark

    shark 3rd gear

    Kyllähän se on tosi että ajat muuttuu ja väki mukana.
    Ei ollut 80 luvulla mitään tuuninkia ,joten jenkit veti porukkaa hallille.

    Tuskin pikku parkkihallit sais jengiä liikkeille ,ainakaan kauempaa eli pakko satsata suurempiin tiloihin.
    Ja jotta saatais tilat täyteen ilman rättikaupiaita on skaalaa laajennettava.

    Minusta on ihan rakentavaa tutustua muihinkin harrastajiin ,joko kaksi tai nelipyöräisiin.Luomisen iloa oli joka puolella ja vaikka olis kuinka puritaaninen puoleen jos toiseenkin, niin nähtävää oli "siinä oikeassakin hallissa" olipa se nyt uustuuninki tai vanha sellainen.

    Kyllä jopa jenkkien laatu ja määrä on noussut sitten Tikkurilan Shown,vai mitä??

    Kiitoksia vaan järjestäjille hyvistä kemuista.

    Näkipähän joitakin nimimerkkejä oikein livenä ,mm. tytöt Fyyran tiskin takana :wink:

    PS. Ainut mikä ei mennyt putkeen oli,ei nyt mikään suorastaan näyttelyyn liittyvä vaan,kun toi nykyajan pumpuli ei tahdo levitä niin jouheasti kuin ennen ,joten somistus burnaus muistutti enemmän Englantilaisen tuomarin peruukkia kuin böörnistä :lol:

    Eli suuret oli murheet tällä kerralla...
     
  2. Jza

    Jza Double Gearhead

    Mun makuun ääntä saa ja pitääkin olla paljon, mutta jos se on tuommoista hallin resonointikuminaa, niin täytyy vaan ihmetellä että miten jengillä pää kestää olla ständillä neljä päivää putkeen :eek: Tolle hommalle ehkä voisi ja varmaan tarttiskin tehdä jotain... Matalia ääniä on kyllä paha lähteä tappamaan, kun tarttis olla massaa pirusti, mutta en tiedä.

    Jonkun jujun kun tohon keksisi niin että se musa kuulostaisi musalle myös messuhallissa, niin siinä olisi kyllä jalka ovenraossa rahakirstuun. Drag racing vehkeet erikseen, mutta ei niitä koko aikaa huudateta. Edes audiopuolella...
     
  3. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    juuh, eiköhän kaikilla tuuniki nuorilla oo kuulo pilalla vähintään 50 vuotiaana :rotfl:
     
  4. Käkö

    Käkö Gearhead

    Olihan se älämölö tuuninkihallissa aikamoista mut hienosti nyplättyjä laitteita siel oli...
    Mä ajattelin katella sopivaa poppiskonetta ja systeemiä tohon Kiekun bussiin mut ei siitä tullu mitään ku akkadakkaa tuli täpöllä ja myyjät oli ei niin selvinpäin...

    Näyttely itsessään oli kyl hieno, ulkkomaanelävien kanssa tuli keskusteltua kohtuullisesti niin nämä olivatten sitä mieltä et näyttely oli kalustoltaan maailman huippuluokkaa, esilletuonti ja 6-hallin yleisilme erinomainen, eli ulkomaan elävät jotka olivatten kiertäneet kohtuu paljon näyttelyitä kaikilla mantereilla kehuivat paljon... ja ihmettelivät muutaman Suomalaisen tuuninkinauton työn tasoa...
    Tosin eivät hekään olleet innoissaan tuuninkihallin äänen kovuudesta...

    Kaikenkaikkiaan, hienoa oli, ja hauskaa.
     
  5. jaketin

    jaketin Gearhead

    no kun on jo jenkkiharrastajalla kuulo hieman hakusessa, reiluna 40 kymppisenä :poff:
     
  6. nash

    nash 3rd gear

    Te jotka kitisette noista näyttelyistä, älkää viittikö. :soosoo: Järjestäkää itte parempi näyttely ni ei tarvii narista näyttelyn tasosta ja tuuning autoista
     
  7. jaketin

    jaketin Gearhead

  8. jaketin

    jaketin Gearhead

    nih, saatana :argue:
     
  9. CandyBee

    CandyBee Gearhead

    se ruosteinen kupla ja hopee chargeri!

    ja ne Jaken himoitsemat bling-vanteet :rotfl:


    ja toi dodgen pikkari oli kyllä munkin mieleen.
     
  10. 69

    69 Gearhead

    Meikäläisellä tuntuu olevan kuulon ymmärtäminenkin joskus vaikeeta, reiluna 30 kymppisenä. :odroll:
     
  11. Car Audio

    Car Audio 1st gear

    Nimimerkistäni on helppo arvata minkä harrastuspuolen osastolla olimme. Kieltämättä olisi hienoa olla näyttelyssä kun sieltä saisi niiden lujimpaa soivien autojen omistajat hillitsemään sitä mökän määrää. Nykyisellään siellä on aivan älytön kakofonia kun monta todella kovaa soivaa autoa soittaa eri biisiä hanat kaakossa yhtä aikaa. :soosoo:

    Esimerkiksi lauantaina itselläni oli koko päivän muusikoiden käyttämät tasaisen taajuusvasteen läpipäästävät earit päässä jotta jaksoin olla siellä melussa autoon jonottavien ihmisten kanssa juttelemassa. Vaimo oli siitä onnellisessa asemassa että hän sai istua koko päivän hyvin vaimennetun auton sisällä autoa luukut kiinni demoamassa. Vaimennetun auton sisällä näyttelyn metelistä ei pahemmin haittaa ole. Olemme näyttelyissä demoamassa mitä se autohifi hifimielessä tarkoittaa ja siten olemme syyttömiä tuohon kakofoniaan. :oops: ACS:ssä autoamme kävi luukut kiinni kuuntelemassa neljän päivän aikana noin 250 näyttelyvierasta ja lähes jokainen sieltä tuli ulos hymy huulilla. Esimerkiksi Hifimessuilla autokellarissa sijainnut autohifiosasto on kahtena viime vuotena ollut koko messujen hiljaisin osasto koska siellä on ollut paikalla ainoastaan hyvin vaimennettuja hyvin soivia autoja joita demotaan hifisäädöillä kaikki auton luukut kiinni. Siellä on hiljaista kuin huopatossutehtaalla. Osa autonäyttelyssä käyvistä nuorista näyttelyvieraista vain haluaa tuota meteliä ja siksi sitä valitettavasti siellä on. Itsellä alkaa olla jo niin paljon ikää että älytön meteli ei enää nappaa vaan nautin eniten juuri Hifimessujen kaltaisista hiljaisista demoamispaikoista.

    Toivotaan että Hot Rod & Rock Show:ssa saataisiin meteliä tänä vuonna C-hallissa edes jollain keinolla hiukan hillittyä. Omalta osaltani yritän tehdä kaikkeni että näin olisi jotta kaikilla olisi mukavempaa hallissa. Lujaa voi soittaa hetkellisesti - esim. 20 sekunttia - jotta nuorillekin on nähtävää. Kunhan se vola ei olisi auki tuntia putkeen kuten ACS:ssä.

    Moni autohifihommia seurannut varmasti tämän viestin perusteella tietää kuka tämän nimimerkin takana on mutta toivoisin että pidätte sen omana tietonanne kun täällä kaikki anonyyminä kirjoittelee. Se ei yleensä kuulu tapoihini. :wink:
     
  12. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Me huomattiin toi sama ongelma olikohan se nyt 2005. Niinpä yhdistelmäkortin omaavaa kuljettajaa odotellessa otimme kaljaa ja revimme pumpulia pienemmäksi hötöksi. Paikan päällä sen sai vielä hiuslakalla hyvin muotoon ja kirkkaalla kaksipuoleisella teipillä kaariin kiinni. Vaivannakö palkittiin silloin kerho-osastojen 3. pytyllä. Paska säkä, me ois oltu 20 metrin päässä antamassa somistusvinkkejä. Mut hei! saithan sä pokaalin.
     
  13. jones88

    jones88 Gearhead

    Itelle erityisesti ne 2 salt flat rodia 8)
     
  14. Käkö

    Käkö Gearhead

    Dodge Pick-Up, SuperBird, punaaset Plymouthit ja se rinta-joupin melkein rodi, siis se sininen, Plymoutti tiätysti sekin...
    Ja Vippi ja Kiekun Rusteri ja mätiäisen Valiantti ja...

    Ja sekin jäi mieleen kun pyyhin pölyjä veekasiosaston pikupin päältä niin siihen ilmesty lauma asiantuntijoita vittuileen et mä oon tehny paskan näkösen vehkeen... :rotfl:
     
  15. nash

    nash 3rd gear

    Kiitos :pinup:
     
  16. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

    ihan kuin oisin nähny V8:ssa tai jossain että sitä luukutus osaston volumea on tarkoitus jarruttaa tai jotain, mut taisin nähdä unta möykästä päätellen. :odroll:
     
  17. MansenJamppa

    MansenJamppa Gearhead

    Koirat haukkuu mutta karavaani kulkee, näinhän se on!! oli todella hyvä näyttely tänä(kin) vuonna!
     
  18. jaketin

    jaketin Gearhead

    toki kiekun pölyttäjä jäi mieleen... blowerissa ja sen äänessä on sitä jotain 8) 8)
     
  19. Sergy

    Sergy 1st gear

    Kenties jos tarkoitat sitä Klainbussiiaa Dj pöydäl? Djt joskus innostuu :)
     
  20. SpW66

    SpW66 Gearhead

    Onko mulla taas jäänyt jotain ymmärtämättä? Mielestäni tapahtumaa markkinoidaan nykyään ACS:nä, joka on vain osa koko pääsiäisen bakkanaalia, mutta samasta yhteydestä löytyy Tunin Car Show ja MC Heaven. Ja oliko niin että vielä joku vuosi aiemmin näitä muita osioita erikseen mainostettiin järjestettävän ACS:n yhteydessä. Samaa harjoitetaan muillakin messuilla, on puutarhaa ja sisustusta ilman suurempaa riitaa. Tuskin kaikkia halleja saataisiin täyteen kiinnostavia jenkkejä vuosi toisensa jälkeen. Valitettavasti!
    Muinoin varoiteltiin ottamasta jatkuvasti mallia Ruotsista, voisi se nyt olla paikallaan. Bilsportin pääsiäisnäyttelyssä Jönköpingissä on mitä ilmeisimmin sulassa sovussa kaikenlaisia vehkeitä, mutta meillä terotellaan puukkoja kun pitäisi vetää yhtäköyttä ajoneuvoharrastuksen puolesta. Muutoin vehviläiset pitää huolen että tulevaisuuden näyttelyt pidetään vain virtuaalisesti.
     

Kerro tästä muillekin!